İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
yalniz onu da ben zorladm dye dedi, ilk ayrlktan bahsettgnde sinirden dedm ki ben sevdigimle arkdas olmam ya hep ya hiç kararini ver, o da verdi iste güya, salaklk ettm belki oyle diyerek, dogru da olsa acele etmemem gerekirdi belki...
ama aci olan su, 3senedir kafasnda bitirms ama korkudan bsy dyemems devam ettrms anca cesaretini toplamis, inanayim mi abi ? hadi diyemedn ndn umit vermeye gttkçe devam ettn arttirdin?
kardesiyle yazstm, tabi oyun mu yapyolar yalandan mi test edyo kardesi blmm ama bana baskasinin oldugunu bu yaz bsylern geçtgni soyledi, bi suredir de varms ama çok ta ciddi dglms, yani 2kisiyi idare etms oluyo dgl mi? ben de ihanete ugramis oluyorum degl mi ? bu nereye sihar ?
bende de hata vardi evet sevgimi bazen yanls ifade ettm, bazen som agzmi açp greksz yere elestrdm falan, ama o da yapti aynsni, ben sineye de çekmedm kenara attm takmadm gülü seven dikenine de çivisine de katlanir, hatalarimdan dolayi nasl beni silebilir ki ihanet etmedm aldatmadm bsy ypmadm hep sadik kaldm hç bi kizla akraba ble olsa resmim yok listemde kiz arkdas kmse yok tek konustgm sinif arkdslardan 1 2 tane, yine yaranamadik...........
neymis efendim flort dini açidan da yasak ya, kaç senedr brlkteyz ya, smdi onlari kafaya takti hani sarmas dolastik falan, bunlari dusununce ben aklna gelyomusum oyle olunca da benden nefret edyomus ta blmm ne, bsy yapmadm ki, bu harbiden bahane mi yaa boyle çirkin bahane olablr mi ya? 5senede bsy deme simdi de, sonradan akillananlarini sevmem de, e kendin sonradan akillanms olmuyon mu 5sene snra dyon bunlari, o zmn kendini sevme hayret yaa
pskolojik sorunlari olmasa hçbiri olmaz
1000de 1 rastlar boyle bir kiz, o da bana rastladi iste
herseye ragmen sikayetim yok yine istiyorum takintilarina sorunlarina panik atak sorununa ragmen, ama yok anlamyor, yazik
Yorum