Bu Fener haberlerinin yalan oldugunu heralde herkes biliyo ama ya dogruysa diye bi korku sariyo sahsen benim icimi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bu konuyu kapatacak olanlar bizleriz....
adamlar açiklama yapti hala neden buraya israrla çikan asilsiz haberleri yaziyoruz?
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
bu konuyu kapatacak olanlar bizleriz....
adamlar açiklama yapti hala neden buraya israrla çikan asilsiz haberleri yaziyoruz?
evet ya neden bu konu hala uzatiliyor bende anlamiyorum...açiklamalari bende biliyorum...OnUrUnLa TaKtIğIn TeK YıLdIz OnUrSuZcA TaKıLaN YıLdIzLaRdAn DaHa BüYüKtÜr TRABZONSPOR'um...TSira TRABZON
Yorum
-
bu yasadigi sakatliktan sonra sezonun ilk yarisini ts de gecirecegi garanti bence cünkü hazirlik dönemine katilamiyacagi bi oyuncuya öyle kolay okadar para kimsenin verecegini sanmam ama anlamadigim bu sansizlik niye kaptanin pesini birakmaz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
ya bu fotomac .............ide fatih fenere demis mansetinde ya bunlar ne utanmaz adamlar ya
http://www.fotomac.com.tr/fen101.html
Yorum
-
Birak bunLari, kaaLe biLe aLmaya gerek yok...
Yorum
-
ulan yeter artik bi gazete alayim dedim hepsinde fatih febe ile ön protokol yapti ''febe bana o kadar onemli parar teklif etti ki avrupa kulupleri bile boyle para ile gelmedi su bu
fatihi sattilar adamlar forma bile giydirdiler yeter artik be ne anliyorsunuz milleti kandirmaktan...anti-klişe timi...
Yorum
-
AMA BUNLARIN SABAH SABAH KIMSENIN SINIRLERINI OYNATMAYA HAKKI YOK
BUNLARIN HEPSI O.C O KADAROLUMUNE TRABZON
............................. *TRABZON MACKA*
ULKER HADDINI BIL KARSINDAKI BUYUK TRABZONSPOR VE TARAFTARIDIR VARDIR AKLINDA OLSUN KAYBETEN SIZ OLURSUNUZ
Yorum
-
ya su ist. medyasi bi birakmadi adamin yakasini. fatih türkiyede baska takimda oynamam diyo gazeteler fatihin agzindan cok para teklif ettiler ne yapayim diye yazi yaziyolar.ey ist medyasi size ne diyim Allah sizi bildigi gibi yapsin
bence fatih avrupaya gitmek istiyo fatihin istedigi kulube gitmesini yönetim de kolaylastirmali.
Yorum
Yorum