Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biz çok sevdik arkadasim çok..çok duygusaliz maalesef..sultan tekke dedik..ata bindirdik, fatih sultan yaptik, istanbul surlarina dayandirdik, diz çöktürttük bizansi..

ama o illa gidecem diyor..avrupa istiyorum insallah diyor ama olmasa her yere giderim demeye getiriyor.

o zaman da belki de biz çok abarttik aslinda hersey bu kadar basit demek gerekiyor..

inanin bana bu fatih seneye bes para kazandirmadan tipis tipis fenere giderdi..yönetim o yüzden asla olmaz molmaz demedi..bu da is ve hayat tecrübesinde olsa gerek..
    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
      O zaman yolu açik olsun FATIH TEKKE ...TRABZONSPOR umuzun Avrupa'daki sesi sen olacaksin .Buda bize ancak gurur verir...

Yurt içinde herhangi bir takima gitmedigin sürece senin için bunlardan fazlasini yada eksini söylemeyecegim ...bu net!...anlayanaEdited by: tselif
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Fatih daha önce ne söylemisse yine ayni seyi tekrar etmis, yani Avrupa'ya gitmek istedigini. Bu açidan bir sapma yok düsüncelerinde. Ama simdi yönetim çikip da, "TS'un menfaatleri geregi" FB'ye gitmen daha iyi olur derse o zaman is degisir. Fatih'in de iddia edildigi gibi böyle bir niyeti varsa zaten sorun kalmaz, iki taraf da hedefine ulasir. Ya da daha önceki açiklamalarinda samimi olan Fatih, para için de olsa FB'ye gitmeyi kabul etmeyip, Avrupa'ya gider ki, buna da taraftar sevinir. Kisacasi bu olay halen daha sirrini koruyor. Kimin ne kadar samimi oldugu yakinda belli olacak. Biraz daha bekleyelim bakalim.
        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
          <T>
          <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
          <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">fatih gitsin ve bu açiklamalardan sonrada gitmesi lazim ama ben sunu tahmin ediyorum ki takimda ki hiç bi futbolcu aradaki 1 milyon euro kadar trabzonlu degildir.....ben sahsen fatih in aradaki fark 2 milyon euro gibi bi farksa fenere gitmesini isterim belki yönetime para lazim degil ama klübe trabzonsporumuza lazim o aradaki 2 milyon euro farkla klübe parlak bi gelecek kurulabilir....he bu arada FATIH ZATEN GERÇEK BI TRABZONLU VE TRABZONSPORLU ISE KIM SE ONU ZORLA fenere GÖNDEREMEZ bu noktada fatih in tavri önemli...</TD></TR>
          <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
          <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
          <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
          önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi
            Fatih daha önce ne söylemisse yine ayni seyi tekrar etmis, yani Avrupa'ya gitmek istedigini. Bu açidan bir sapma yok düsüncelerinde. Ama simdi yönetim çikip da, "TS'un menfaatleri geregi" FB'ye gitmen daha iyi olur derse o zaman is degisir. Fatih'in de iddia edildigi gibi böyle bir niyeti varsa zaten sorun kalmaz, iki taraf da hedefine ulasir. Ya da daha önceki açiklamalarinda samimi olan Fatih, para için de olsa FB'ye gitmeyi kabul etmeyip, Avrupa'ya gider ki, buna da taraftar sevinir. Kisacasi bu olay halen daha sirrini koruyor. Kimin ne kadar samimi oldugu yakinda belli olacak. Biraz daha bekleyelim bakalim.

fatih "ayrilacagim" diyor..öncelikle yaptigi vurgu ayrilma isteyisi..avrupa sonradan geliyor ve insallah diyor..bunun anlami sudur arkadasim; ben kesin ve kesin ayrilmak istiyorum.tabi ilk önce avrupaya gitmek istiyorum amaolmasayurt içinde de bir takima giderim..

bu durumda tabiki yönetim ve fatihin istekleri dogrultusundatransfer gerçeklesir...
            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Iste geldik en can alici noktaya...

Yönetim sampiyon kadroyu kurmaya çalisiyor en iyi oyuncusu ile sözlesme uzatmak istedigini söylüyor. Daha önce Trabzonspor'da sampiyonluk yasamadan hiç bir yere gitmem diyen Fatih Tekke kudurdu Avrupa'ya gidecek... Daha önce biz sampiyon olmak istiyoruz da birazda gelen yönetimler isteyecek sampiyonlugu diyen Tekke efendi aha sana sampiyonlugu isteyen bir yönetim hayirdir sen nereye gidiyon....

Kimse Fatih'in Trabzonsporlulugundan bahsetmesin... Fatih konusunda senaryo hazir... fatih çoktan fenerle anlasti... Yönetimde madem gitmek istiyorsan en çok teklifi verene satarim seni diyecek Fatihfenere gidecek... Olay bu kadar basit...

Nedense sasirmadim karsinizda Fatih Tekke
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Fatih gerçek bir Trabzonsporlu degil!Fatih gerçek bir**** teki geçmisine bir bakin yasadiklari sporculuklan bagdasiyormu?Hangi takimin kaptani böyle bir açiklama yapar!Neden israrla Trabzondan gitmek istiyor?Defolsun ya nedir bu yalvarma**** gitsin kaç senedir bizde ne verdi!Gol krali olmus ne faydasi var sampiyonmu olduk?Ayrica Yattara olmasa kaç gol atardi???Dünkü laflarindan sonra ona nederece içinizde sevgi kaldi?
                » Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.<?AMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P>
                <O:P></O:P>
                » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
                » Forum yöneticileri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
                » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
                » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
                ************************************************** *******Edited by: perhaps

Yorum

• of fatih nereye gidiyosun ya hani bizi sampiyon yapmadan gitmeyecektin.
                  fatih ni gidmesi konusunda yönetimin hiçbir suçu olmadigi ortaya çikti.
                  yolun açik olsun fatih.insallah bi avrupa kulübünde basarili olusun.ben sahsen seni hiç unutmayacam.[img]smileys/smiley19.gif[/img]

''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Profesyonel bir futbolcunun bizler gibi duygusal davranmasini bekleyemeyiz, dogrudur.Ismi lazim olmayan kulübün formasini giymek bizim için "ölüm", profesyonel futbolcu için "profesyonel olmanin geregidir" bu da dogrudur. Ancak Trabzonlu Trabzonsporlularindiger futbolcularkadar profesyonel davranmasini biz içimize sindiremiyoruz.O yüzden Sergen ve Fatih'i ayni kefeye koyamiyoruz, normal karsiliyamiyoruz.Tipki Gökdeniz'in gitmesini içimize sindiremedigimiz gibi. Oysa Fatih Akyel'in bize gelmesi veya Aurelio'nun ...nere gitmesine bu kadar tepki vermiyoruz.

Fatih neden gitmek istiyor?Yönetimle ters düstügü için mi? Trabzonspor'un bir 23 yil daha sampiyon olamayacagina kanaat getirip, bu arzusunu baska bir kulüpte tatminetmek için mi? Kendini tartip, yetenegini ispatlamak için mi? Artik Trabzon'dan Trabzonspor'dan sikildigi için mi? Taraftarin baskisindan ya da asiri sevgisinden bunaldigi için mi? Yada kisiliksiz ...saray taraftarinin yaptigi igrenç tezahürata gücendigi, kirildigi için mi?

Cevap bunlardan biri ya da hepsi olabilir. Ama belki de cevap bambaskadir. Fatih Trabzonspor'dan degil, Trabzon'dan hatta Türkiye'den ayrilmak, uzaklasmakistiyordur belki. Bunun nedeni de belki futbol disi bir nedendir. Ailesinin ve sahsinin güvenligi, huzuru ile ilgili bir meseledir. Belki bu karari arabasi kursunlandigi gün almistir, kim bilir...

"Ben gidene kal, gelene git demem" demisti Nusret Baba. Bu formanin içine daha nice vücutlar girip çikacak.Baki kalan o forma olacak.
                    Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Yorum

• sen hep bizim kaptanimizsin. insallah birgün dönersin ve futbolu bizde birakirsin
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• geçen yil bu takimi sampiyon yapmadan bir yere gitmem diyen kisi sanki o degil.bu nasil bir is anlamakta zorluk çekiyorum.bence dünki açiklamalardan sonra burada kendimiziparalamanin bir anlami yok.fatih kulübün menfatleri ne gerekiyosa onu yapiyormus.ama yöneticiler dahi bilmiyolarmi bu taraftar hiç bir seyi unutmaz.fatihi göndermek için ugrasan yönetim trabzonda nasil barinir çok merak ediyorum.fatihte bizi hayal kirikligina ugratmaya devam ediyor. demekki karsiliksiz sevmisizEdited by: lazanist

Yorum

• Fatih Trabzonspor'la ikinci döneminde, sonsuz katkilari olmus, yetenegi ve ona verilen bu ikinci sans ile Milli Takima kadar yükselmis, attigi gol ve yaptigi asistlerle bizi uzun aradan sonra sampiyonluk yarisinda var etmis bir oyuncu, kaptanimiz.

Bir oyuncu olarak oldukça degerli, takima katkisi olaganüstü büyük. Peki kisiligi? Bunu tartismak için onunla tanismis olmak gerekiyor. Ben tanismadim, nereden bilelim nasil? Daha da önemlisi ne önemi var? Fatih kisiligi ile millete örnek olsun diye degil, yetenekleri ile takima katki yapsin diye bu takima kazandirilmisti.

Bu transfer olayinda tüm detaylari, görüsmeleri bilmeden bu kadar kolay atip tutmak dogru degil. Biliyoruz ki ortada görünenler ile arka planda olanlar çok farklilasabiliyor. Bu bilgilere sahip olmadan yorumda bulunmak ne kadar dogru bilemiyorum.

Fatih Trabzonspor'a, karsiligini maddi olarak alsa da, hizmet etmistir. O kadar futbolcunun arasindan siyirarak taraftarin onu "Sultan" Tekke yapmasi tesadüfi degildir. Artik gitmek istedigini söylüyor. Neler yasadigini da bilemiyoruz. Trabzonspor'a bu kadar hizmetleri olmus insanlari bir kere de "defol" demeden gönderelim artik.

Fatih'i seviyorum, ama sebebi babamin oglu olmasi, ya da karizmatik (!) olmasi ya da bir dostum olacak kadar çok sey paylastigim için degil. Trabzonspor'a yaptigi katkilar beni mutlu ettigi için. O olmayinca çalismayan gol musluklarini sürekli açik tuttugu için. Attigi her gole fevkalade bir güzellik kattigi için. Bu kadar!

Futbolculari oldugu yerden daha yüksek bir yere elbette koymayalim ama oldugu yerdeki degerlerini de bilelim.

Trabzonspor ve Fatih Tekke için hayirlisi olsun.
                          Trabzonsporlu olmak...
                          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                            <T>
                            <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                            <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">beni aslinda bu yazilan çizilenlerden daha çok rahatsiz eden bu transferin altinda siyasetin olup olmadigi sayet varsa da fatih bu kisilerin(basbakani kastediyorum)hatirina transferi gerçeklecekse iste is o zaman degisir.kendimcede bu meçhul transfer gerçeklesir ise sanirim bu tahmin den öteye gider.nedense artik fatih ismini daha duymak istemiyorum.</TD></TR>
                            <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                            <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                            <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
                            önümüzdeki sezonda boşa geçeceğe benzer

Yorum

• Arkadaslar ben bugüne kadar Fatih in kalmasindan yana olan,benim kadar Trabzon lu oldugunu düsünen Abdest alayim da kafama sikin dedigini ögrendigimde ise tamam adam gibi adam dedigim Tam bir Trabzonlu dedigim Fatih Tekke için bir kaç sözüm olacak.Bence Gökdeniz olayindan dolayi kursunlama olayindan sonra Fatih Trabzon u kafasinda bitirdi bence ayrica bu yapacagi Transfer de adam gibi yapacagi son transfer olur yani maddi açidan bunu da düsünerek bu karari almistir büyük ihtimalle.Fatih Tekke Avrupaya gitmek istedigini açikladi bunada Amenna diyorum.AMA hani o herkesinagzindan düsürmedigi menfaatler geregi Fenere giderse Fatih IN Trabzonlu olmasini tartisirim.Psikolojik olarak bazi olaylardan dolayi Trabzon u birakmasina Amenna diyebilirim ama para için yada senelik 1 milyon Euro için bizi Fenere tercih ederse bende TRABZON SPORFORMASI altindaki Yunan liyi Ona tercih ederim.

Yönetim Fatih le analasamiyorsa sözlesmesi bizdeyken hemen satmali tabi ki yabanci ülkeye.Ama Fatihpara kazanacagim ayaklariyla Fener e gitmek istiyorsa biz demiyim ben diyimKAPTAN FATIH SULTAN imi siler Onu vatan haini (Ogün, Abdullah) ilan eder satarim bu Fatih in tercihidir.

Bizim sevgimiz Trabzon Spor a dir.Bu da açik ve NET dir.Bizi satani bizde satariz.
                              bordomavi.net
                              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• arkadaslar yönetim kesinlikle suçlu degil bunu anlayin artik adam gitmek istiyor artik benim için fatih bitti kim daha çok para veriyorsa ona versinler isterse gitsin ezik olsun trabzon daha ne fatihler çikaracak ayrica gitmek isteyen adam zorla takimda tutulmaz besiktas maçi sonrasi yaptigi açiklamalarida yönetim mi yapti?

Yorum

Çalışıyor...
                                X