alismis olmaniz lazim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak aslihan tarafından gönderildi
biz böyle her söyleneni her yazilani buraya tasirsak bu konu daha çoooooook uzar .
Fatih Türkiyede TS den baska takimda oynamam diyor .
gerisi hikaye
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Aslicim çok tatlisin ..[img]smileys/smiley2.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
yarin çikacak büyük haberi simdiden söyliyim..
fatih tekkenin milli takim kampindan ayrilmasinin ardinda transfer görüsmeleri yattigi söylendi..fatihin aslinda basinin dönmedigi,istanbula aziz yildirimla transfer görüsmesi yapmak için geldigi ögrenildi..yildiz futbolcunun tüm sartlarda anlastigi,tek sorunun trabzonsporun istedigi bonservis oldugu bu sorunun da en geç cuma günü çözülecegi ve fatihin cumartesi kendisini 2 yilligina fenerbahçeli yapacak imzayi atacagi bildirildi.
Yorum
-
İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
fatih tekkenin milli takim kampindan ayrilmasinin ardinda transfer görüsmeleri yattigi söylendi..fatihin aslinda basinin dönmedigi,istanbula aziz yildirimla transfer görüsmesi yapmak için geldigi ögrenildi..yildiz futbolcunun tüm sartlarda anlastigi,tek sorunun trabzonsporun istedigi bonservis oldugu bu sorunun da en geç cuma günü çözülecegi ve fatihin cumartesi kendisini 2 yilligina fenerbahçeli yapacak imzayi atacagi bildirildi.
Yaa iste bu medya sonunda bizi bu hale getirdi kardesim .Iyice paronayaklastik .Artik yarin hangi haberi okuyacagimizi bir gün önceden tahmin edebiliyoruz ..Saol arkadasim ya .Bu gergin ortamda bu çok iyi gitti valla[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
fatih tekkenin milli takim kampindan ayrilmasinin ardinda transfer
görüsmeleri yattigi söylendi..fatihin aslinda basinin
dönmedigi,istanbula aziz yildirimla transfer görüsmesi yapmak için
geldigi ögrenildi..yildiz futbolcunun tüm sartlarda anlastigi,tek
sorunun trabzonsporun istedigi bonservis oldugu bu sorunun da en geç
cuma günü çözülecegi ve fatihin cumartesi kendisini 2 yilligina
fenerbahçeli yapacak imzayi atacagi bildirildi.
aman kardesim yapma yahu..sitede infial olacak yine.zaten istanbul
medyasinin yaptigi her yalan haber burda heraretli tartismalara yol
aciyor.bunu ciddeye alanlar olur
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left><T>
<T>
<TR>
<TD vAlign=top align=left colSpan=3 height=8></TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=left></TD>
<TD vAlign=top colSpan=2></TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=left colSpan=3 height=8></TD></TR></T></T></TABLE>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0><T>
<T>
<TR>
<TD></TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top>Fener ile anlastim</TD></TR></T></T></TABLE>
Milli yildiz, "F.Bahçe'den gelen teklif, Wigan ve Everton'dan çok daha cazipti. Yerimde kim olsa bu öneriyi kabul ederdi. Kulübüm de izin verirse Fener'e gidecegim" dedi..
En iyi teklif Fenerbahçe'den
Trabzonspor'un süper forveti Fatih Tekke, sonunda sessizligini bozdu ve "F.Bahçe ile anlastim" dedi. Fatih, ara transfer döneminde Wigan ve Everton'dan da transfer teklifleri aldiginin altini çizerek, "Ancak F.Bahçe'den öylesine cazip bir öneri geldi ki, yerimde kim olsa bu teklifi kabul ederdi. Ben de F.Bahçe
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=300 align=right><T>
<T>
<TR>
<TD></TD></TR></T></T></TABLE>ile sartlarda anlastim. Kulübümle bir yillik daha sözlesmem var. Eger yönetim kurulumuz da gitmeme izin verirse, yeni sezonda F.Bahçe formasini giyerim" dedi.
Albayrak da sicak bakiyor
Fatih Tekke'nin, Milli Takim'la birlikte gittigi Almanya'da da yakin çevresindekilere Fenerbahçe ile ön protokol anlasmasi yaptigini söyledigi ögrenildi. Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak ise dün yaptigi açiklamada "Fatih Tekke ile F.Bahçe'nin ilgilendigi dogrudur. Fatih konusunda kulübün menfaatleri dogrultusunda hareket edecegiz. Yönetim kurulumuz bu futbolcumuzun gitmesine izin verirse, Fatih de gitmek isterse, bu transfer gerçeklesir" ifadesini kullandi.
Edited by: OguzPENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ
Yorum
-
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
<T>
<TR>
<TD style="PADDING-RIGHT: 3px; PADDING-LEFT: 3px; FONT-SIZE: 9pt; PADDING-BOTTOM: 3px; PADDING-TOP: 3px; FONT-FAMILY: Arial" align=right>
30 Mayis 2006 Sali 13:00</TD></TR></T></TABLE>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
<T>
<TR>
<TD style="PADDING-RIGHT: 6px; PADDING-LEFT: 6px; FONT-SIZE: 9pt; PADDING-BOTTOM: 6px; PADDING-TOP: 6px; FONT-FAMILY: Arial">Son günlerde adinin Fenerbahçe ile anilmasina çok sasirdigini belirten Fatih Tekke, ?Ben Trabzonspor kaptaniyim. Kesinlikle yurt içinde bir takimda forma giymeyi düsünmüyorum. Avrupa'ya giderek Trabzon'u en iyi sekilde temsil etmek istiyorum. Bu düsüncemi yönetim kurulumuza da aktardim. Ayrica Trabzonspor'la 1 yillik sözlesmem var. Onlarin verecegi karar da çok önemli? dedi.
</TD></TR></T></TABLE>
@ morientes
Lütfen sadece isinize gelen haberleri görmeyin.Bu haberi gözden mi kaçirdiniz ?Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak morientes tarafından gönderildi
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left><T><T>
<T>
<TR>
<TD vAlign=top align=left colSpan=3 height=8></TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=left></TD>
<TD vAlign=top colSpan=2></TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=left colSpan=3 height=8></TD></TR></T></T></T></TABLE>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0><T><T>
<T>
<TR>
<TD></TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top>Fener ile anlastim</TD></TR></T></T></T></TABLE>
Milli yildiz, "F.Bahçe'den gelen teklif, Wigan ve Everton'dan çok daha cazipti. Yerimde kim olsa bu öneriyi kabul ederdi. Kulübüm de izin verirse Fener'e gidecegim" dedi..
En iyi teklif Fenerbahçe'den
Trabzonspor'un süper forveti Fatih Tekke, sonunda sessizligini bozdu ve "F.Bahçe ile anlastim" dedi. Fatih, ara transfer döneminde Wigan ve Everton'dan da transfer teklifleri aldiginin altini çizerek, "Ancak F.Bahçe'den öylesine cazip bir öneri geldi ki, yerimde kim olsa bu teklifi kabul ederdi. Ben de F.Bahçe
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=300 align=right><T><T>
<T>
<TR>
<TD></TD></TR></T></T></T></TABLE>ile sartlarda anlastim. Kulübümle bir yillik daha sözlesmem var. Eger yönetim kurulumuz da gitmeme izin verirse, yeni sezonda F.Bahçe formasini giyerim" dedi.
Albayrak da sicak bakiyor
Fatih Tekke'nin, Milli Takim'la birlikte gittigi Almanya'da da yakin çevresindekilere Fenerbahçe ile ön protokol anlasmasi yaptigini söyledigi ögrenildi. Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak ise dün yaptigi açiklamada "Fatih Tekke ile F.Bahçe'nin ilgilendigi dogrudur. Fatih konusunda kulübün menfaatleri dogrultusunda hareket edecegiz. Yönetim kurulumuz bu futbolcumuzun gitmesine izin verirse, Fatih de gitmek isterse, bu transfer gerçeklesir" ifadesini kullandi.
Su salak haber varya bilmem farkinda misiniz arkadaslar ama en az 20 kere eklendi her sayfada her topicte .Yeter ya bir insana bu kadar iskence edilmez ki. Valla FATIH iyi ki kafayi yemiyo yaaaa[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Not:Morientes sakin üstüne alinma sadece haberi belirtmek amaciyla alinti yaptim.Senin eklemenle alakasi yok arkadasim[img]smileys/smiley2.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
Yorum