Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi
    bu transferden sonra herkes yumusar birtek sen yumusamazsin dedim ama sende yumusadin marcelinho kral degil..kralimiz umut olur insallah..
    kanca ne alemde duyan varmi?? oda pazarttesi geliyor sanirim ricardinho yla..
    Hehe..Benim için bir tane KRAL var henüz..Yerini de şimdilik alabilecek bir adayda yok ...
    FATİH SULTAN TEKKEEEE

( Yalnız ilerleyen zamanlarda bu Cem olabilir. TRABZONSPOR umdaki başarısına bağlı tabi)
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
      Hehe..Benim için bir tane KRAL var henüz..Yerini de şimdilik alabilecek bir adayda yok ...
      FATİH SULTAN TEKKEEEE

( Yalnız ilerleyen zamanlarda bu Cem olabilir. TRABZONSPOR umdaki başarısına bağlı tabi)
      Altına imzamı atarım...
      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Fatih Tekke: Transfer dedikodularından bıktım

Trabzonspor'da adı sezon bitiminden bu yana transferle anılan; ancak bir sezon daha kulübünde kalan Fatih Tekke'nin âdeta sabrı taştı.

Son olarak Rusya'nın Zenith Petersburg Kulübü'nün transfer teklifi yaptığı öne sürülen Fatih, “Tüm bu konuşulanlardan bıktım. Zenith'le falan uğraşacak vaktim yok.” dedi.

Fatih, transfer dedikoduları başladığından bu yana kendisinin söylediği hiçbir şeye kulak asılmadığını, ifade ederek, “Ben doğrusunu söylüyorum, insanlar başka şeyler yazıyor. Benim hakkımda kimsenin bundan sonra yalan yanlış şeyler yazıp bulanık suda balık avlamaya çalışmasını istemiyorum.” dedi. Trabzonspor'un başarısı için mücadele edeceğini kaydeden golcü futbolcu, “Ciddi bir sakatlık veya başka bir şey olmadığı müddetçe Trabzonspor'un başarısı için çalışacağım. Trabzonsporlu doğdum ve bu takım bana çok şey verdi. Kimse beni bu takımdan ayıramaz. Bıktım bu yalanlardan. Bir an önce tam performansla Trabzonspor'un başarısı için mücadele etmeye çalışıyorum.” diye konuştu.

Bu arada Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Kanca, Brezilyalı oyuncu Mossoro ile anlaştıklarını, son tekliflerini ilettikleri Wanger'den ise cevap beklediklerini belirtti. Faruk Kanca, Çek futbolcu Tomas Jun'un transferinde yapılan hataya tekrar düşmemek için dikkatli davrandıklarını belirterek, Brezilya'daki transfer çalışmalarını hafta sonuna kadar sonuçlandırmayı planladıklarını söyledi. Mossoro ile anlaştıklarını belirten Kanca, “İstediğimiz an bu oyuncuyu getirebiliriz. Wanger'e son teklifimizi ilettik. Ondan da cevap bekliyoruz.” ifadelerini kullandı. Öte yandan Almanya kampının ardından yaptığı 2 günlük izin sona eren Trabzonspor'da, çalışmalara dün başlandı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Lazaroni yönetiminde yapılan antrenmana, izinli olan Stepanov ve Szmykowiak katılmadı.

İbrahim Şahin, Trabzon

26.07.2006
        TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Son olarak Rusya'nın Zenith Petersburg Kulübü'nün transfer teklifi yaptığı öne sürülen Fatih, “Tüm bu konuşulanlardan bıktım. Zenith'le falan uğraşacak vaktim yok.” dedi.
          ----------------------------------------------------------------
          Fatih gitmek istemiyor ve bunu her fırsatta söylüyor ama bazı aklıevveller hala Fatih bizi sattı diyor. Aklınıza tüküreyim ne diyeyim.
          TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Fatihin bir buçuk ay önceki açıklamalarını duymayan varmı.''Trabzonsporluyum Trabzonluyum ama busene kesin gidiyorum bu kadar NET''
            Bence çok normal bir açıklamaydı.Hatta Tekkenin ne kadar açıksözlü bir kişilğe sahip olduğunu gösteriyordu.Burada normal olmayan bir şey bizim duygusallığımız.Biz neden şampiyon olamıyoruz derseniz birinci neden olarak bunu gösteririm..

Yorum

• İlk olarak emducom tarafından gönderildi
              Son olarak Rusya'nın Zenith Petersburg Kulübü'nün transfer teklifi yaptığı öne sürülen Fatih, “Tüm bu konuşulanlardan bıktım. Zenith'le falan uğraşacak vaktim yok.” dedi.
              ----------------------------------------------------------------
              Fatih gitmek istemiyor ve bunu her fırsatta söylüyor ama bazı aklıevveller hala Fatih bizi sattı diyor. Aklınıza tüküreyim ne diyeyim.
              Arkadaşlar nerde ne zaman dedi bunları?
              Kaynak ne. Umarım sağlamdır kaynağınız.
              Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• Ben böyle yönetime töbe töbe eğer bu8 haberler gerçekse ben ne anladım bu transfer işinden.Fatihi sat merce yi al hayret bişe.Zararlı çıktık be...Allah sizi nasıl biliyosa öyle yapsın...
                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• evet..benimde içimde farklı görüşler vardı ama bunları toparlayıp ifade edemedim şimdiye kadar... sedat tunalının yazısını okuyunca kendi görüşlerimi daha iyi toparlayabildim...
                  fatihin avrupaya gitmesini destekledim hep... çünkü hak ediyordu... nuri başkan cebimden bir yıldız demişti... fatihi satarak onun parasıyla bir yıldız alacağım deseydi ona kimse oy vermezdi...
                  alınan oyuncuyu eleştirmiyorum... fatihin avrupaya gitmesini de eleştirmiyorum..
                  sadece başkanın fatihi satış tarzına - kullandığı kaynağa (kendi vaadi için niye TÜRKİYENİN HATTA AVRUPANIN EN İYİ FORVETİNİ SATIYORSUN) ve yangından mal kaçırır gibi davranmasına kızıyorum...
                  ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• bi prüz olsun veya tüm haberler yalan olsun fatih kalsın. marcelinho geldiği için daha cok pozisyona girer ve daha cok gol atar.elimizdeki yıldızı ikna edelim ve kaybetmeyelim.tekke şampiyon yap bizi ne işin var rusyada kabul etme baskıları ve inadına kal...
                    Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                    Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Fatİhİ Satani Bende Satarim Haftaya Trabzona Gİdİyorum Albayrak Kollo Kendİnİ Yeter Ulan Defol Gİt BaŞimizdan
                      Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                      Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                      çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• Gaza gelmeyin millet Fatih gitmek istemiyorsa gitmez yönetim kimseyi silah zoruyla gönderecek hali yok. kalmak istiyorum der sözleşmesini uzatır, yönetime rağmen de pekala kalabilir...
                        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• ya şimdi gitti mi gitmedi mi? kesinleşmedi mi transfer? aklım karıştı iyice

Yorum

• ArkadaşLar Yönetim ßu transferi Tepkiyi öLçmek için Pazartesiye kadar ßekLetiyor!
                            Sayın ßaşkan Fatih'i İstanßuL'a çağırıyor akLınca;Fatih sen çık tekLif çok cazip Son transferim feLan iyi para tekLif ediyorLar fiLan de taraftar da ßizi tefe koymasın herkes kaderine razı oLsun yani...
                            ve işte ßomßa aLın size MarceLinho ßirini gönderdik ama yıLdız aLdık işte ßuna güLerim ancak Traßzonspor şampiyonLuğa oynayacak en iyi FutßoLcusunu satacak kaptanını satarak yapacak ßunu ßırakın ßizi kandırmayı söyLeyin apaçık şampiyonLuk feLan umrumuzda değiL rekLamımız ticari kaygıLarımız doLayısıyLa ßurdayız diyin sizde rahatLayın ßizde....

ßen ne oLursa oLsun Fatih Tekke'nin Gitmesine karşıyım şampiyonLuk diyorsak kaLacak demesek te kaLacak çünkü Fatih Tekke ; Nuri Albayrak denen işLetmeci den daha fazLa TrabzonsporLudur ve eLini ondan daha fazLa tasın aLtına sokmustur.
                            ßu transfere izin vermeyeLim arkadaşLar Lütfen!!!
                            Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!

Yorum

• İlk olarak omerkucuk tarafından gönderildi
                              ArkadaşLar Yönetim ßu transferi Tepkiyi öLçmek için Pazartesiye kadar ßekLetiyor!
                              Sayın ßaşkan Fatih'i İstanßuL'a çağırıyor akLınca;Fatih sen çık tekLif çok cazip Son transferim feLan iyi para tekLif ediyorLar fiLan de taraftar da ßizi tefe koymasın herkes kaderine razı oLsun yani...
                              ve işte ßomßa aLın size MarceLinho ßirini gönderdik ama yıLdız aLdık işte ßuna güLerim ancak Traßzonspor şampiyonLuğa oynayacak en iyi FutßoLcusunu satacak kaptanını satarak yapacak ßunu ßırakın ßizi kandırmayı söyLeyin apaçık şampiyonLuk feLan umrumuzda değiL rekLamımız ticari kaygıLarımız doLayısıyLa ßurdayız diyin sizde rahatLayın ßizde....

ßen ne oLursa oLsun Fatih Tekke'nin Gitmesine karşıyım şampiyonLuk diyorsak kaLacak demesek te kaLacak çünkü Fatih Tekke ; Nuri Albayrak denen işLetmeci den daha fazLa TrabzonsporLudur ve eLini ondan daha fazLa tasın aLtına sokmustur.
                              ßu transfere izin vermeyeLim arkadaşLar Lütfen!!!
                              Yerel bir gazetede tam tersini yazıyordu. Fatih'in gitmesini başkan istemiyor ve Fatih başkanı ikna etmek için İstanbul'a gittiğini yazıyordu Enterasan...
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
                                Gaza gelmeyin millet Fatih gitmek istemiyorsa gitmez yönetim kimseyi silah zoruyla gönderecek hali yok. kalmak istiyorum der sözleşmesini uzatır, yönetime rağmen de pekala kalabilir...
                                Dostum daha öncede defalarca yazıldı Fatih Zenit'e gitmek ister mi söylermisin? Bırak Fatih'i Ergin bile o takıma gitmek istemez. Ama Fatih'e Trabzonsporun çıkarları için böyle yapman gerekiyor denirse , oda kendini feda edecek kadar Trabzonsporludur. Hala gitmek istemzse gitmez deyip durmayın lütfen.
                                Fatih'te inşallah yönetimin bu Trabzonsporun çıkarı için gitmen gerek masalına kanmaz.
                                Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

Çalışıyor...
                                X