Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok mantikli. Bunu yöneticiler duyar mi?
    Türk\'üz türkü çagiririz.

Yorum

• Bu gece rüyama bile girdi Fatih Tekke.Camide görüyordum onu.Ben utaniyom yanina gitmeye.O "gel lan buraya"diyip sarililiyodu.Ahh be keske gerçek olsa.

Gerçege dönersek Fatih Tekke kalacak gibi.Yönetim birakmayacak herhalde.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu fatih Tekke isi yilan hikayesine döndü ve transfer gündemini cok mesgul etti.. Satilcaksa yurt disina satilsin, fbyi satilmasin, güc dengesini bozar...
        TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• arkadaslar yönetim son noktayi koydu ve fatih bu sene bizde kalacaktir.

hele sükür yaa en güzeli oldu, fatih bizimdir okadarr!!!

tekrardan hayirli ugurlu olsun.
          Ölüm nereden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atilacaksa mezar ta$ima Trabzonsporlu yazilacaksa ölüm ho$ gelsin

Yorum

• TRABZON FATIH IÇIN KARARINI VERDI!..
            Sezon sonuyla birlikte transfer gündeminde bir numara olan Fatih Tekke konusunda Trabzonspor Yönetimi son kararini duyurdu. Yildiz futbolcunun Fenerbahçe"nin gündeminde olmasi nedeniyle taraftarlarindan büyük tepki alan Bordo-Mavililer, transfer dedikodularina açiklik getirdi:

Fatih Tekke satilik degil... Trabzonspor Yönetimi, golcü oyuncu konusunda sadece Fenerbahçe degil, Avrupa"dan gelen tekliflere de kapali oldugunu açiklayarak, söylentilere son verilmesini istedi.

Yeni sözlesme plani

Basin sözcüsü Zeyyat Kafkas, yeni sezonda büyük hedeflerinin oldugunu açikladi. Kafkas, ?Bu hedeflere Fatih Tekke gibi yildizlara sahip olursak yürüyebiliriz. Oyuncumuza gelen teklifler gurur verici ancak kendisiyle yollarimizi ayirmayi düsünmüyoruz? dedi. Yildiz oyuncuyla önümüzdeki günlerde yeniden masaya oturulmasi ve sözlesmenin uzatilmasi bekleniyor. Bu arada yeni teknik direktör Lazaroni"nin de golcü futbolcunun satilmamasi konusunda yönetime rapor verdigi ögrenildi.
            :::TS:::

Yorum

• bu takimin üzerine iyi bir takviye yapildiktan sonra tutmayin bizi tekkeyle gökdenizle ricoyla yattayla tozunu atariz[img]smileys/smiley2.gif[/img]
              y.QLQ 28+61& nbsp;& nbsp;ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR

Yorum

• fatih kaptan kaldi bizde gibi gorunuyor bizim di zatende birde sozlesmeyi uzatirsa yonetim yine hava alir febe ve serefsiz ist yalakalari
                OLUMUNE TRABZON
                ............................. *TRABZON MACKA*

ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ

Yorum

• iste yildiz transferi fatihi kulupte tuttuktan sonra sampiyonluk sansimiz ortaya cikmistir cünkü tekkesiz sampiyon olamaz bu takim simdi sira söz verilen yildiz transferlerine geldi ricardinho cok iyi olur

Yorum

• İlk olarak sultantekke tarafından gönderildi
                    bu takimin üzerine iyi bir takviye yapildiktan sonra tutmayin bizi tekkeyle gökdenizle ricoyla yattayla tozunu atariz[img]smileys/smiley2.gif[/img]

haklisin. adam akilli takviye yapilsaydi bu takim iki senedir sampiyondu. yalniz "tutmayin bizi" demissin ya, bizi tutan falan yok. kendi kendimizi tutuyoruz. camiamizin sevgili ileri gelenleri -Trabzonspor'u Tutma-yi yanlis anlamislar. birakin da bizi artik.
                    :::TS:::

Yorum

• Hep adamakilli transferler yapilsa sampiyon olurduk deniliyor. Atay Aktug beyefendi geçen sezon devre arasinda Szymek ile birlikte Zurawski'yi de alsaydi(pardon yasi 28 yani yasli (!) oldugu için almadilar.) + Kaliteli bir kaç yabanci oyuncu daha alinsaydi geçen 2 sezon'un en az birinde(2003-2004 te Fatih-Gökdeniz-Yattara ile neredeyse samp. oluyorduk. Szymek yoktuo zaman)sampiyon olabilirdik. Yok istemiyorlar herhalde. Fatih yönetime 'Kaliteli bir kaç oyuncu alinirsa sampiyon oluruz' demistir bildigim kadariyla. Bizimkiler ne yapti, isi 'sen, gökdeniz, szymek ve yattara bizi sampiyon yaparsiniza' getirdi. 3-4 adamla sampiyon mu olunur. Bu sene basinda gördük. Alternatifi olmayan bir kadroyla sampiyonlugun 's' sine bile yaklasamayiz bu kadar basit. Edited by: thepatfhinder
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• sitenin girisine fatihle ilgili açiklamalari düsünen arkadaslarimi kutluyorum.
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• abi bu konu artik miadini doldurdu fatihi bizden hiç bir güç koparamaz.
                          İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• Bence de artik bu konu kapanmistir. Artik Fatih'in sözlesme süresinin uzatilmasi konusunda yeni bir baslik açip bu konuda fikirlerimizi belirtmeye baslayalim.

Yorum

• Fatih Gerçekten Kaldi Gibi.. Kalirsa Trabzonspor'da Son Senesi Olacak.. Ve Son Senesinde Trabzonspor Için Elinden Geleceni Yapacagini Saniyorum... Su Ana Kadar da Yapti Fakat Bu Yilki Bazi Maclarda Laubali Hareketlerini Tekrar Görecegimizi Sanmiyorum..

Eger Yönetim Aklini Basina Alip En Az 3 En Fazla 4 Futbolcu Alirsa Ki Bu Isimler Murat Ocak Richardinho Umut Olursaa Bu Takim Her Türlü Sampiyonluga Oynar.. Cok Zor Degilya Murat Ocak En Kolayi Gibi Gözüküyor Gelisme Yok. Ankaragücü Trabzonspor'a Verdigimiz Süre Doldu Diyor Bi Gelisme Yok.. Herkes Richardinho'yu Bekliyorr Yine Bi Gelisme YOk. Richardinho Icin Kupanin Bitmesini Beklersek Zararli Cikariz.. Kupa Sonuna Birakirsak Bu Transferi Gerçeklestirebilecegimizi Sanmiyorum.Edited by: lazmania

Yorum

• son senesi olsun ama burda kral oldu kral olarak gitsin hemde sadece bizlerin degil türkiyedeki bütün gönüllerin krali
                                bugün yarın ve ilelebet trabzon

Yorum

Çalışıyor...
                                X