Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alismis olmaniz lazim...
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• biz böyle her söyleneni her yazilani buraya tasirsak bu konu daha çoooooook uzar .

Fatih Türkiyede TS den baska takimda oynamam diyor .

gerisi hikaye
      Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
      BMN Tsira TRABZON

Yorum

• Alistigimiz gün bittigimiz gündür kardesim.O nasil söz öyle.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak aslihan tarafından gönderildi

biz böyle her söyleneni her yazilani buraya tasirsak bu konu daha çoooooook uzar .

Fatih Türkiyede TS den baska takimda oynamam diyor .

gerisi hikaye

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Aslicim çok tatlisin ..[img]smileys/smiley2.gif[/img]
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• yarin çikacak büyük haberi simdiden söyliyim..

fatih tekkenin milli takim kampindan ayrilmasinin ardinda transfer görüsmeleri yattigi söylendi..fatihin aslinda basinin dönmedigi,istanbula aziz yildirimla transfer görüsmesi yapmak için geldigi ögrenildi..yildiz futbolcunun tüm sartlarda anlastigi,tek sorunun trabzonsporun istedigi bonservis oldugu bu sorunun da en geç cuma günü çözülecegi ve fatihin cumartesi kendisini 2 yilligina fenerbahçeli yapacak imzayi atacagi bildirildi.

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

yarin çikacak büyük haberi simdiden söyliyim..

fatih tekkenin milli takim kampindan ayrilmasinin ardinda transfer görüsmeleri yattigi söylendi..fatihin aslinda basinin dönmedigi,istanbula aziz yildirimla transfer görüsmesi yapmak için geldigi ögrenildi..yildiz futbolcunun tüm sartlarda anlastigi,tek sorunun trabzonsporun istedigi bonservis oldugu bu sorunun da en geç cuma günü çözülecegi ve fatihin cumartesi kendisini 2 yilligina fenerbahçeli yapacak imzayi atacagi bildirildi.

Yaa iste bu medya sonunda bizi bu hale getirdi kardesim .Iyice paronayaklastik .Artik yarin hangi haberi okuyacagimizi bir gün önceden tahmin edebiliyoruz ..Saol arkadasim ya .Bu gergin ortamda bu çok iyi gitti valla[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

yarin çikacak büyük haberi simdiden söyliyim..

fatih tekkenin milli takim kampindan ayrilmasinin ardinda transfer
                görüsmeleri yattigi söylendi..fatihin aslinda basinin
                dönmedigi,istanbula aziz yildirimla transfer görüsmesi yapmak için
                geldigi ögrenildi..yildiz futbolcunun tüm sartlarda anlastigi,tek
                sorunun trabzonsporun istedigi bonservis oldugu bu sorunun da en geç
                cuma günü çözülecegi ve fatihin cumartesi kendisini 2 yilligina
                fenerbahçeli yapacak imzayi atacagi bildirildi.

aman kardesim yapma yahu..sitede infial olacak yine.zaten istanbul
                medyasinin yaptigi her yalan haber burda heraretli tartismalara yol
                aciyor.bunu ciddeye alanlar olur

KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• ya bu mesele çok uzadi artik. yönetimden biri çiksin. medyadaki söylentilerin dogru olup olmadigi konusunda açiklama yapilsin. fatih tekke gidiyorsa gitsin kaliyorsa kalsin.yani bu olay netlik kazansin artik.

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left><T>
                    <T>
                    <TR>
                    <TD vAlign=top align=left colSpan=3 height=8></TD></TR>
                    <TR>
                    <TD vAlign=top align=left></TD>
                    <TD vAlign=top colSpan=2></TD></TR>
                    <TR>
                    <TD vAlign=top align=left colSpan=3 height=8></TD></TR></T></T></TABLE>
                    <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0><T>
                    <T>
                    <TR>
                    <TD></TD></TR>
                    <TR>
                    <TD vAlign=top>Fener ile anlastim</TD></TR></T></T></TABLE>
                    Milli yildiz, "F.Bahçe'den gelen teklif, Wigan ve Everton'dan çok daha cazipti. Yerimde kim olsa bu öneriyi kabul ederdi. Kulübüm de izin verirse Fener'e gidecegim" dedi..

En iyi teklif Fenerbahçe'den
                    Trabzonspor'un süper forveti Fatih Tekke, sonunda sessizligini bozdu ve "F.Bahçe ile anlastim" dedi. Fatih, ara transfer döneminde Wigan ve Everton'dan da transfer teklifleri aldiginin altini çizerek, "Ancak F.Bahçe'den öylesine cazip bir öneri geldi ki, yerimde kim olsa bu teklifi kabul ederdi. Ben de F.Bahçe
                    <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=300 align=right><T>
                    <T>
                    <TR>
                    <TD></TD></TR></T></T></TABLE>ile sartlarda anlastim. Kulübümle bir yillik daha sözlesmem var. Eger yönetim kurulumuz da gitmeme izin verirse, yeni sezonda F.Bahçe formasini giyerim" dedi.

Albayrak da sicak bakiyor
                    Fatih Tekke'nin, Milli Takim'la birlikte gittigi Almanya'da da yakin çevresindekilere Fenerbahçe ile ön protokol anlasmasi yaptigini söyledigi ögrenildi. Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak ise dün yaptigi açiklamada "Fatih Tekke ile F.Bahçe'nin ilgilendigi dogrudur. Fatih konusunda kulübün menfaatleri dogrultusunda hareket edecegiz. Yönetim kurulumuz bu futbolcumuzun gitmesine izin verirse, Fatih de gitmek isterse, bu transfer gerçeklesir" ifadesini kullandi.
                    Edited by: Oguz
                    PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
                    MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
                    BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ

Yorum

• arkadaslar bende dahil olmak üzere birçok kisi medyaya yüklendi. madalyonun birde diger yüzü var unutmayalim. daha iki gün öncesine kadar burda fatihi fenevbahçeye satalim iyi para veriyo diyen insan sayisida bir hayli fazla. peki bunlara hiç kimsenin lafi yok...

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
                        <T>
                        <TR>
                        <TD style="PADDING-RIGHT: 3px; PADDING-LEFT: 3px; FONT-SIZE: 9pt; PADDING-BOTTOM: 3px; PADDING-TOP: 3px; FONT-FAMILY: Arial" align=right>

30 Mayis 2006 Sali 13:00</TD></TR></T></TABLE>
                        <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
                        <T>
                        <TR>
                        <TD style="PADDING-RIGHT: 6px; PADDING-LEFT: 6px; FONT-SIZE: 9pt; PADDING-BOTTOM: 6px; PADDING-TOP: 6px; FONT-FAMILY: Arial">Son günlerde adinin Fenerbahçe ile anilmasina çok sasirdigini belirten Fatih Tekke, ?Ben Trabzonspor kaptaniyim. Kesinlikle yurt içinde bir takimda forma giymeyi düsünmüyorum. Avrupa'ya giderek Trabzon'u en iyi sekilde temsil etmek istiyorum. Bu düsüncemi yönetim kurulumuza da aktardim. Ayrica Trabzonspor'la 1 yillik sözlesmem var. Onlarin verecegi karar da çok önemli? dedi.
                        </TD></TR></T></TABLE>

@ morientes

Lütfen sadece isinize gelen haberleri görmeyin.Bu haberi gözden mi kaçirdiniz ?
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• ya gidiyorsa gitsin kaliyors kalsin nedir bu ya

Yorum

• takilan kapaklar fotomaç ve digerlerine yetmemis.Fatih susarlar sdye düsündü heralde buaçiklamalardan sonraama adamlar için imkansiz diye bi sey yok.beyaza kara diyorlar resmen yok böyle bi olay.

Yorum

• İlk olarak morientes tarafından gönderildi

<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left><T><T>
                              <T>
                              <TR>
                              <TD vAlign=top align=left colSpan=3 height=8></TD></TR>
                              <TR>
                              <TD vAlign=top align=left></TD>
                              <TD vAlign=top colSpan=2></TD></TR>
                              <TR>
                              <TD vAlign=top align=left colSpan=3 height=8></TD></TR></T></T></T></TABLE>
                              <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0><T><T>
                              <T>
                              <TR>
                              <TD></TD></TR>
                              <TR>
                              <TD vAlign=top>Fener ile anlastim</TD></TR></T></T></T></TABLE>
                              Milli yildiz, "F.Bahçe'den gelen teklif, Wigan ve Everton'dan çok daha cazipti. Yerimde kim olsa bu öneriyi kabul ederdi. Kulübüm de izin verirse Fener'e gidecegim" dedi..

En iyi teklif Fenerbahçe'den
                              Trabzonspor'un süper forveti Fatih Tekke, sonunda sessizligini bozdu ve "F.Bahçe ile anlastim" dedi. Fatih, ara transfer döneminde Wigan ve Everton'dan da transfer teklifleri aldiginin altini çizerek, "Ancak F.Bahçe'den öylesine cazip bir öneri geldi ki, yerimde kim olsa bu teklifi kabul ederdi. Ben de F.Bahçe
                              <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=300 align=right><T><T>
                              <T>
                              <TR>
                              <TD></TD></TR></T></T></T></TABLE>ile sartlarda anlastim. Kulübümle bir yillik daha sözlesmem var. Eger yönetim kurulumuz da gitmeme izin verirse, yeni sezonda F.Bahçe formasini giyerim" dedi.

Albayrak da sicak bakiyor
                              Fatih Tekke'nin, Milli Takim'la birlikte gittigi Almanya'da da yakin çevresindekilere Fenerbahçe ile ön protokol anlasmasi yaptigini söyledigi ögrenildi. Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak ise dün yaptigi açiklamada "Fatih Tekke ile F.Bahçe'nin ilgilendigi dogrudur. Fatih konusunda kulübün menfaatleri dogrultusunda hareket edecegiz. Yönetim kurulumuz bu futbolcumuzun gitmesine izin verirse, Fatih de gitmek isterse, bu transfer gerçeklesir" ifadesini kullandi.

Su salak haber varya bilmem farkinda misiniz arkadaslar ama en az 20 kere eklendi her sayfada her topicte .Yeter ya bir insana bu kadar iskence edilmez ki. Valla FATIH iyi ki kafayi yemiyo yaaaa[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Not:Morientes sakin üstüne alinma sadece haberi belirtmek amaciyla alinti yaptim.Senin eklemenle alakasi yok arkadasim[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• ben anlamadim bu isi fenerin resmi sitesinde aldik dior belli olsun yane bu artik herkese zarar vermeye basladi bu konu yonetim zaten yine herseyde gec kaldi uuff nesaman doru duzgun yonetimimiz olcak ya
                                NE MANITA, NE ARABA, NE DE UC KURUSLUK PARA. SACI SARI TENI KARA, ALEMDE TEKSIN YATTARA

Yorum

Çalışıyor...
                                X