Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Rubin Kazan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kaptan seni avrupadada izlemek gurur verir bize ki bu taraftar seni cok seviyo gidersen bu taraftarin kalbi seninle muhakkak basariliolacaksin ama sakin istanbula gitme yönetim öle bise yapsa bile sen koy tepkinii

Yorum

• Fatih Tekke ne güzel demis...

TÜM TRABZON SENINLE GURUR DUYUYOR...

Yorum

• fatih'in suskun kaldigi dönemde adami vatan haini ilan edenler,bunca yillik kaptanlarina zerre kadar güvenmeyenler biraz olsun utandi mi acaba?

Yorum

• iste olay budur!!

FATIH SULTAN TEKKE [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

seni avrupada görmek dilegiyle [img]smileys/smiley2.gif[/img]
          Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
          BMN Tsira TRABZON

Yorum

• Ben Fatihye sonuna kadar inanmistim.
            Haciosmanoglu ISTIFA

Yorum

• @ fincher_se7en

Kardesim böyle genelleme içeren yorumlar sakincali bence.Çünkü kaptani vatan haini gibi göstermeye çalisanlarin düsüncesi zaten onu kazanmak degil kaybetmek adina yorum yapmaktir.Onlarin düsüncesi hiçbir zaman degismez.

Benim gibi ona gönül koyanlarinbir kismi ise adi ezik basinina kendi agiziyla malzeme olmasindandir.Kargalarla oynanan maçtan sonra efendi gibi çikip gitse basin (yine mutlaka maksatli haberler yapacaktilar) bu kadar tirmandiramayacakti.

Kaptan kendisine yakisan açiklamayi geçte olsa yapmistir.Fakat onun gibi birisi hiçbir zaman anlik,düsünmeden beyanat vermemelidir.Çünkü bu s..efsiz basini bizden daha iyi tanidigini düsünüyorum.

Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• bize kaliteli futbolcular lazim fatih gibi , yönetim basa gelirken sampiyonluk sözü ile geldi böyle bir durumda sen kadrona kaliteli futbolcular katacakken kalkipta fatih tekkeyi satarsan Türkiyenin en kaliteli futbolcusunu demekki senin sampiyonlukla bir alakan yok..

bu gibi bir durumu hiç bir taraftar sizi affetmez........
                "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi

<SPAN =bold> @ fincher_se7en</SPAN>

Kardesim böyle genelleme içeren yorumlar sakincali bence.Çünkü kaptani vatan haini gibi göstermeye çalisanlarin düsüncesi zaten onu kazanmak degil kaybetmek adina yorum yapmaktir.Onlarin düsüncesi hiçbir zaman degismez.

Benim gibi ona gönül koyanlarin bir kismi ise adi ezik basinina kendi agiziyla malzeme olmasindandir.Kargalarla oynanan maçtan sonra efendi gibi çikip gitse basin (yine mutlaka maksatli haberler yapacaktilar) bu kadar tirmandiramayacakti.

Kaptan kendisine yakisan açiklamayi geçte olsa yapmistir.Fakat onun gibi birisi hiçbir zaman anlik,düsünmeden beyanat vermemelidir.Çünkü bu s..efsiz basini bizden daha iyi tanidigini düsünüyorum.

genelleme yok,sözüm kaptani vatan haini olarak görmeye ve göstermeye çalisan herkesedir.bunun disindakiler için bir genelleme söz konusu degil.
                  ayrica tekke bu konu hakkinda hiç konusmasa nolurdu ki?Trabzonspor taraftari o hiçbirsey söylemese de aklindan geçenleri tahmin edebilmeli ve ona güvenmeli.maalesef palavraci gazetelerin yalan haberleriyle gaza gelip burda fatihi çarmiha gerenler azimsanamayacak sayidaydi.anladim ki istanbul basininin bizi dagitmasi bu kadar kolay iste,çünkü kimse kimseye güvenmiyor.ve bizde böyle çabuk gaza gelip çözülenler,futbolcusularina ve kaptanina zerre kadar güvenmeyenler ve bu istanbul medyasi oldugu sürece biz sittin sene basarili olamayiz...

Yorum

• ya fatih tekke ile ilgili son yorumumu yapiyorum

olay cok acik ve net gitmek istiyosa gider bu sezon olmazsa gelecek sezon fatih tekke bu kulüpten ayrilmak isteyebilir buna diyecek bise yok ama fatih unutmamali giderse asla bu takimin efsanevi futbolcusu olamayacak bir hami veya alikemal olamayacak..........

Yorum

• fincher_se7en
                      kardesim eline saglik güzel yazmissin. fatih türkiyede sadece trabzonspor diyor. burda kendini trabzonsporlu zannedenler ise para için fenere satalim diyor... olmaz böyle sey yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yorum

• Her sene ayni senaryo her sene istanbul medyasinin haberlerine güvenmeyin diyoruz burda onlari kaynak olarak göstermeyin diyoruz ancak her transfer döneminde millet kendinden geçiyor burda... Bu transfer dönemleri hakkatten çok ilginç bizim sabirsiz tez canli çabuk gaza gelen taraftarimiza yaramiyor.
                        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• <TABLE id=Aut&#111;number4 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
                          <T>
                          <TR>
                          <TD width="100%">
                          <TABLE id=Aut&#111;number5 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
                          <T>
                          <TR>
                          <TD width="100%">
                          <TABLE style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
                          <T>
                          <TR>
                          <TD width=250 bgColor=#f5f5f5></TD>
                          <TD>
                          <TABLE style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=3 width="100%">
                          <T>
                          <TR>
                          <TD width="100%"></TD></TR>
                          <TR>
                          <TD width="100%">F.Bahçe ve Besiktas'in transfer gündeminde olan Trabzonspor takimi kaptani Fatih Tekke, yurtiçinde bir takima gitmek istemedigini söyledi.</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE></TD></TR>
                          <TR>
                          <TD width="100%"></TD></TR>
                          <TR>
                          <TD width="100%">
                          <TABLE id=Aut&#111;number6 style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
                          <T>
                          <TR>
                          <TD width="50%">

<TABLE id=Aut&#111;number10 cellSpacing=1 width="100%">
                          <T>
                          <TR>
                          <TD vAlign=top align=justify width="65%">
                          A Milli Futbol Takimi'nin Almanya kampinda bulunan Fatih Tekke, telefonda yöneltilen, ?Takimdan ayrilacak misin?? sorusuna söyle cevap verdi: ?Asla yurt içinde bir takima gitmek istemiyorum. Böyle bir düsüncem yok. Trabzon?dan ayrilirsam yurtdisina giderim. Fatih Tekke, Trabzonspor'un kaptanidir. Trabzonspor'un oldugu yerde de her türlü fedakarligi yaparim. Trabzonspor'un menfaatini isteyen bir kisiyim. Ölünceye kadar da Trabzonspor'un menfaati dogrultusunda davranmaya devam edecegim.?</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

• Kaptanimizin Avrupaya acilma zamani geldii..[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Oh be rahatladim.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=470>
                                <T>
                                <TR>
                                <TD></TD></TR>
                                <TR>
                                <TD =txtKucuk align=right>25 Mayis 2006 Persembe</TD></TR>
                                <TR>
                                <TD =yBaslik>Fatih Tekke ve Istanbul Medyasi</TD></TR>
                                <TR>
                                <TD =txt>

Trabzonspor takiminin kaptani ve sira disi oyuncusu Fatih Tekke ile Istanbul medyasi arasinda; ahlaki sinirlari zorlayan bir mücadele izliyoruz. Her transfer döneminde oldugu gibi Istanbul medyasi, yine ?tasra?dan sivrilen oyunculari, kendine daha iyi malzeme yapabilmek ve fanatikçe taraftari olduklari takimlarini , her ne bahasina olursa olsun basariya tasiyabilmek için, insana dair tüm degerleri ayaklaria altinda paçavraya dönüstürüyor..

Fatih Tekke diyor ki; Ben her seyden önce Trabzonlu ve Trabzosporluyum. Ancak yasadigim sorunlar nedeniyle, sehrim de izin verirse bir süre Avrupa?da oynamak istiyorum.

Akli az çok basinda herkes, bu cümlenin neyi anlattigini kolayca anlar. Ama ne hikmetse Istanbul medyasi bunu böyle anlamiyor ve basliyor mansetleri siralamaya

Fatih Tekke Fenerbahçe?de. Trabzon?da mutsuz olan Fatih Tekke Fenerbahçe yöneticilerine haber uçurarak, ?beni alin? dedi. Yazinin devami hede hödü türü. Gözünüze yazik..

Fatih Tekke diyor ki; Trabzon?dan sadece kulübüm isterse ve kulübümün menfaatler dogrultusunda ayrilirim ve Türkiye?de hiçbir takimda oynamam.

Kafasinda binbir çakal dolasmayan, karsisindaki insanin en az kendisi kadar akilli ve ?adam? oldugunu bilen biri için, bu cümle de yeterince açiktir
                                . Hatta ortalama bir otis bile bu cümlenin içerigini rahatça kavrayabilir. Ama Istanbul Medyasi , ortalama bir otis algisina bile sahip olmamali ki;

Trabzon?dan ayrilmaya kararli olan Fatih Tekke için Fenerbahçe?den sonra BJK ve G. S de devreye girdi. Fenerbahçe transferde bir adim öne geçerken BJK da Ibrahim Akin kozunu kullanarak Fatih?i kadrosuna katmayi düsünüyor . Gerisi hede hödö..

Bu cümleleri böyle algilayan spor basininin ?deha?lari, psikolojik bir muayenesi sonrasi acilen rehabilitasyona tabi tutulmali mi, ne dersiniz?

Yukarida kisaca degindim, biraz açalim. Istanbul medyasi için kis mevsimi, karin Istanbul?a yagmasiyla baslar, malum.

Serüvenli ve serazat geçmisine ragmen, karakterinden ve adamligindan hiç kusku duymadigimiz Fatih Tekke özelindeki bu transfer haberleri, spor medyasinin laçkaliginin tarihsel belgeleri olarak ilerde üniversitelerde master tezi olacaktir. Geçmiste Bursa?nin seftalisini ?yaran? Istanbul basininin; Fatih Tekke?nin ap açik ?Türkiye?de oynamayacagim? açiklamalarina ragmen, onu her gün Istanbul?a ?malzeme? yapmasi da sasilasi degil. Bu arada, Trabzon yönetiminden bazi isimlerin, kanimca Avrupa pazarina katki amaçli, ?Fatih isterse düsünürüz? türü açiklamalar da, son tahlil de Tekke?yi degil yönetimi küçültür.

Buradan bizim, yani futbolda tekellesmeye karsi duran ve sporu esit sartlardaki mücadelenin güzellestirdigine inananlarin çikaracagi sonuç sudur;

Fatih Tekke
                                örneginde bir kez daha görüldügü gibi; Trabzonspor kulübü istemedikten sonra hiçbir oyuncusunu ?para? karsiligi satmaz. Fatih Tekke; bu ülkede her seye ragmen bir ?muhalefet? geleneginin var oldugunu ve Trabzon?un dimdik ayakta durdugunu bir kez daha göstermistir.

Buradan onlarin; yani futbolun Istanbul?un tekelinde oldugunu ve istedikleri her futbolcuyu istedikleri zaman ?satin alacaklarini? sananlarin çikaracaklari ders de sudur;

Trabzonspor; Istanbul?un daha önce ?para?ya alistirdigi diger takimlar gibi, ?küçüklügü içsellestirmis? bir sira takimi degildir ve her tür ahlaksiz saldiri ve yalan habere ragmen vakur ve onurlu durusunu hiç bozmamistir, bozmayacaktir.

Zira, bu sehrin varolus gerekçesi bu durustur!

Tesekkür ederim Fatih Tekke. Onurlu bir Karadeniz delikanlisi nasil olurmus, bir kez daha gösterdigin için..
                                </TD></TR></T></TABLE>
                                :::TS:::

Yorum

Çalışıyor...
                                X