sen bir takimin kaptani olacaksin, uefa yolunda son maçin ve en önemli maçin olacak, yenileceksin, utanmadan maç sonrasi özür dileyecegine ( takim adina ) Trabzonu kafanda bitirdigini söyleyeceksin. evet fatih hep ayni seyleri söylüyorda anlamak istemiyoruz. daha önce ben fatihe güvenmiyorum, sözlesme uzatmadanda güvenmemdemistim, simdi sözlesme uzatsada güvenmem. yönetim ne sözlesme teklif etsin ne de diyolaga girsin fatihle. satigi zamanda git sunla görüs bonservisin bunlarda desin bu kadar basit. sen kimsinki sözlesmen oldugu halde çikip bu camiayi bu kadar zor durumlara düsürüyorsun. yönetim fatihin yanar dönerliginden önünü göremiyor, taraftar baski yapar fatihi satani bende satarim halbuki haberimiz yok fatih çoktan satmis kendini. tolga bile ukraynaya gitmeden önce fatih kadar ortaligi veryansina vermedi efendice sadece yönetimle diyologa girerek gitti. Trabzondan ayrilcam bu kadar basit gibi açiklamalar yapmadi. biz hep ezik medyaya kiziyoruz ama bu laf beni çok sinirlendi. kim oluyorsunda bu isi bu kadar basit görüyorsun, sen sözlesmeli futbolcusun o kadar basit ve net. versinler sekerspora veya akçaabata hiç bir klup bulamasa ama ben trabzon formasiyla görmek istemiyorum artik fatihi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
ayrilacagim dedi bende izledim tv.de ama fb.ye gidecegim demedi ki...
Maalesef bir çok arkadasimiz bunu böyle anlamis..."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildiayrilacagim dedi bende izledim tv.de ama fb.ye gidecegim demedi ki...
dün aksam tv8 spor haberlerinde de ayni durum oldu.spiker fatih tekke avrupaya veya febeye gidebilecegini söyledi dedi az sonra görüntü girdi fatihin agzindan yurtiçi veya febe diye tek kelime çikmadi.bu adamlar küfürü bile haketmiyor ya neyse[img]smileys/smiley7.gif[/img]Her daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı"7"
Yorum
-
hem fatih tekkenin hala fb.ye gidecegine inanmiyorum... fatih tekke iki yildan beri fb.ye gidecegim diye mi beyanat verdi...
avrupaya gitmek istedigini söyledi... haberlerde teklif yok deniliyor... bugun olmaz yarin olur...belkide vardir bilemeyiz...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">arkadaslar lütfen olaya bu kadar duygusal bakmayin ya gitsin ya fenere gitsin ne yazar.....hatta fenerli olsun...birde demeç versin aslinda ben dogma büyüme fenerliyim diye......ne farkederki.....biz fatih var oldugundan beri trabzonsporlu degiliz ki....biri gelir digeri gelir bence klüp menfaatlerini ön planda tutmak gerek....çünkü biz fatih gidene kadar degil ölene kadar trabzonsporluyuz..</TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer
Yorum
-
Nereye isterse oraya gitsin madem gitmeyi kafasina koymus daha sattirmayiz sunu yaptirmayiz bunu yaptirmayiz demeye ne gerek var..Takimin tüm kaderi bir oyuncunun elndeyse zaten hayir gelmez o takimdan..Zaten merak etmeyin Fatih fenerbahçede basarili olmaz...Olsa zamaninin en büyük yildizi Ali Kemal basarili olurdu...
Sunu satmayalim bunu satmayalim yürüyelim miting yapalim diyerek hareket edilirse daha çok 24 yil sampiyonluk bekleriz....
Simdi diger futbolcularin psikolojisini düsünün ''Gerçek olan Fatih tekkeymis,bizler yalan'' diye düsünürlerse haklidirlar..
Nihayetinde 4 yildir gördükki Fatih Tekke Maradona degilki bizi tek basina sampiyon yapsin uefa kupasi kazandirsin..
Yorum
-
fatih tekke DIYE bagrimiza BASTIGIMIZ sahis EGER trabzonsporluyum DIYORSA fenere GIDECEGINE INANMIYORUM ..... bir trabzonsporlu fenerde oynamamanin bilincinde OLACAK KADAR büyüktür....
GÖSTER büyüklügünü FATIH sultan(!) TEKKE !!!!!zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!
"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"
Yorum
-
çok istiyorsa gitsin; yolu açik olsun; Trabzon futbol kenti-bir Fatih gider digeri gelir; kimseyi zorla tutamayiz; Biz Trabzonsporda futbol hayatina son veren insanlarin degerini bilmiyoruz ama böyle olaylardan sonra onlara olan sevgimiz bir kat daha artmakata
Yorum
-
iste olay budur kolombo arkadasim.
önemli olan hangi takima gidecegi degil. yapmis oldugu Trabzondan ayrilirim bu kadar net açiklamasi. yaw kardesim usturuplu biçimde dersin, ben trabzonsporun futbolcusuyum, yurt disindan uygun teklif gelir hem klubüm hem de ben ikna olursam gidebilirim yoksa burdayim. ama nerde trabzondan ayrilacakmis bu kadar netmis. yönetim umarim fatihi bu konuda inim inim inletir.BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
ÜLKERE HAYIR
Yorum
-
Avrupaya giderse Yolu acik olsun, Allah c.c. sakatliktan korusun.
Eger o eziklere giderse ben Fatih 'Sultan' Tekke diye birini tanimadim.
Hele hele, Fatih kim oluyormus da "Kesin gidecegim" Diyor?
Adamin daha 1 sene sözlesmesi var, bir yere gidemez.
Ben yönetimde olsam PAF-Takima atarim 1 sene cürütürüm, yeter artik.
Trabzona cok kazandirdi Allah razi olsun ama Trabzonspordan büyük degildir.
Verdigin emekler cok tesekkür ederim Fatih, seni bosuna sevmisim ben, adamisim kalbime, bosuna bunca odamda asilan poster, bosuna arabamin arkasina yazdirdigim Fatih 'Sultan' Tekke.
Gelirse dogru Almanyaya.Her macina giderim ansizim, ama tekrarliyorum, eger Fenere giderse,... tanimadim, tanimam öyle bir oyuncuyu,
Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"
Yorum
-
İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildiİlk olarak geronimo_61 tarafından gönderildi
Açik ve net...
Fatih Tekke benim gözümde artik varolmayan bir futbolcu ismidir... bundan sonra ne olursa olsun... ama surasi da açik ve net fatih eger türkiye'den bir takima giderse arik düsmanim olur..
AÇIK VE NET
vay vay vay demek düsmanin olur. Adam seni kaalemi aliyor? Bence takmiyor bile. Senin gibilere baska bise denir ama neyse. Demek 3-4 senedir verdigi emegi bir kalemde silip atiyorsunuz ha. Yuh size
Yorum
-
fatih accaip hirs yapmis kesin gidio kimse tutmasin onu bu hirsin nedeni nedir acaba onu çok seven taraftarmidir göklere çikarrtik yanlis mi yaptik onun için posterler yaptirdik hatami yaptik keske sevmeseydik seni bukadar bize bukadar hirs yapacagini nasil tahmin edebilirdik üstelik seni bukadar da severkken büyük ihtimal yurtdisi dio yani yurt içide olabilir demektir bu febe ye gidebilme ihtimali var ama eger sen bu takimdan gidersen fatih seni bukadar seven taraftar haksizliga ugramis olacaktir tek suçu seni sevmek olan bu taraftara yapmis oldugun bu haksilik san geri dönecektir nereye istiyosan oraya git fatih hiiiiç farketmez ister febe ye ister avrupa ya sonuçta bizim kalbimiz kirilmis olacak ve sende bukadar seveninin ahini aldiktan sonra nekadar basarili olabileceksin düsün bi istersen
yönetime okadar atip tuttuk sorun ne febe ymis ne de yönetimimiz sorun fatih tekke de o ölümüne trabzonspordan uzaklasmak istiyor yani trabzonspor olmasindan kim olursa olsun dio helal olsun fatih bence bundan sonra kalman hata yönetimden özür diliorum
bu taraftar fatih i cani gibi severdi be hiç unutmam istanbulspor maçinda kafasina darbe almis ve 10 dk sora yere yigilmisti ve ben orda sanki abi mi görmüs gibi göz yaslarima hakim olamamis aglamistim ve bizim taraftar seni bukadar seviyoken sen her ne pahasina olursa olsun ayrilmayi istiosun trabzonspor hariç jim olursa olsun gideceksin git önün herzaman açik olsun ama sana malesef basarilar dileyemiyorum bu kadar insani kirip ta gidince basari yida yakalayacagini sanmiyorum...
Yorum
-
biz okadar mücadele verdik fatih gitmeyecek yönetim de ugrasti ama fatih dün hepimizi silip atti bizde silip atmasini ii biliriz
fatih belki febe ye gidecem demedi ama büyük ihtimal avrupa ya gidecem dio bundan ne anliyosunuz siz türkiye de bi takimda olabilir demek ve üstelik bu adama yurt disindan teklif te yok menajeri söylüyor ozamn febe ye gidecek tir bu adam hersey belli iste gitsin bakalim [img]smileys/smiley7.gif[/img]
Yorum
-
burada ses çikaranlarin çogunlugu zaten fatihin fb.ye gitmemesine yönelik ses çikardi bende dahil olmak üzere ama avrupaya giderse gitsin.
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
Yorum