Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gereksiz uzunluktaki mesajlarından dolayı üyelerin sürekli bir sövme durumunda olduğunu düşünüyorum sana karşı.

Bu bir tarz ise son derece itici.

karakter sınırı koy sana özel mesaj yazayım.

İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mert aklıma sadece şu videonun son 1 dk'sı geldi

nerden geldi aklıma ya töbe töbe gidiyim kafamı bi duvara vuruyım iyi gelir

olur mu yani ? olur diyorsun öyle mi ? olur mu cidden ?
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      karakter sınırı koy sana özel mesaj yazayım.
      Süt sadece doğumdan sonraki evrede içilmemeli, bunu unutma.

-Bilimsel makalelerden bir alıntı
      En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 11.05.2014, 20:01.

Yorum

olur mu yani ? olur diyorsun öyle mi ? olur mu cidden ?
        deliysen olur Akıllı adam işi değil

Yorum

Süt sadece doğumdan sonraki evrede içilmemeli, bunu unutma.

-Bilimsel makalelerden bir alıntı

derdin ne arkadaşım ? varsa bir derdin sıkıntın söyle, çekinme. dinlerim, tavsiyede bulunurum. yaptığım yorumlar niye sana batıp duruyor ?

durup dururken niye ergen kız triplerine girip bana laf çarpmaya çalışıyorsun ?
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sınırsız karakter hakkın var. Yaz bakayım şu özelden yazacağını ?

Derdim bir zamanlar belli seviyesi olan foruma ergenlerin dolup bos bos gevezelik yapması.

Rahatsızlık veriyorsunuz. Kelimelerine de dikkat et,yaşını başını unutma.
            En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 11.05.2014, 22:00.

Yorum

Sınırsız karakter hakkın var. Yaz bakayım şu özelden yazacağını ?

Derdim bir zamanlar belli seviyesi olan foruma ergenlerin dolup bos bos gevezelik yapması.

Rahatsızlık veriyorsunuz. Kelimelerine de dikkat et,yaşını başını unutma.

terbiyesizliğe devam etmektesin. olayı başlatan sensin, kendini zeytinyağı gibi üste çıkarmayı kes, benden yaran var belliki kabul et beni çekemiyorsun, köşeye sıkıştın mı hemen yaş muhabbetine döndürme mevzuyu. her yazdığım yoruma alınıyorsun, sanki sana yazmışım gibi.

''ergence'' muhabbetlerini buraya tek tek döktürtme bana. seninde smileyi bol, maytaplı mesajların forumda bolca mevcut. aynı mevzuyu uzaylı başlığındada açmıştın, kapağı almıştın. yine aynısını mı istiyorsun ?

bence fazla uzatma, sakinleşmeyi dene. ayrıca ganitadayız, akademik dille konuşmayı gerektirecek bir durum göremiyorum.

Yorum

• Adına sayfalarca sözler yazılmış, asırlardır tartışılan bir konuyu "boş iş bunlar yeaa" diye gömeyim mi şimdi hı ?

Çok tehlikeli adamım
                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Kim bilir ne sacmaladı yine paragraflarca. Şunun gibileri forumda tutuyorlar.

Yorum

• sonunda beynini çalıştırmayı denedin ve engelleme yolunu seçtin. tebrikler, bunu akıl edebiliyormuşun en azından, öğrenmiş olduk

adamda nasıl bir hasar yarattıysam artık, paranoyak olmuş... fb iyi top oynuyor yazsam fb limisin sen der kavga çıkartmaya çalışır o kıvama gelmiş arkadaş.

Yorum

öncelikle başlığı upladığım için özür diliyorum, özelden sövebilirsiniz şikayet etmem... şimdi birşey sorucam, tecrübe edenler varsa cevaplarsa sevinirim.

aşk denen şey insanın başına 1 kere mi gelir ? yoksa o acıyı unutturacak başka biri karşına çıkarda 2. defa aşık olur musun, yine aynı hisleri o kişi sana yaşatabilir mi ? en çok merak ettiğim soru, tozlu raflarda duruyor şimdilik cevabı bulunamadı.

acayip sıkıştım, kaçamıyorum. tuvaleti gelipte dışarı çıkamayan kedi gibiyim, miyavlayıp duruyom kapıyı açan yok, dışarı çıkamıyorum. aranızda var mı ''2. defa aşık oldum seviyoruuuum'' diyen ? bana 2. defa aşık oldun mu olmadın mı onu söyle BMN li ?

yazsanıza !
                      Ilk asik oldugunda hissettigin duygular bir daha tekrarlanmaz, cünkü ilkler her zaman tektir. Bir sürü kiz arkadasim oldu, cogunu unuttum bile, ama birinciyi asla unutmam. Neredeyse 10 sene gecti, ama yasadiklarimizi tek tek sayabilirim zorlanmadan. Onu düsünmem, onu benim icin en uygun kiz oldugu anlamina gelmiyor, sadece ilkti ve ilker unutulmaz.

Suanki kiz arkadasimi ve insallah yakinda esimi cok seviyorum. Ilk kiz arkadasimdan cok daha fazla ve dogru secim yaptigimdan 100% eminim. Aynisi senin icinde gecerli. Kizlar gelip gecer, ilki unutmazsin, ama bu senin baska kizi sevmeni etkilemez.
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Emirhan şu an çevrimiçi ya burada. Mutlu oluyorum yau...
                        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Emirhan şu an çevrimiçi ya burada. Mutlu oluyorum yau...
                          Bir bakınayım dedim derdi kederi olan var mı diye, sene oldu 2014 tutupta açılamayan, kendini anlatamayan kalmamıştır umarım diye bir bakayım dedim, yoktur dimi yoktur dimi beyler, bayanlar
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Alın o zaman, sevipte söyleyemeyenlere gelsin...

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ilk asik oldugunda hissettigin duygular bir daha tekrarlanmaz, cünkü ilkler her zaman tektir. Bir sürü kiz arkadasim oldu, cogunu unuttum bile, ama birinciyi asla unutmam. Neredeyse 10 sene gecti, ama yasadiklarimizi tek tek sayabilirim zorlanmadan. Onu düsünmem, onu benim icin en uygun kiz oldugu anlamina gelmiyor, sadece ilkti ve ilker unutulmaz.

Suanki kiz arkadasimi ve insallah yakinda esimi cok seviyorum. Ilk kiz arkadasimdan cok daha fazla ve dogru secim yaptigimdan 100% eminim. Aynisi senin icinde gecerli. Kizlar gelip gecer, ilki unutmazsin, ama bu senin baska kizi sevmeni etkilemez.

haklısın, ilkler unutulmaz ama başkasınıda sevebilirim, tekrardan o güzel kıpırtılar, tatlı heyecan, duygusal şeyler felan olur yani, dimi ? bana olur gibi geliyor

Yorum

haklısın, ilkler unutulmaz ama başkasınıda sevebilirim, tekrardan o güzel kıpırtılar, tatlı heyecan, duygusal şeyler felan olur yani, dimi ? bana olur gibi geliyor
                                Olur tabi ki

ve kücük bir abi tavsiyesi daha, bir kizin sadece güzelligine aldanma, gönlü güzel olsun, en önemlisi bu. Ben senin yasindayken bir ara iki kizla görüsüyordum, ikisini ayni anda idare etmek fazla yorucu geldi ve tercih yapmak istedim. Ben sirf öbüründen daha güzel oldugu icin sectigim kiz, beni iki hafta sonra birakti Vallah bu güzel bir ders oldu bana. Önce gönlü güzel olsun, sonra da yüzü güzelse tam jackpot
                                https://twitter.com/Alika87

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X