yönetime transferinden dolayı teşekkür etti. ???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildibeyfendı burayı babasının takımı sandı gıdecekmıs ıkı sene sonra donecekmıs,bızde oturup bekleyecegız, cok heyecenalıymıs takıma destek olmak ıcın gıtmıs yoksa ocak ayında dafa fazla paraya
(galıba fenere) gıdermıs.bence laf salatası yaptı.
3 gunde olmus hersey falan fılan. herkese tesekkur edıyomus,amacı daha buyuk klubmus ama trabzonspora faydalı olmak ıcın gıtmısmıs , zaten kekelıyodu ben basta fatıh degıl zannettım.
beyfendı gıder ayak kapıyıda donmek ıcın acık bıraktıİnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.
Yorum
-
sanırım şu aşamada türkiyeden yurtdışına giden futbolcular arasında en pahalı bonservis bedeli ödenen futbolcu Fatih Tekke..
Teşekkürler Fatih Tekke..
tahmin ettiim gibi bikaç sene yurt dısında oynayıp Trabzonspor a geri dönmeyi düşünüyo olmasınada ayrıca sevindim...sürmene
Yorum
-
Allah c.c. yolunu acik etsin Fatih abi...
umarim gollerini ordada sürdürürsün.
tüm Avrupa senin gollerini konu$ur,
sen bunu hak ettin...
her$ey gönlünce olsun....
(umarim h.$ükür gibi 6 ay sonra geri dönmezsin.)
Seni seviyoruz....*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildiTekrar geri gelirse tabiki kapımız sonuna kadar açık, nedir bu zorun senin anlamadım, şu ana kadar takımı sırtlayan adamların en başında geliyordu ve gider ayak da Trabzonsporun kasasına 12,13 trilyon para getirdi, Ve bu tür açıklamalar hiç bir Trabzonspor taraftarına yakışmıyor bu tür açıklamaların sonuna kadar karşısındayım.
sence trabzonsporun ıyı bır golcye mı yoksa 13 trılyona mı ıhtıyacı var.
hadı artık bırakın trabzonsporu gıdıp zenıthı tutun artık fatıh orada.
fatıhe mı kaldı trabzonsporun menfaatı.onun takım ıcın yapacagı kalıp basarısı ıcın ter dokmek.tamam ıstedın gıttın daha ne acıtasyon yapıyo yok donecekmıs.adama ıyı hava vermısız sanıyokı ben gıderım trabzon bıter donunce tekrar ben oynarım.
Yorum
-
ts_fan
Fatih Tekke hem Trabzonspor kulübüne hemde kendisine hatırı sayılır kazanımlar elde ettirip; kendi tabiriyle şimdilik Trabzonspor'dan ayrılmış oldu (Artık bazı arkadaşlar da bu durumu kabullenmeye başlar diyelim).Bu transferden sonra tek temennim Zenith'ten hülle yolu ile adını şu anda yazmaktan imtina ettiğim takıma gelmemesidir.Yolun açık olsun, Fatih Tekke, Allah (C.C) yar ve yardımcın olsun.
Yorum
-
Almanya'da da söylediğim gibi teklif olursa Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğimi söylemiştim.
3-4 gün önce Zenit'ten çok ciddi bir teklif geldi yöneticilerimizle, başkanımızla konuştuk, 1-2 sene dışarda oynamak istediğimi söylemiştim ve bir karar verdik.
ben maddi olarak kendi kazancımı düşünmüş olsaydım ocak ayında gidebilirdim. Türkiye için Rekor denebilecek bir transfer gerçekleştirdik.
-Trabzonspor'a rakip olmak istemedin?
Çevrem benim ne kadar Trabzonsporlu olduğumu biliyor. ben Trabzonsporluluğumu ölene kadar kaybetmeyeceğim. 2 sene sonra... 4 sene sonra döneceğim yer yine takımım olacak
İnsanın kendi memleketinden, güzel şeyler yaşadığı takımından ayrılırken çok mutlu olmasını bekleyemezsiniz.
Fatih Tekke'yi nasıl biliyorlarsa öyle bir insandır
Nasipse ben Türkiye'ye döndüğümde Trabzonspor'da oynayacağım.
hedefim Zenit değil Avrupada bir kulübe gidebilmekti. Ocak ayını bekleseydim bu hedefime ulaşırdım.
gibi şeyler söylediFanatik Pacci
Yorum
-
rıdvan tekke yoksa yattara iş yapmaz diyo.. Yattara ortalıycak umut veya ersen gol atıcak... veya marcelinho forvet arksı oynuycak ömer rıza golleri sıralıycak bukadr basit işte.. Rıdvan dilmenin söylemlerine katılmıyorum.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
Yorum