Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muhalefeti özlemissinizdir[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Fatih gitmeeeeeeeee.. kalip bizi sampiyon yaaap.. bak sana böyük maçlarin küçük oyuncusu da demeyecegim artik.. ben saka yaptimdi ya.. gökdeniz-fatih ikilisi bizi sampiyon yapmadan bir yere gidemezler o kadar[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Fatih'i satani biz de satariz[img]smileys/smiley17.gif[/img]

#7 King of Kings

Yorum

• İlk olarak zisinoli tarafından gönderildi
      Fatih futbol hayatina avrupada devam etmek istiyor. Bu onun en dogal hakki. Bunda gücenecek darilacak hiçbirsey yok. Bize düsen ona basari dilemektir. Bir dip not.... Caninizi sikmayin Fatihin Fener ile isi olmaz...

Imza...

Aranizda benim ts sevgimin manyaklik boyutunu bilmeyen yoktur herhalde..Yanlis anlamayin,hepimiz bu takima öyle çok seviyoruz ki..demek istedigim olayin bende milyonlarca kat daha duygusal olarak yasanmasi belki..Kaç kere sakayla karisik tiye alindim bu sayfalarda..) Ama naapim,elimde degil ki...

Bunu yazma amacim su: Fatihin fotograflarina bakarken bile,ondaki asalete,o ezik maçlarinda siktigi yumruklara,o coskulu sevinçlerine,agliyorum ben...Gözlerim doluveriyor...Ve eger giderse yurtdisina,deliler gibi aglayacagim muhtemelen..Ama BEN BILE ona kizmiyorum bu istegi için..Çünkü ondan çok daha az hakeden insanlar yurtdisinda temsil ediyorlar türkiyeyi..Fatih abim,canim...Son açiklamalarin,aslinda digerlerinden farksiz,sen firsat buldugun her oratmda söyledin zaten bunu...Gidersen eger,bunun yurtdisi olacagini...Zaten aksi bir davranis,belki futbolda abuk degil ama,senin,benim gözümde gerçek bir trabzonsporlu olan seninyapmayacagi bir is eziklerde forma giymek..Umarim yaniltmazsin beni kaptanim..

Umarim...

Sna yazdigim mektup eline geçti,biliyorum...Düsüncemi biliyorsun,oradaki yazanlar çogu trabzonsporlunun gönlüden geçenlerdi muhtemelen..

Ama dedim ya,gidersen yüregim aciyacak..Ama senin de hakkin yurtdisinda top oynamak...
      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Artik Gercekten Trabzonspor Menfaatlerinin Fatihin Gitmesinden Yana oLduguna Yönetim Gibi Bende Inaniyorum

Yorum

• fatih'e sesleniyorum..

farkinda misin degil misin bilmiyorum ama girdigin bu yolun sonu fener..

iyi düsün..avrupaya da gitsen orda tutanamazsin, dogru dürüst idman yaptigin yok..fazla para da verecegi için fenerin yolunu tutarsin.

yani simdi gitmesen bile seneye ordasin..Trabzon camiasinda bitersin.bir küçük senol, hasan vezir olur çikarsin..asla ve asla bir orhan çikrikçi kadar bile bu camiadan olamazsin..

seni fener camiasi bile kabullenmez..yarim yamalak arada kalirsin, ne üdügü belirsiz..

halbuki sen sultan'sin..sultanligini bil, otur oturdugun yere, sampiyonluk yasa efsane ol..sampiyon olamasan da tarihe geç...

tas yerinde agirdir...
          Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• gidecek olan gidsin ya gelen bulunur elbet benim terk korkum trabzonumun sampiyonlugunu görmedn gitmek
            y.QLQ 28+61& nbsp;& nbsp;ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak lazmania tarafından gönderildi
              Artik Gercekten Trabzonspor Menfaatlerinin Fatihin Gitmesinden Yana oLduguna Yönetim Gibi Bende Inaniyorum

aynen katiliyorum ve daha fazla basina konusup olayi çirkinlestirmeden gitmesi taraftariyim
              BORDO MAVİ

Yorum

• ya beyler yemin ediyorum bu fatih mevzusu kabak tadi verdi ya artik sondakika haberlerinde fatih transfer basliginda fatih heryerde fatih ya birakin gundemi biadam için bukadar mesgul etmenin geregi varmi adam son sozunu soyledi ytrabzonspor benim kafamda bitmistir diyo biz hala yok kalsin sampiyon yapsin gibilerinden konusuyoz ya bu adam aklinda trabzon olmadigi surece kalsa ne olcak ki ne yapabilir bu saatten sonra verdigi hizmetlerden dolayi tesekkur edilip makul bi fiyata satilmalidir bu fenerde avrupada olur nereye gitmek istiyosa gitsin

ya burasi bizim kendi sitemiz adami neredeyse ilah yaptik biz trabzonspor asigiyiz ve hiçkimse trabzonumdan ustun degildir gitmek istedigini belirten bi adamin hakkinda surekli yorum yapmak ve sayfalar dolusunca forumda yazi yazmak birbirimizi uzmekten oteye goturmez hiçbirimizi

Yorum

• fatih ne kadar ''avrupaya'' gitmek istiyorum dese de bazilari hep ''fenere gitmek istiyor'' seklinde anliyor..çünkü o bazilari yonetimi desteklemenin ne demek oldugunu biraz abartmis durumda..

dün yazmistim..birileri baskan ''fatihin sözlesmesini uzatacaz'' dediginde hemen onu kazanmamiz lazim demisti..ayni kisiler simdi fatih düsmani oldu..demistim 2 kelimeye göre degisirler diye..ve aradan 24 saat geçmeden yine ayni seyler anlatilmaya baslanmis..fatih sanki ilk kez gitmek istiyorum diyor..belli ki akli disarda.....ki bunu kimse inkar etmiyor..ama akli disarda olmasinin sebebi kesinlikle para degil.bunun da bilinçli insanlar farkinda..nedir peki fatih'in istedigi?ismini yurt disinda duyurmak..bu kadar açik ve net..

sen fatih'e yarisacak bir takim kuramiyorsan fatih gibi türkiye liglerinin üzerinde bir golcu de tabii ki yurtdisina gitmek isteyecektir.bu gayet normaldir.burada fatihin mental problemleri en büyük sorunumuzdur.bu problemleri de takimda o çok istedigimiz mentör-psikologlar çözebilecekken,onlari geçtim akli basinda 2 kisinin fatihle konusmasi yetecekken maalesef görev ve sorumluluk içindekiler onu kazanmayi asla düsünmediler..ilk günden beri pazarlik masasinda olanlar hiç fatihle masaya oturup da ona dogrulari göstermeye çalismadilar...

bazilari için zaten ümidimiz yok bu konuda (baskan ve ekürisi haciosmanoglu),ama akli basinda sayitoglunun birazcik firsat bulabilmesini ve ona dogrulari anlatip kazanmasini beklerdim sahsen..olmadi bu yolu denemediler ve simdi onu kazanmak varken ''para'' kazanmayi tercih ettiler..

aslinda bu fatih-trabzonspor iliskisinde yeni bir sey degil..zira 19 yasinda firlama dedigimizde de kimse onunla konusup kazanmak istemiyordu,ve altaya gönderip kendi kendine akillanmasi beklendi..ege deneyimi yeterli degilken (altayda oynarken avrupadan alicilari izlemeye geliyordu kendisini) döndükten sonra bir de antepe gönderdik..üstelik erhan namli denen adami (ya da hasan özer miydi) almak için 7500bin usd'nin yaninda esantiyon olarak..sonra 500 bin usd vererek geri almamiz da cabasi olmustu..

dedigim gibi bu camia fatih tekkeyi kazanmayi hiç düsünmedi..hep ama hep ver kurtul seçenegi tercih edildi..

giderse yolu açik olsun,gönlümdeki fatih tekke sevgisi gram azalmaz ve hatta fenere gitse dahi artarak devam eder..o baska birisidir.o ne gökdenizdir,ne fatih akyel ne de yattara..o fatih tekke..bazilari sevmese de istemese de..

Edited by: kuzey_lee

Yorum

• Trabzonspor'u Sampiyon Yapan Bi Kadroya Katkida Bulunmayan Hiçbir Futbolcunun Benim Icin Digerlerinden Farki Yoktur. Gol Krali Ve Kaptan oLabilir.. Sota da Gol Krali Ve Kaptandi.. Aralarinda Ne Fark Var ? Biri Biizim Evladimiz Biri Gürcü. Ikisininde Takima Katkisinda Bi Fark Göremiyorum.Fatihe Bizi 2 Yil 2. Yapti Diyye Neden Minnettar oLayim.Bu Takima Sampiyonluk Vermeyen Veremeyen Hiçbir Trabzonlu Futbolcu Borcunu Ödemis Misyonunu Tamamlamis oLamaz..ISterse 60 Gol Atip Gol Krali Olsun.. Sampiyon oLamadiktan Sonra Önemii Yok..

Suanki Izlenimime Göre Fatih Gitmek Icin Gidiyor. Önceki Aciklamalar Nerede ? Avrupada Büyük Bir Kulüp oLursa Giderim Yoksa Trabzonsporda Kalicam Flan ? Adam Simdi Giidiiiyooruum diyor.. Yolu Ack oLsun.

Ben Acikcasi Gitmesinden Yanayim.. Gitmesi Halinde de Asla Dönmemesinden Yanayim.

Yorum

• Hee unutmadan...Bir insan hakkinda yüreginizde,beyninizde olusan olgular,günden güne degisecekse ayip!!!

Goller siralarken,aslanim koçum fatih tekkem...Bir iki açiklamadan sonra defol...Süpersiniz arkadaslar..Bravo.!!!!
                      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Bu Süper oLan Arkadaslara Bi Kac Örnek Verebilirmisiniz.

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi

fatih'e sesleniyorum..

farkinda misin degil misin bilmiyorum ama girdigin bu yolun sonu fener..

iyi düsün..avrupaya da gitsen orda tutanamazsin, dogru dürüst idman yaptigin yok..fazla para da verecegi için fenerin yolunu tutarsin.

yani simdi gitmesen bile seneye ordasin..Trabzon camiasinda bitersin.bir küçük senol, hasan vezir olur çikarsin..asla ve asla bir orhan çikrikçi kadar bile bu camiadan olamazsin..

seni fener camiasi bile kabullenmez..yarim yamalak arada kalirsin, ne üdügü belirsiz..

halbuki sen sultan'sin..sultanligini bil, otur oturdugun yere, sampiyonluk yasa efsane ol..sampiyon olamasan da tarihe geç...

tas yerinde agirdir...
                          Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• arkadaslar trabzonsporda ne fatih ler çikacak fatih eger fener giderse yaziklar olsun ve bir daha agzina trabzonluyum ve trabzonsporlum sakin demesin çünkü daha önce bu formayi severek giyen ünal orhan lemi sonol lara gibilere hakarettir ayrica bir insana degerinden fazla sevgi vermiyeceksinbiz fatihe çok fazla deger verdik ve hata yaptik size soruyorum tayfun ve mehmet yilmaz soyunma i odasina aglatarak gönderdik o maçlarda fatih niye hiç tepki vermedik soruyorum size fatih bize çok bise mi verdi sapiyon mu yapti? hayir bize ne verdiyse fazlasini aldi trabzonspordan ve dün yaptigini hiç unutamiyorum bir kalemde sildi bizi ve menejeri bügün yaptigi açiklamada avrupada teklif yok dedi ayip etin fatih yolun açik olsun

Yorum

• İlk olarak lazmania tarafından gönderildi
                              Bu Süper oLan Arkadaslara Bi Kac Örnek Verebilirmisiniz.
                              ben sahsen fatih i seviyodum.ama yaptigi açiklamalar beni de ondan soguttu ama gine verdigi emekler var bu yüzden o na asla defol git diyemem.
                              hele fenere giderse bi daa ismini agzima almama tabi.
                              Edited by: mert67
                              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• Açiklamasini yapmis kaptan...

Yolun açik olsun SULTAN...[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

Çalışıyor...
                                X