Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu ligde sempati duyduğum tek takım.

Yorum

• Angaragücü mağlubiyeti hiç iyi olmadı, adamlar peş peşe buldular golleri.

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu ligde sempati duyduğum tek takım.
        Foruma yeni üye oldum güzel düşüncelerinizi zaten başka sanal ortamlarda görüyorduk..Bizlerde sizleri seviyoruz..
        EsKiŞeHiR

Yorum

• eskişehiri bende seviyorum,sevgimin nedenide taraftarıdır.Güzel bir maç olacaktır hafta sonu..
          Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• O tatsız olaylar tekrar yaşanmaz umarım.Ligda sempati duyduğum tek takım Es-Es diyebilirim.
            Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• mrb ben forum'unuza yeni katıldım geçen seneki tatsız olaylar kesinlikle yapılmayacak ve yaptırılmayacak

Yorum

• Hoşgeldin...

Yorum

• İlk olarak eseslii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mrb ben forum'unuza yeni katıldım geçen seneki tatsız olaylar kesinlikle yapılmayacak ve yaptırılmayacak
                  inşallah bir tatsızlık olmaz.eses taraftarı kendine gelip bizimle barışır umarım...

Yorum

• trabzon taraftarının herzaman başımızın üstünde yeri var,şehrimizi doya doya gezin,geçen sene yaşananları unutalım,aramızda bi küslük yok,zaten geçen senede maç içinde yaşanan tatsızlık dışında dışarda içiçe gezildi,büyütülcek bişey değil ama yinede olmaması gerekirdi,inşallah bu sefer hem sahada hem dışarda sizleri daha güzel ağırlıycaz.kazasız belasız yolculuklar şimdiden..

Yorum

• Selamun Aleyküm arkadaşlar,
                      forumla henüz bugün tanıştım, hiç sıkılmadan bu başlıktaki 37 sayfayı da okudum, gururlandım açıkçası ESES taraftarı olarak, ayrıca şunu da belirtmek isterim ki taraftarınızın bize karşı bi sempatisi olduğundan hiç mi hiç haberim yoktu, açıkçası sizi 3 cücüklerden pek farklı görmezdim, ama burayı gördükten sonra düşüncelerim gerçekten çok değişti, sizlerinde antibizans felsefesinde olduğunuzu görmek beni çok sevindirdi, bundan sonra zaman zaman sizlerle takımdan ve tribünlerden bahsedeceğim inşallah,
                      Bir gün mutlaka güler şehrine ihanet etmeyenler...

Yorum

• Yahu forumuzu açın da üye olalım daa

Yorum

• hiç sorma, o büyük bir dert kapalı olmasının gerekli olup olmadığı tartışılır bir durum ama büyükler öyle uygun görmüşler yapcak bişey yok dönem dönem açılıyor üyelikler, o zaman bu başlığa yazarım

ama illa da iletmek istediğin birşey varsa söyle ben senin adına yazayım
                          Bir gün mutlaka güler şehrine ihanet etmeyenler...

Yorum

• iki şehir takımı,iyi taraftar
                            güzel maç olacak gibi
                            bir de espana izlemek lazım güzel oluyor
                            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=MKKSv6aMyNw

bizansa karşı omuz omuza durmak varken birbirimize omuz atmayacağımız hem sahada hemde tribünlerde dostça bi karşılaşma izlemek dileğiyle
                              ESparta
                              ısparta'nın kırmızı şimşekleri!!!

Yorum

Yükleniyor...
                              X