Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İtiraz edilebilir bence.
    Haftalardır pazar günü maç oynayamıyoruz. Ya cuma ya cumartesi yada pazartesi günleri oynuyoruz.Bugüne kadar tek bir itiraz bile yapıldığını düşünmüyorum.Çünkü; yerel ve ulusal basında itiraz ile ilgili hiçbir haber yer almadı.

Beni üzecek olan Bjk'ye kaybetmemiz sonrasında Eskişehir yine maçı verdi gibi yaftaların yapıştırılması olacaktır. Takımımız umarım bu bilinçle ve 26-27 yıllık hasretimizle sahaya çıkar ve Bjk'yi mağlup eder...

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cuma günü maçtayım Jimnastikspor'u haşat edecek Eses inşallah.
      eskişehir forumundaki fırtınadevrimefsane de tespit edildi böylece
      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Pazartesi maç yapan takımın Cuma maç yapması bana saçma geliyor. Biz de yaşadık bunu 1-2 defa..

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          eskişehir forumundaki fırtınadevrimefsane de tespit edildi böylece
          Ben daha önce deşifre oldum zannediyodum

Yorum

• Normal şartlarda bu oyun yapısıyla Bjk'nin Es-Es'i deplasmanda yenmesi mümkün değil..

En kötü ihtimalle berabere bitmesi gerekir ki ben galibiyet bekliyorum Es-Es'ten..

Hücumda sıkıntıları olduğu gibi kargaların geride de problemleri var zaten..
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak bonora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi burdan boyle diyoruzda sonra sıkıntı oluyor biz mahçup oluyoruz. Malum bizde de çok apaçi var. Bencede bir şey olmaz ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım. Herkes biz gibi düşünmüyor maalesef.
              Bankook_61'e olmaz ama ihtiyacı olması durumunda yuvada arayacağı dost ve kardeşlerimizin cebi de ismi de verildi... Elimizden geldiğince de ilgileneceğiz. Estanbul'dan giden BKŞ'nin de teli var Kaldı ki sıkıntı olacağını hiç düşünmüyorum... Trabzon'da da bizde de bu tür güzelliklerden rahatsız olanlar elbette vardır, sana katılıyorum. Ama mutlu olanlar da görüldüğü gibi hiç az değil...
              En son ES ES Baba tarafından düzenlendi; 08.12.2010, 17:41.

Yorum

• bjk maçında başarılar...

Yorum

• İlk olarak Bir_Bilen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haftalardır pazar günü maç oynayamıyoruz. Ya cuma ya cumartesi yada pazartesi günleri oynuyoruz.Bugüne kadar tek bir itiraz bile yapıldığını düşünmüyorum.Çünkü; yerel ve ulusal basında itiraz ile ilgili hiçbir haber yer almadı.

Beni üzecek olan Bjk'ye kaybetmemiz sonrasında Eskişehir yine maçı verdi gibi yaftaların yapıştırılması olacaktır. Takımımız umarım bu bilinçle ve 26-27 yıllık hasretimizle sahaya çıkar ve Bjk'yi mağlup eder...
                  Bu şekilde çamur atan herzaman oldu yine olacaktır.
                  Bizede aynı söyleyenler olmadı mı çok defa sanki.
                  Böylelerini ciddiye almayacaksınız.
                  bazı takımların bazılarına şansı tutmaz. bunun adına ne derseniz deyin bu böyle.
                  Örneğin gs febe ye maçmı veriyorda 10 sene oldu galibiyet alamıyorlar mesela.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Mac Eskisehir'de olacak öyle degil mi?
                    Bence Bu Eskisehirspor bu Besiktas'i .......
                    Basarilar Es Es.
                    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• bu aksam es-es ten galibiyet bekliyorum.haydi eses

Yorum

• İlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu aksam es-es ten galibiyet bekliyorum.haydi eses
                        Sanmam,en iyi beraberlik alırlar..Beşiktaş 2-0'dan 3-2 yendi Eskişehir'i...çok zor ihtimal
                        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                        Olmak ister isen bu yolda mahir,
                        Harabat ehlini hor görme şakir,
                        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Bize gösterdiğiniz direncin aynısını bekliyorum sizden.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bu maçta fazla gol olmaz. Bence kadrolar düşündüğümde eses daha ağır basıyor. bjk nın gol yollarında sıkıntısı var. Bu maçta fazla gol olmaz. Ya berabere biter ya da eses alır gibime geliyor. Bjk da alırsa belki 1-0 filan alır ama hiç sanmıyorum.

Yorum

• Eskişehirspor'un bugün en az 1 puan alacağı düşüncesindeyim.Başarılar Es-Es..

Yorum

• Es-Es'in bizim maçtaki gibi oynaması halinde bjknin penaltı ve ya duran top halici gol bulabileceğini zannetmiyorum olurda Eskişehir 1 gol bulabilirlerse kazanabileceklerini düşünüyorum.
                                I am titanium

Yorum

Yükleniyor...
                                X