Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi
    Ne bekliyordunuz ki arkadaşlar. Neyse bencede kapatalım artık bu bahsi. Sürekli Fatih'i gündeme getirip, kendimizi de avutarak takıma zarar vermeyelim. Yolun açık olsun kaptan...
    evet artık gına geldı.bız kendı derdımıze bakalım.artık forvetsız (en azından adam gıbı) bır takımımız var.artık ılerıye o 13 trılyonu koyarız golerı onlar atar.

Yorum

• Kimsede suç aramayın özelliklede yönetime 29 yaşına gelmiş bi oyuncuyu türk tarihinin en pahalı futbolcusu yaptık işte.. Yönetimin trabzonsporu düşünmesi lazımdı vede öyle yaptılar..

Her 2 tarafada hayırlı uğurlu olsun...

Yolun açık olsun büyük kaptan...
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi
        merak etme o zaman gelınce ole bır olay olurkı trabzonsporun menfaatı fatıhın fenere gıtmesı ıle olur.ozamanda derızkı vaybe bızım ıcın fenere bıle gıttı.bunun adı hulle kıtabına uydururlar sen merak etme.
        Senin sıkıntın nedir bu akşam anlamadım?

Trabzonspor'un mefaati gerektiriyorsa fenere de gidecek tabi ki.
        ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi
          Evet doğru söylüyor rıdvan doğrusu şu Umutla Marcelinho yu kıyaslamak bumudur doğrusu rıdvan dilmenin MAJES söylermisin?????? bunların ikisi karşılaştırılacak futbolcumudur bide bi zahmet bunu söyle madem doğru söylüyor diyosun?
          adam orta sahada oynayabilecek ricardınho gibi biri olsa daha ii olurdu dio , savunmada ne yapacaz ?? 2 li forvet çıkamayız .. gökdeniz varken bi de yattara kimi yedek oturtacan??? yanlış anlama beni !! rıdvanı zerre kadar sevmem..

Yorum

• İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi
            Yaww napalım ağlayıp sızlayalımmı hayırlı olsun diyoruz işte bu parayı da yabana atamazsın öyle üç beş kuruş değil bu öncedendi o parasız işler artık herşey bu velet le dönüyor üç kuruşa beş köfte devri kapandı arkadaşım. Kimse istemiyordu fatihin gitmesini bizde istemiyorduk ve bunu yönetime bile ilettik, sonuç böyle oluyorsa bize ne yapmak düşer peki, yada şöyle yapalım senin dediğin parayı almayalım biz bedava yollayalım daha iyi olur.
            tamam hersey para ıste bana 13 trılyona turkıyeden bır adam bul.

hatta ustune eklenebılır 15 te olur bır ısım soyle..

Yorum

• hayırlısı olsun kaptan,yolun açık olsun.
              Her daim TRABZONSPOR!
              Türkiye Kyoto'yu imzaladı
              "7"

Yorum

• artik nokta koyma zamani geldi...
                Fatih gitti artik fatih defteri kapandi bizim icin..tartismaya gerek yok..
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Ne Fatih'e gittiği için,
                  Ne yönetime sattığı için kızmalıyız.
                  Fatih Türkiye'den gitmek istedi. Çünkü Fatih'in son iki yılda yaşadıkları yüzünden şimdi olmasa Ocak'ta gidecekti. O zaman 7,5 milyon Euro kazanamayacaktık. Yönetim bu yüzünden satmak zorunda kaldı.

Burda Fatih'i son maçlarda yuhalayanların etkiside var.

Neticede Trabzonspor bir golcüsünü değil, takımı toplayan abilik yapan, ağırlığını diğer futbolculara hissettiren bir oyuncu kaybetti.

Bu sene zor geçecek ama yapacak bir şey yok. Burda yönetim ve Fatih'ten çok dış etkenlerin (Fatih'in arabasını hedef alan mafyanın, menajerinin) ve birazda biz taraftarların suçu var.

Marcelinho transferi çok yerinde bir transferdi tabi Fatih kalsaydı. Artık gol yollarında bu ortasahaya rağmen çok zorlanacağız gibime geliyor. Şimdi ortasahada Yattara, Gökdeniz, Marcelinho gibi defansif gücü çokta yeterli olmayan 3 oyuncu var. Birde alacakları sol açıkla 4 olacak.
                  2 de forvet eklersek 6 eder. Szymek eski günlerine dönemezse bu sene halimiz duman olur. Bize o zaman Gökdeniz ya da Szymek yerine hem pres gücü yüksek hemde iyi top dağıtan aralara iyi top atabilen bir oyuncu lazım.(bunu eski Szymek yapabilir ama o da en iyi zamanlarında bile gerek sakatlık gerekse inişli çıkışlı form grafiğiyle bu görev için pek biçilmiş kaftana benzemiyor.
                  İnşallah yanılırım.

Son olarak güle güle Fatih seni arayacağız ama Türkiye'de başka takımda forma giymediğin sürece seni hep destekleyeceğiz... Allah yardımcın olsun
                  En son John_coffey tarafından düzenlendi; 31.07.2006, 00:00.

Yorum

• Bu saatten sonra ne söylersek söyleyelim anlamı yok. Hem Fatih Tekke hem de trabonsporumuz için hayırlısı olsun
                    Fanatik Pacci

Yorum

• Kaptan yolun açık olsun...

Kaptanımıza hayırlı uğurlu olsun... İnşaallah kafası orda rahat olur... Ayrıca bize kazandırdıkları için de teşekkür ediyoruum.......
                      ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi
                        Senin sıkıntın nedir bu akşam anlamadım?

Trabzonspor'un mefaati gerektiriyorsa fenere de gidecek tabi ki.
                        sende gıder fenerı tutarsın o zaman hanı fatıh gıttıya.

sızın menfaat anlayısınız farklı gaılba.neyse tama sız haklısınız.
                        ıyı oldu fatıhın gıtmesı zaten bıkmıstık her hafta gıtcem dıye aglasından enazından o kesılır seneyede gokdenızı yollarız mefaatlerımız ıcın.nasıl olsa amac sampıyonluk degıl basa oynamak.bu lıgtede ılk dort ıcın cok ıyı kadroya gerek yok.baskanı bole olan taraftardanda bu beklenır.

pardon gece gece canınızı sıktım.haklısınız bız futbol takımı degıl sırketız amacımız da para kazanmak,kara gecmek.

Yorum

• Gider suç gitmez suç.......Ne yapsın bu adam . Onu burda hain göstermek isteyen bilinçli taraftarımızıda anlamış değilim açıkçası
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Ne kadar üzülsek de bu gerçekle karşı karşıyayız artık. Fatih TEKKE tÜRK FUTBOL TARİHİNİN EN PAHALI TRANSFERİ OLARAK rUSYANIN YOLUNU TUTTU. İşin para kısmı beni fazla ilgilendirmiyor. Çünkü ben Taraftarım. Şimdi tek düşüncem 23 yıllık özleme son verecek takımımda golleri kimin atacağı. Elimizdeki mevcut golcülerle Sultan Tekke nin yerini doldurabileceğimizi hiç sanmıyorum. İnşallah transfer döneminde bizi kabız eden yönetimimiz bunu düşünmüştür. Yoksa korkarım bizi yine hüsran bekliyor...
                            Son olarak... Güle güle büyük kaptan... Yolun ve bahtın açık olsun. Ali Kemalleri, Hamileri unutmadğımız gibi seni de hiç unutmayacağız. Futbolculuğun bir tarafa adam gibi adamsın sen. Türkiyede Trabzonspordan başka bir takımda oynamayacağına yürekten inanıyorum ben.
                            TRABZONSPOR KAPTANLIĞI SANA ÇOK YAKIŞIYORDU...
                            HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi
                              sende gıder fenerı tutarsın o zaman hanı fatıh gıttıya.

sızın menfaat anlayısınız farklı gaılba.neyse tama sız haklısınız.
                              ıyı oldu fatıhın gıtmesı zaten bıkmıstık her hafta gıtcem dıye aglasından enazından o kesılır seneyede gokdenızı yollarız mefaatlerımız ıcın.nasıl olsa amac sampıyonluk degıl basa oynamak.bu lıgtede ılk dort ıcın cok ıyı kadroya gerek yok.baskanı bole olan taraftardanda bu beklenır.

pardon gece gece canınızı sıktım.haklısınız bız futbol takımı degıl sırketız amacımız da para kazanmak,kara gecmek.
                              Bana bak kimin kim olduğunu bilmeden benim Trabzonsporluluğumu yargılama,bu ehliyeti sana kimse veremez,canın sıkıksa başka kapıya,asabımı bozma benim gece yarısı!!!
                              ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• Sakin olun
                                Fatih Türkiye'de başka takıma gitmezzz.
                                Benim Fatih'e bu konuda itimatım sonsuz. Güveni olmayanlar utansın.
                                Adam belki hepimizden çok TRABZON'lu, TRABZONSPOR'lu

Yorum

Çalışıyor...
                                X