Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fanatik pacci tarafından gönderildi
    Almanya'da da söylediğim gibi teklif olursa Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğimi söylemiştim.
    3-4 gün önce Zenit'ten çok ciddi bir teklif geldi yöneticilerimizle, başkanımızla konuştuk, 1-2 sene dışarda oynamak istediğimi söylemiştim ve bir karar verdik.
    ben maddi olarak kendi kazancımı düşünmüş olsaydım ocak ayında gidebilirdim. Türkiye için Rekor denebilecek bir transfer gerçekleştirdik.
    -Trabzonspor'a rakip olmak istemedin?
    Çevrem benim ne kadar Trabzonsporlu olduğumu biliyor. ben Trabzonsporluluğumu ölene kadar kaybetmeyeceğim. 2 sene sonra... 4 sene sonra döneceğim yer yine takımım olacak
    İnsanın kendi memleketinden, güzel şeyler yaşadığı takımından ayrılırken çok mutlu olmasını bekleyemezsiniz.
    Fatih Tekke'yi nasıl biliyorlarsa öyle bir insandır
    Nasipse ben Türkiye'ye döndüğümde Trabzonspor'da oynayacağım.
    hedefim Zenit değil Avrupada bir kulübe gidebilmekti. Ocak ayını bekleseydim bu hedefime ulaşırdım.
    gibi şeyler söyledi
    HEDEFİ ZENİT DEĞİLSE NEDEN GİDİYOR O TAKIMA
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Fatih TEKKEnin gitmesiyle millet birbirine girecek.
      Arkadaşlar sakin olun ve mantıklı düşünün artık.Giden gitmiş ne yapabiliriz ki Fatih'e başarılar dilemekten başka.Bu takımdan nice yıldızlar gitmiş,ama hepsi unutuldu.
      Bunuda unutup artık önümüze bakmamız lazım.Allah Fatih TEKKEnin yardımcısı olsun,yolu açık olsun,ordaki performansıyla inşallah daha büyük bir takıma transfer olur.Bizde yeni yıldızlarla daha başarılı oluruz inşallah.
      # BMN #

Yorum

• Kaptanımız bizim yüzümüzü güldürdü 3 senedir, Allah da onun yüzünü güldürsün. İnşallah istediği gibi, gönlünce olur bundan sonraki hayatı.

Trabzonspor'dan aldığın tüm para helal olsun kaptan.

Fatih "Sultan" TEKKE!
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• doğru dio fenerli die tüm dedikleri yanlış olacak die bişe yok hemen karşı çıkıyonuz!!!

Yorum

• Evet az önce ntv'de Fatih'in transferinin gerçek olduğunu birinci ağızdan öğrendik.Benim merak ettiğim Fatih'in zorla gönderilip gönderilmediği idi.Ancak görünüyor ki Fatih önümüzdeki ocak ayında daha büyük bir kulübe gideceğine eminmiş,ancak Zenit'in büyük bonservis ücreti önermesi ile Trabzonspor kazansın diye Petersburg'a gitmeye karar vermiş.

Bana göre kaptana teşekkür etmek düşer.Çünkü Rıdvan Dilmen'in de dediği gibi hiç bir futbolcu takımına bu kadar kazanım sağlamamıştır bugüne kadar.Yıllardır hem bir çok gol attı,hem de rekor bir ücret kazandırdı Trabzonsporumuza.

Bu yaştan sonra ve bu kadar büyük bonservis ücreti ile giden Fatih'in Trabzonspor'a dönmesi artık zor.Bunu Fatih'te biliyor ancak fb'ye "hülle" ile verilecek iddialarına karşı Türkiye'ye dönersem Trabzonspor'dan başkası olmaz dedi.

Gerçekten hem çok üzgünüm hem de Fatih ile gurur duyuyorum.Allah (c.c) yolunu açık etsin kardeşim.
            ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
              HEDEFİ ZENİT DEĞİLSE NEDEN GİDİYOR O TAKIMA
              hem Trabzonspor hem de fatihTekke için iyi para verdiğinden
              Fanatik Pacci

Yorum

• İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi
                @gkalmuk
                İyide senin bu sinirin ne ben onu anlamadım paylaş bizimle çözüm arayalım sana????????????
                sinirim fatih tekkeye,onamı kaldı trabzonsporun menfaatini dusunmek.futbolcunun takıma katkısı oyunu ıle olur.
                bızım parayamı oyuncuyamı ıhtıyacımız var.alın sımdı 13 trılyonu yada 20 verelım bıze bır fatıh bulun.hayırlı olsun.amac ıyı futbolmu dolu kasamı kupayı kasasında para olana degıl ıyı oynayana verıyolar.

asıl ben bu kadar fatıhcı olmanızı anlamadım.artık golcumuz yok para geldı dıye sevınıyosunuz burası genclerbırlıgımı.onların taraftarları gıbı davranıyosunuz, oldu olacak bır kac adam daha satalım.daha fazla paramız olsun.

Yorum

• İlk olarak majes tarafından gönderildi
                  doğru dio fenerli die tüm dedikleri yanlış olacak die bişe yok hemen karşı çıkıyonuz!!!
                  Evet doğru söylüyor rıdvan doğrusu şu Umutla Marcelinho yu kıyaslamak bumudur doğrusu rıdvan dilmenin MAJES söylermisin?????? bunların ikisi karşılaştırılacak futbolcumudur bide bi zahmet bunu söyle madem doğru söylüyor diyosun?
                  İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• off albayrak off.senle hemşehri olduğum için utanıyorum.
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi
                      Evet az önce ntv'de Fatih'in transferinin gerçek olduğunu birinci ağızdan öğrendik.Benim merak ettiğim Fatih'in zorla gönderilip gönderilmediği idi.Ancak görünüyor ki Fatih önümüzdeki ocak ayında daha büyük bir kulübe gideceğine eminmiş,ancak Zenit'in büyük bonservis ücreti önermesi ile Trabzonspor kazansın diye Petersburg'a gitmeye karar vermiş.

Bana göre kaptana teşekkür etmek düşer.Çünkü Rıdvan Dilmen'in de dediği gibi hiç bir futbolcu takımına bu kadar kazanım sağlamamıştır bugüne kadar.Yıllardır hem bir çok gol attı,hem de rekor bir ücret kazandırdı Trabzonsporumuza.

Bu yaştan sonra ve bu kadar büyük bonservis ücreti ile giden Fatih'in Trabzonspor'a dönmesi artık zor.Bunu Fatih'te biliyor ancak fb'ye "hülle" ile verilecek iddialarına karşı Türkiye'ye dönersem Trabzonspor'dan başkası olmaz dedi.

Gerçekten hem çok üzgünüm hem de Fatih ile gurur duyuyorum.Allah (c.c) yolunu açık etsin kardeşim.
                      merak etme o zaman gelınce ole bır olay olurkı trabzonsporun menfaatı fatıhın fenere gıtmesı ıle olur.ozamanda derızkı vaybe bızım ıcın fenere bıle gıttı.bunun adı hulle kıtabına uydururlar sen merak etme.

Yorum

• Hayırlı olsun.Tüm emekleri için teşekkürler.İnşallah Allah gönlüne göre verir.Seni seviyoruz kaptan

Yorum

• İlk olarak fanatik pacci tarafından gönderildi

...hedefim Zenit değil Avrupada bir kulübe gidebilmekti. Ocak ayını bekleseydim bu hedefime ulaşırdım...
                          Yani giderken bile kendinden ödün vermiş güzel kardeşim.

Şu cümleden başka anlam çıkaranlara duyurulur.
                          ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• Ne bekliyordunuz ki arkadaşlar. Neyse bencede kapatalım artık bu bahsi. Sürekli Fatih'i gündeme getirip, kendimizi de avutarak takıma zarar vermeyelim. Yolun açık olsun kaptan...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi
                              sinirim fatih tekkeye,onamı kaldı trabzonsporun menfaatini dusunmek.futbolcunun takıma katkısı oyunu ıle olur.
                              bızım parayamı oyuncuyamı ıhtıyacımız var.alın sımdı 13 trılyonu yada 20 verelım bıze bır fatıh bulun.hayırlı olsun.amac ıyı futbolmu dolu kasamı kupayı kasasında para olana degıl ıyı oynayana verıyolar.

asıl ben bu kadar fatıhcı olmanızı anlamadım.artık golcumuz yok para geldı dıye sevınıyosunuz burası genclerbırlıgımı.onların taraftarları gıbı davranıyosunuz, oldu olacak bır kac adam daha satalım.daha fazla paramız olsun.
                              Yaww napalım ağlayıp sızlayalımmı hayırlı olsun diyoruz işte bu parayı da yabana atamazsın öyle üç beş kuruş değil bu öncedendi o parasız işler artık herşey bu velet le dönüyor üç kuruşa beş köfte devri kapandı arkadaşım. Kimse istemiyordu fatihin gitmesini bizde istemiyorduk ve bunu yönetime bile ilettik, sonuç böyle oluyorsa bize ne yapmak düşer peki, yada şöyle yapalım senin dediğin parayı almayalım biz bedava yollayalım daha iyi olur.
                              İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

• Hayılrısı olsun herkes için.
                                Ben burda ayllar önce fatih satılıp gelen parayla futbolcu alınacak dmiştim bir çok arakdaş beni kople teorsi ile suçlamıştı. evet o futboldan anlamayan arakadaşalar gördünüzmü.Yıldızını sat yıldız al anca bu yönetime göre bir şey.
                                Güle güle kaptan yolun açık şansın bol olsun.
                                İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

Çalışıyor...
                                X