Büyük Takimin küçük kaptani...
1- Trabzonsporumun tarihinde hiç bir kaptan yokturki canimiz dedigimiz Trabzonsporumuzu bu kadar küçümsesin bütün Türkiyenin önünde... Ne kadar sikilmissan sikil, bu tarz bir açiklama yapma hakkin yok senin... Ama senin kafa yapina bu açiklamalar uygun geliyorsa o zaman 1 dakika durma GIT ARKANA BAKMADAN...
2- Ligin son maçindaKarakargalara yenildik ve sans eseri UEFA'ya gittik.. Sen o maçtan sonra üzüntünden aglayacagina, çiktin yine ayni açiklamalari yaptin...Ben o zamanda demistim ve yine diyorum GIT ARKANA BAKMADAN...
3- Trabzonspor benden para kazansin diyorsun... Sen eger kalkar bütün kamoyunun önünde kesinlikle ayrilacagim zaten seneye sözlesmem bitiyordersen bonservisin yari yariya düser akilli kaptanim... Bu ne pehriz ne lahana tursusu... Hem sen kim oluyorsunda Trabzonspor benden para kazansin diyorsun...Trabzonspor senden gelecek paraya muhtaçmi demek istiyorsun yani... O zaman GIT ARKANA BAKMADAN...
Sen gitki bizim kafamiza birkez daha dank etsin, Hamilerin, Orhanlarin, Ünallarin, Osmanlarin,... ne kadar büyük topçu oldukalari... Sen gitki kimlere deger verecegimizi bir kez daha anlayalim...
Gitmeden senden bir istegim olacak ama.. Ne olursun, bu tarz açiklamalari yapmaya baslarken Trabzonsporluyum diye baslama...Kendimden utanmaya basladim çünkü... Düne kadar ezikbahçelilere söylediklerimi geri yutmak zorunda kaldim... Simdi kafamiz önde takimimizin kaptaninin yaptigi açiklamalari yutuyoruz...
CANIM TRABZONUM, UGRUNDA CANINI VEREN TARAFTARIN OLDU... HEYHAT GELGÖRKI BU DÜSÜNCEYE SAHIP KAPTANINDA OLDU...[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
Yorum