Kral'ın Zenith adlı takıma 'gönüllü' olarak gideceğine 'inanmıyorum.' Sayın başkan Zenith'ten bir miktar para alıp 'Marcelinho'yu almış olabilir' diye de düşünmüyor değilim.(inşallah yanılırım) Fatih'in yeri dolmadan O'nu göndermek tek kelimeyle 'işbilmezliktir.' Fatih'i satıp Marce'yi alarak 'Ben yıldız sözümü yerine getirdim' denilecekse benim karnım tok ben yemem bu sözleri!!! Sayın Başkan hani 'kendi cebinizden' oyuncu alacaktınız. Fatih'i satan yönetim kendi ipini de çekmiş olacaktır. Ligin başlamasına 1 hafta kala nerden çıktı bu şimdi ? İnanın Marcelinho'nun alınışına zerre sevinmedim henüz. O meşhur Pazartesiyi bekliyorum. Bu yaz bize hep 'Pazartesiyi bekleyin' dediler. Bekliyoruz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Rubin Kazan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Tslidrist tarafından gönderildiArkadaşlar nerde ne zaman dedi bunları?
Kaynak ne. Umarım sağlamdır kaynağınız.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildiKral'ın Zenith adlı takıma 'gönüllü' olarak gideceğine 'inanmıyorum.' Sayın başkan Zenith'ten bir miktar para alıp 'Marcelinho'yu almış olabilir' diye de düşünmüyor değilim.(inşallah yanılırım) Fatih'in yeri dolmadan O'nu göndermek tek kelimeyle 'işbilmezliktir.' Fatih'i satıp Marce'yi alarak 'Ben yıldız sözümü yerine getirdim' denilecekse benim karnım tok ben yemem bu sözleri!!! Sayın Başkan hani 'kendi cebinizden' oyuncu alacaktınız. Fatih'i satan yönetim kendi ipini de çekmiş olacaktır. Ligin başlamasına 1 hafta kala nerden çıktı bu şimdi ? İnanın Marcelinho'nun alınışına zerre sevinmedim henüz. O meşhur Pazartesiyi bekliyorum. Bu yaz bize hep 'Pazartesiyi bekleyin' dediler. Bekliyoruz...
'Fatih gitsin de kurtulalım, ulan bi gitmedi şu adam...' diyen arkadaşlara soruyorum 'Ersen Martin mi Fener'e gol atacak Kadıköy'de ? Genç Cem mi, Umut mu maç kurtaracak ?' Alternatifini bulmadan sallamayalım 'şöyle böyle' Gün olur biri bu sözlerinizi size hatırlatır ona göre konuşalım lütfen...En son Oruç tarafından düzenlendi; 29.07.2006, 19:17.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildikardeşim niye olmasın zenit dediğin takımın kaç m. dolARLIK BÜTÇESİ VARKİ.BİZ ZATEN FATİH YAPAR DEMEDİK.alır adamlar fatihi 1 sene sonra satarlar fenere.BU OLAMAZMI.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi+
'Fatih gitsin de kurtulalım, ulan bi gitmedi şu adam...' diyen arkadaşlara soruyorum 'Ersen Martin mi Fener'e gol atacak Kadıköy'de ? Genç Cem mi, Umut mu maç kurtaracak ?' Alternatifini bulmadan sallamayalım 'şöyle böyle' Gün olur biri bu sözlerinizi size tekrarlatır ona göre konuşalım lütfen...
Giderse Takımda Traßzospor'un Ruhunun taşıyan FutßoLcu kaLmayacak...Şu an eLimizde ki kadronun İstanßuLdan değİL gaLibiyet çıkarması ߀raßerLik koparması ßiLe mümkün görünmüyor üzgünüm.Fener maçından önce ishaL oLan gökdenizle umursamaz hüseyin Le oLmaz bu işSevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!
Yorum
-
İlk olarak gladyator tarafından gönderildikaptanımız gitmiştir. yoksa bu yönetim elini cebine atıp marcelinho yu falan almaz. sevinin trabzonspor düşmanları sevinin istanbulun şerefsiz medyası sevinin en sonunda satmayı başardınız sultanımızı.( Yaav biz gene de pazartesiyi beklesek olmas mı?
)
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
Yorum