İlk olarak fanatik pacci tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fatih TEKKEnin gitmesiyle millet birbirine girecek.
Arkadaşlar sakin olun ve mantıklı düşünün artık.Giden gitmiş ne yapabiliriz ki Fatih'e başarılar dilemekten başka.Bu takımdan nice yıldızlar gitmiş,ama hepsi unutuldu.
Bunuda unutup artık önümüze bakmamız lazım.Allah Fatih TEKKEnin yardımcısı olsun,yolu açık olsun,ordaki performansıyla inşallah daha büyük bir takıma transfer olur.Bizde yeni yıldızlarla daha başarılı oluruz inşallah.# BMN #
Yorum
-
Kaptanımız bizim yüzümüzü güldürdü 3 senedir, Allah da onun yüzünü güldürsün. İnşallah istediği gibi, gönlünce olur bundan sonraki hayatı.
Trabzonspor'dan aldığın tüm para helal olsun kaptan.
Fatih "Sultan" TEKKE!Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
Evet az önce ntv'de Fatih'in transferinin gerçek olduğunu birinci ağızdan öğrendik.Benim merak ettiğim Fatih'in zorla gönderilip gönderilmediği idi.Ancak görünüyor ki Fatih önümüzdeki ocak ayında daha büyük bir kulübe gideceğine eminmiş,ancak Zenit'in büyük bonservis ücreti önermesi ile Trabzonspor kazansın diye Petersburg'a gitmeye karar vermiş.
Bana göre kaptana teşekkür etmek düşer.Çünkü Rıdvan Dilmen'in de dediği gibi hiç bir futbolcu takımına bu kadar kazanım sağlamamıştır bugüne kadar.Yıllardır hem bir çok gol attı,hem de rekor bir ücret kazandırdı Trabzonsporumuza.
Bu yaştan sonra ve bu kadar büyük bonservis ücreti ile giden Fatih'in Trabzonspor'a dönmesi artık zor.Bunu Fatih'te biliyor ancak fb'ye "hülle" ile verilecek iddialarına karşı Türkiye'ye dönersem Trabzonspor'dan başkası olmaz dedi.
Gerçekten hem çok üzgünüm hem de Fatih ile gurur duyuyorum.Allah (c.c) yolunu açık etsin kardeşim.ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003
Yorum
-
İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi@gkalmuk
İyide senin bu sinirin ne ben onu anlamadım paylaş bizimle çözüm arayalım sana????????????
bızım parayamı oyuncuyamı ıhtıyacımız var.alın sımdı 13 trılyonu yada 20 verelım bıze bır fatıh bulun.hayırlı olsun.amac ıyı futbolmu dolu kasamı kupayı kasasında para olana degıl ıyı oynayana verıyolar.
asıl ben bu kadar fatıhcı olmanızı anlamadım.artık golcumuz yok para geldı dıye sevınıyosunuz burası genclerbırlıgımı.onların taraftarları gıbı davranıyosunuz, oldu olacak bır kac adam daha satalım.daha fazla paramız olsun.
Yorum
-
İlk olarak majes tarafından gönderildidoğru dio fenerli die tüm dedikleri yanlış olacak die bişe yok hemen karşı çıkıyonuz!!!İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.
Yorum
-
İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildiEvet az önce ntv'de Fatih'in transferinin gerçek olduğunu birinci ağızdan öğrendik.Benim merak ettiğim Fatih'in zorla gönderilip gönderilmediği idi.Ancak görünüyor ki Fatih önümüzdeki ocak ayında daha büyük bir kulübe gideceğine eminmiş,ancak Zenit'in büyük bonservis ücreti önermesi ile Trabzonspor kazansın diye Petersburg'a gitmeye karar vermiş.
Bana göre kaptana teşekkür etmek düşer.Çünkü Rıdvan Dilmen'in de dediği gibi hiç bir futbolcu takımına bu kadar kazanım sağlamamıştır bugüne kadar.Yıllardır hem bir çok gol attı,hem de rekor bir ücret kazandırdı Trabzonsporumuza.
Bu yaştan sonra ve bu kadar büyük bonservis ücreti ile giden Fatih'in Trabzonspor'a dönmesi artık zor.Bunu Fatih'te biliyor ancak fb'ye "hülle" ile verilecek iddialarına karşı Türkiye'ye dönersem Trabzonspor'dan başkası olmaz dedi.
Gerçekten hem çok üzgünüm hem de Fatih ile gurur duyuyorum.Allah (c.c) yolunu açık etsin kardeşim.
Yorum
-
İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildisinirim fatih tekkeye,onamı kaldı trabzonsporun menfaatini dusunmek.futbolcunun takıma katkısı oyunu ıle olur.
bızım parayamı oyuncuyamı ıhtıyacımız var.alın sımdı 13 trılyonu yada 20 verelım bıze bır fatıh bulun.hayırlı olsun.amac ıyı futbolmu dolu kasamı kupayı kasasında para olana degıl ıyı oynayana verıyolar.
asıl ben bu kadar fatıhcı olmanızı anlamadım.artık golcumuz yok para geldı dıye sevınıyosunuz burası genclerbırlıgımı.onların taraftarları gıbı davranıyosunuz, oldu olacak bır kac adam daha satalım.daha fazla paramız olsun.İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.
Yorum
-
Hayılrısı olsun herkes için.
Ben burda ayllar önce fatih satılıp gelen parayla futbolcu alınacak dmiştim bir çok arakdaş beni kople teorsi ile suçlamıştı. evet o futboldan anlamayan arakadaşalar gördünüzmü.Yıldızını sat yıldız al anca bu yönetime göre bir şey.
Güle güle kaptan yolun açık şansın bol olsun.İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
Yorum