Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aman Gitsin Ya En Erken Sekilde Gitsin.. Neresi oLursa oLsun Gidecegi Yere Biletini Ben Almak Isterim.

Laubali Laubali Konusmaya Basladi.. Ne Kadar Rahat Ya Sanki Onun Degilde Benim 1 Yil Daha Sözlesmem Var. Istemiyosan En Erken Sekilde Gitde Meskul Etme.. Kulüp Ne Yapacagini Bilsin Taraftarinda Aklinda Soru Isaretleri Kalmasin.. Insallah Gittigin Yerde Dikis Tutturursunda Geri Dönmezsin. Insallahta Futbolu Yurt Disinda Birakirsin..

Artik Büyük Kaptan Die Hüseyini Cagiricaz [img]smileys/smiley4.gif[/img]Heralde

Yorum

• yurt disina gitmek istemesini çok dogal karsiliyorum
      umarim istedigi bi takima gider basarili olur

ama yurtiçinde kime giderse gitsin hiç farketmez bu eger giderse benim için bitmistir
      çünkü yurt içinde gidecegi takim para için yapilan bi transfer olacaktir

Yorum

• bir zamanlar sota gidince bu takim iflah olmaz demistim. sonra fatih tekke geldi. simdi fatih giderse iflah olmayiz demiyorum. belki de onun gitmesi bize yeni fatihler getirecektir. su fenere gitmesin de nereye giderse gitsin.
        TRABZONSPOR, YÜZÖLÇÜMÜ KÜÇÜK BIR SEHRIN, ISTANBULA VURDUGU BÜYÜK BIR TOKATTIR.

Yorum

• Benim anlamadigim, Fatih her konu$masinda, biz Trabzonluyuz deme geregini niye duyuyor? Bu takimi seviyorum ama gitmem gerekiyor mu demek istiyor? Bana biraz duygu sömürüsü yapiliyor gibi geliyor. Yani gideceksen gideceksin, pe$inden aglamamizi mi istiyorsun? öyle konu$uyorki hem Trabzonsporu seviyor, hemde sanki gizli bir güc onu oradan uzakla$tirmak istiyor.
          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• mackali 22 ve fincher siz ikiniz kim oluyorsunuz da benim trabzonsporlulugumu tartisiyorsunuz, basit bir cümle düsüklügü yapmis olabilirim ama burdan bu anlami çikardiniz ya bravo! zaten sizin gibiler yüzünden bu forum da bir konu zirve yapamiyor fikir beyan etmekten çok böyle bos-beles islerle ugrasiyorsunuz
            Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynamaktır. - Johann Cruyff

Yorum

• Gitmesini çok istiyorum. Gitsin bakalim umarim basarili olur Avrupa'da. Ama giderken adabinda davransin yoksa birgün de geride biraktiklari "Kendi düsen aglmaz" der sonra. Kimse kirilmasin bu ayriliktan. Yine de samimi davran. De ki huzurum yok yaninizda düsün yakamdan. O zaman biz de bosu bosuna üzülmemis oluruz
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bende gitmesinden yanayim.kafasinda trabzonsporu bitirmis bi kisiden ne derece fayda alabiliriz?bu yönünüde düsünün we seneyede sözlesmesini bitirim bedawa gitmesinide düsünün
                kalearkasi.net

Yorum

• yolu acik olsun demekten baska bisi kalmadi bize.
                  imzasiz..

Yorum

• Sen yillarca didin, çabala, kadronu belli bir seviyeye getir. Sonra o kadronun en önemli yapitaslarindan birisi çiksin ben artik yokum deyip oyun bozanlik yapsin. (Sadece hissettiklerimi yazdim)
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• ergun atanin yazisi...
                      bu kadar basit ha...

http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbo....asp?PID=1961& amp;HID=11&HaberID=391940

Yorum

• "olum ben sana futbolcu olamazsin demedim; adam olamazsin dedim"

sumer'in bunu fatih'e soyledigini sanmiyorum ama, huseyin'e ettigi kufurleri, ensesine vurdugu tokatlari biliyor herkes. fatih'i futbolcu yapani bilmiyorum ama huseyin'i o yapti. belki o yuzden ikisi de gs sever

bence bu takimi, ve karadeniz misyonunu yasatmaya ugrasmanin artik bir anlami yok. akcaabat bu is icin biere bir. ama ts artik trabzon'a sigmiyor.

benim diyecegim: trabzonpor istanbul'da olmali. orada stadini yapip oynamali. ne transfer sorun olur. bu cocuklarin da istanbul sevdasindan kurtuluruz.

nereye isterlerse gitsinler. onu altay'a gonderdigimizde dogruyu yaptik. getirdigimizde gol krali oldu da ne oldu? sampiyon mu olduk? dandik rumlara mi elenmedik?

fatih, gokdeniz, huseyin... hepsi gitsin gonullerinde sari, kirmizi, lacivert, beyaz, siyah birseyler varsa iki dk durmasinlar. hatta paralarini da alip gitsinler.

baska yazacak bir sey var ama uygun kacmaz.
                        61@washington.dc.us

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi

kendinizi onun yerine koyun bir kerede, uçaktan iniyor ve hemen mikrofonlar dayaniyo suratina

Kendimi onun yerine koydugum için hata ettigimi düsünüyordum aslinda. Ama madem istedin, söyle söyleyeyim...

Kendimi onun yerine koyuyorum, eskiden baslayalim:

1- Sigara içmezdim (içmiyorum)

2- Kahve basti mi bilmiyorum, ama bu yöndeki söylentilerin çikmasina mahal verecek açiklamalar yapmaz, görüntüler vermezdim.

3- Ilerde "Trabzonspor'luyum" diyeceksem BJK ile parada anlasamayip Antep'e geri döndügümde "yuvada kaldigim için mutluyum" demezdim.

4- Benim gibi bir topçuyu Antep 400 bin dolara satmayi aklina getiremezdi.

5- Havaalaninda Antep'li yönetici vukuatinin kahramani iddia edildigi gibi o mudur bilemem. Ama en azindan benim için böyle bir iddianin ortaya atilmasina izin verecek durus sergilemezdim. Böyle bir isse karismadiysam bir basin toplantisiyla durumu açiklar, simdiki gibi soru isaretleriyle milleti basbasa birakmazdim.

6- Isini yapan hakeme tokat atmak gibi isime ve takim arkadaslarima saygimi gösteren bir hareket yapmazdim, kaptanim ben.

7- Bos mukaveleye ya imza atmaz, ya da attiktan sonra "o mukavele dolacak" demezdim.

8- "Abdest alayim..." olayi muhtemelen basima gelmezdi. Gelirse de bunun kendi kabahatim oldugunu bilirdim.

9- Kazanmak zorunda oldugum hiç bir maçi kazanamadigim bir ligin son maçinda, vücudumun laktik asit dolu oldugu, dolayisiyla düsüncelerimin sagliksiz ve kontrolsüz oldugu bir anda konusmayi tercih etmezdim. En azindan üzgün oldugumu falan söylerdim.

10- Gitmek istiyorsam yönetimle konusur, burada milletin küfür yagmuruna tuttugu Istanbul Medyasi'na malzeme olmazdim.

11- Uçaktan inince konusmazdim. "Trabzonspor'luyum ama gidecegim, bu kadar basit" demezdim. Trabzonspor'un taraftar kitlesi içinde benim kazandigim parayi rüyasinda göremeyecek manavindan, dogdu dogali kafa patlatan profesörlere kadar herkesin bulunabilecegini düsünür, çok daha saygili olurdum.

12- Bunlarin hepsini yapsam günün birinde takimdan ayrildigimda, rakip takimin formasiyla bile Avni Aker'e gelsem alkislanacagimi, duygulanip aglayacagimi bilirdim. Sota kadar olamadin kaptan... Niye? Çünkü o lafi dolandirmadi. "Para önemli degil, ben büyümek istiyorum, gidecegim" dedi. "Trabzonsporluyum ama ...." demedi, profesyonel oldugunu söyledi, herkes de saygi duydu. Sen ne sana biçilen kahramanlik kaftanindan vazgeçmek istiyorsun, ne de ihtiraslarindan... Ikisi birden olmaz. Sota'yi hep güzel andik, ama asla"çar" yapmadik mesela...

ps: Adamin topçulugu ve yetenekleriyle ilgili tek kelime etmedim, dikkatinizi çekerim. Yavas olmasina ve bunun da Avrupa'da kalbur üstü bir takimda oynamak konusunda en büyük handikap oldugunu düsünmeme ragmen adamin çok etkili oldugu konusunda herkesle hemfikirim. Adam en kötü zamaninda bile leblebi gibi goller atti, yine atar. Burada mesele "Fatih mi Trabzonspor'dan çikti, Trabzonspor mu Fatih'ten..."Edited by: perhaps

Yorum

• perhaps abi, cok dogru, cok güzel yazi.

+61

Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• Sezonun son maçinda yani Besiktas maçinda oynadigi ukala, sorumsuz ve suursuz futboluhepaklimda kalacak. Trabzonsporluyum diyen bir futbolcu takimin UEFA kupasina gidip gitmemesini belirleyecek maçta sirf takimdan ayrilmak için böyle sorumsuz bir futbol oynamaz.

Her neyse Avrupa ya giderse basarilar diliyorum. Yok Türkiye'de oynarsa umarim pisman olur ki olacagina da eminim. Daha önce de yazmistim o pisman olduktan sonra onu tekrar sehrimizin takimimizin çocugudur deyip takima yeniden kabul eden bir yönetici çikarsa da sülalesini essekler kovalasin. (bu bir özdeyistir sakin kimse küfür olarak algilamasin)

Mevcut yönetime son bir uyari; babam yasindaki yabanci futbolcusuna utanmadan 18 milyon euro isteyebilen bir takima satilacaksa Fatih satis fiyatinin daha önce de söylendigi gibi 18 milyon eurodan fazla olmasi gerekiyor. Özellikle 5 milyon euro ya anlasma saglandigi gibi spekülasyonlar eger dogru ise delege detaraftar dabunun hesabini sorar haberiniz olsun....
                              Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
                              M. Akif ERSOY

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi

yapilmasi gereken gayet basit!!! çok mu zor avrupaya gideceksen yolun açik olsun kaptan, verdigin hizmetler için tesekkürler demek!!!!

bu defalarca söylendi Avrupada oynama istegine kimse tepki göstermedi,Kendisininde çok kötü oynadigi (sezonun genelinde kötüydü)kaybedilen çok önemli bir maçtan sonra yaptigi yanlis açiklamaya ragmen.

bende sorayim simdi çok mu zor ''Avrupa da bir kulüple anlasma saglayamazsam mukavelemi uzatirim TRABZONSPOR un basarisi için çalisirim'' demek ????

Yorum

Çalışıyor...
                                X