Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• baslıgıda degissek artık fatih zenite gitti diye
    Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
    -ismail-

Yorum

• arkadaslar ntv de seyrettim dakika doksanda fatih tekke tlfonla baglanti.. gıttigini anlaştigini söyledi fatih gitmek istiyor size ne oluyor neden kavga ediyorsunuz.. 29 yaşinda sakatlık riski cok yuksek bir futbolcu fatıh tekke gıtmesi hayırlı oldu kulubede yuksek mıktarda para kazandırdı.. tesekurler fattih başarılar sana....
      Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Yorum

• Fatih sanki biyerler olsunda neresi olursa olsun mantığında konuştu.ısrarla 1-2 sene yurtdışında kafası rahat şekilde oynamak istediğini belirtti. ama giderken Trabzonsporu da düşünmeden etmemiş saolsun sonuçta bi sene daha beklese bonservissiz çok daha iyi bir takıma giderdi. görülen oki bu transferde yönetimi suçlamak çok manasız, Fatih isteyerek gidiyor, bu sene Türkiyede oynamak istemediği apaçık belliydi. yolun açık olsun büyük kaptan, söylediğin gibi 2 sene sonra yine seni bu takımın kaptanı olarak görmek istiyoruz. inşallah Rusyada büyük başarılar kazanır göğsümüzü herzamanki gibi kabartırsın...

Yorum

• İlk olarak verena tarafından gönderildi
          giden gitti birader.. bu saatten sonra arkasından gel gel dicek halimiz yok... gitti fatih tekke bunun daha konuşulcak bişeyi yok... bizim forvet sıkıntımızın yeri de zaten burası değil...
          topıcın adı fatıhrusyada ne yaprmı.
          bende zaten forvetsıkıntımızı burda konusalım demedım.forumda tartısalım dedım.
          ama ıstersen zenıthın kadrosunu onumuze alıp uzuuuun uzuuun tartısalım.

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi
            hangı hakaret yahu.nasıl okuyosun ne hakaretı.
            sana ne hakaretı yapmısım yaaa.
            saat kac oldu.sana laf mı yetıstırecegız burda.

dogrular sana hakaret gıbı mıu gelıyo.
            en buyuk fatıh
            baba fatıh
            kral fatıh
            ımparatoır fatıh
            futbolun profesoru
            1 numara
            super ınsan
            harıka golcu
            efsane futbolcu
            olde olelım

için rahat ettımı
            sampıyon zenıth
            ha sımdı tam oldu.

Sana iyi sabahlar...
            ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• selametle ...

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi
                Fatih sanki biyerler olsunda neresi olursa olsun mantığında konuştu.ısrarla 1-2 sene yurtdışında kafası rahat şekilde oynamak istediğini belirtti. ama giderken Trabzonsporu da düşünmeden etmemiş saolsun sonuçta bi sene daha beklese bonservissiz çok daha iyi bir takıma giderdi. görülen oki bu transferde yönetimi suçlamak çok manasız, Fatih isteyerek gidiyor, bu sene Türkiyede oynamak istemediği apaçık belliydi. yolun açık olsun büyük kaptan, söylediğin gibi 2 sene sonra yine seni bu takımın kaptanı olarak görmek istiyoruz. inşallah Rusyada büyük başarılar kazanır göğsümüzü herzamanki gibi kabartırsın...
                bu tartışma burda biter +1967

Yorum

• gkalmuk nikli arkadaşım, sende ki bu Fatih düşmanlığı ne yaw, atamakızmak için bahane arıyorsun. Bu abahneleri ararkende kendi içinde çelişiyorsun. Sırf Fatih'e laf söylemiş olmak için bişeyler uydurup yazıyorsun.
                  Bişey kalmasa gözünün üstünde kaşın var deyip kızacaksın. Nedir bu Fatih antipatisi?
                  Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                    Fatih'in açıklamalarına bakacak olursak yönetime boşuna yüklenmişiz. Yönetim geçen sezonun sonunda düşüncelerimi bir bir yerine getirdi bi de neden destekliyorsun yönetimi diyorlar. Yıldız sözünü ciddiye almadım olursa da hayır diyecek halimiz yok, geçen sezonun sonunda Fatih bu takımdan ayrılmalı diyordum, zamansız olsada Trabzonspor'a Türk futbol tarihine geçecek şekilde yüklü bir para kazandırıp gitti. Allah razı olsun... Düşüncelerimizi yerine gitiren yönetimi desteklemeyeyim de ne yapayım....

Zenit her ne kadar Fatih'in gitmesini istediğimiz kulüp olmasa da kendisine başarılar dileriz. Allah yolunu açık etsin...
                    Bu açıklamalardan bu sonucu çıkarıyorsan herkes kendi isteği doğruldtsunda anlıyor demektir.
                    Ne diyor Fatih Zenit hayalimdeki klüp değildi ama ulübe iyi para kazandırmak için oaray gidiyorum diyor. Yönetim bizim paraya değil sana ihtiyacımız var dese ve seni satmıyoruz dese Fatih gider miydi?
                    Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• Arkadaşlarımızın yazdıklarına göre Fatih '2 sene sonra dönersem yine TS'ye dönerim' türünden bir şeyler söylemiş. Bir forum üyesi de 'Sanki babasının takımı dönerse TS'ye dönermiş, TS'nin menfaatlerini düşünmek Fatih'e mi kaldı' gibi gayet seviyesiz cümleler kullanmış. Evet TS Fatih'in babasının takımı olmadığı gibi 'kimsenin' takımı değildir. Öncelikle bunu anlamak ve ona göre davranmak lazım. Her Trabzonspor'lu takımının menfaatleri düşünmek zorundadır. Fatih'te 'gerçek' bir Trabzonspor'lu olarak takımına para kazandırmıştır. Bunda kötülenecek bir şey yoktur. Fatih'in satılmasıyla Sayın Başkan ve yönetiminin de 'Şampiyonluğa inanmadığı' kanaatindeyim. Marcelinho'yu alarak göz boyamaya çalışılıyor ne yazık ki. Fatih geçmişte Şampiyonluğa inanan neredeyse tek isimdi bu takımda ne taraftar inanıyordu ne de yönetimler. Adam gibi transferler yapılmayıp, 'bizim kaptanımız var...' diyerek çoğu kez bütün yükü Kaptan ve takımdaki diğer oyunculara yüklemeye çalıştılar. Anlaşılan bu sezonda UEFA'dan öte gidemeyeceğiz. Fatih'in gidişiyle forvetler etkisiz kalırsa 'Yattara, Marceliho, Szymek ve en önemlisi 'ne yaparsa yapsın taraftarın gözbebeği olmayı sürdüren Gökdeniz bundan çok ama çok etkilenecektir' Dolayısıyla takımımız.

Fatih'in burda yaptıklarına teşekkür edilmedi. Bari giderken kuru bir teşekkür edilsin lütfen O bunu kak ediyor. Fatih'i 'para için' satan yönetime şu an için tepki göstermeyenler takım başarısız olduğunda 'Yönetim istifa' diye söylenmemelidirler. Yerini doldurmadan Fatih'i satmak 'işbilmezliğin' ta kendisidir. Ersen Martin diye bir oyuncu alıyorlar O'nun yerine (!). Bu taraftar yapacağı baksıyla O'nu da yer, Cem'i de yer Umut'u da yer. BKZ: Mehmet Yılmaz, Tayfun Cora.

Değerli Kaptan'ımıza yaptıklandan dolayı teşekkür ediyorum. Dönerse de geri bu taraftar O'nu tekrar bağrına basmasını bilir. Rabbim yolunu açık etsin ''Sultan''

Fatih karşıtlarrı da Bayram yapsın, Gün onların günü ne de olsa...
                      En son Oruç tarafından düzenlendi; 31.07.2006, 07:44.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• nedense dün akşam ntv.de fatih yayına katıldığı zaman spiker ona "zenite gittin hayırlı olsun" demesine rağmen fatihin "hayır , öyle bir şey yok" demesini bekldim...
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• gkalmuk, bu forumda ikili tartışmalara kesinlikle izin vermiyoruz. Bundan sonra bu sayfalarda yalnızca Trabzonspor'la ilgili görüşünü dile getirip, düşüncesine katılmadığın bir üye olursa yalnızca "Sana katılmıyorum" demekle yetinirsen forum kurallarına uygun hareket etmiş olursun. Dikkate alacağını umuyorum. Bu platformun yalnızca Trabzonspor'un tartışıldığı bir yer olması ve amacına ulaşabilmesi için bu şart, aksi düşünülemez.
                          "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

• Bize düşen kaptanımıza hizmetleri için teşekkür edip
                            bize yakışan şekilde yolcu etmektir.

Güle güle Büyük kaptan
                            Güle Güle "Sultan" Tekke
                            Attığın golleri, formanı terletmeni, canını dişine takmanı unutmayacaktır bu tafatar.
                            Dönüşünü dört gözle bekleyeceğiz...
                            "Trabzonspor bir çember gibi,
                            her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                            - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Kaptan bedeni gitti ama aklı hala burada birgün yine dönecektir.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi
                                arkadasım bız forvetsız kaldık bız neyapacagız onu konusalım.

ne yapcaz orta sahada topmu cevırecegız.uyanın artık
                                golcumuz yok.sardınız ıyıyce.
                                Arkadaşmı senin yaptığın ayıp o kadar forvet var bu futbolcular da bu formaya giyiyor şimal yıldızı abimin dediği gibi hiç bir futbolcu trabzonspordan büyük değildir.

Ben inanıyorum ki oyuncular gidenleri aratmayacaktır.
                                (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

Çalışıyor...
                                X