Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben ortaya yazdım Yabancının vefasızlığı bir , değer verdiğininki bin koyar adama demişler. Bir iç döküş diyelim.

Konuyu takip etmedim ama naşnaş diyorsa güzel. Eveleyip gevelemiyor iste. Vakit kaybetmeden yoluna bak sen de. İlk zamanlar zor olur ama sonra hicbirsey olmamış gibi devam edersin.

Gözünü aç ve etrafına bak. Belki sana daha fazla değer verip söyleyemeyen birileri vardır Mutluluk sadece onları fark edebilmekte
    anladum senun da yanmis yüreklerun var

yalniz onu da ben zorladm dye dedi, ilk ayrlktan bahsettgnde sinirden dedm ki ben sevdigimle arkdas olmam ya hep ya hiç kararini ver, o da verdi iste güya, salaklk ettm belki oyle diyerek, dogru da olsa acele etmemem gerekirdi belki...
    ama aci olan su, 3senedir kafasnda bitirms ama korkudan bsy dyemems devam ettrms anca cesaretini toplamis, inanayim mi abi ? hadi diyemedn ndn umit vermeye gttkçe devam ettn arttirdin?

kardesiyle yazstm, tabi oyun mu yapyolar yalandan mi test edyo kardesi blmm ama bana baskasinin oldugunu bu yaz bsylern geçtgni soyledi, bi suredir de varms ama çok ta ciddi dglms, yani 2kisiyi idare etms oluyo dgl mi? ben de ihanete ugramis oluyorum degl mi ? bu nereye sihar ?
    bende de hata vardi evet sevgimi bazen yanls ifade ettm, bazen som agzmi açp greksz yere elestrdm falan, ama o da yapti aynsni, ben sineye de çekmedm kenara attm takmadm gülü seven dikenine de çivisine de katlanir, hatalarimdan dolayi nasl beni silebilir ki ihanet etmedm aldatmadm bsy ypmadm hep sadik kaldm hç bi kizla akraba ble olsa resmim yok listemde kiz arkdas kmse yok tek konustgm sinif arkdslardan 1 2 tane, yine yaranamadik...........
    neymis efendim flort dini açidan da yasak ya, kaç senedr brlkteyz ya, smdi onlari kafaya takti hani sarmas dolastik falan, bunlari dusununce ben aklna gelyomusum oyle olunca da benden nefret edyomus ta blmm ne, bsy yapmadm ki, bu harbiden bahane mi yaa boyle çirkin bahane olablr mi ya? 5senede bsy deme simdi de, sonradan akillananlarini sevmem de, e kendin sonradan akillanms olmuyon mu 5sene snra dyon bunlari, o zmn kendini sevme hayret yaa
    pskolojik sorunlari olmasa hçbiri olmaz
    1000de 1 rastlar boyle bir kiz, o da bana rastladi iste
    herseye ragmen sikayetim yok yine istiyorum takintilarina sorunlarina panik atak sorununa ragmen, ama yok anlamyor, yazik
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Yanmış yürek meselesi değil de, zor günlerimde neredeyse tanımadığım insanlar bile bir sekilde ulaşıp iyi dileklerini iletirken, hiçbir tarafa çekilmeyecek gayet temiz ve insani olan bu davranışı yapmayan bir tanıdık adına üzüldüm sadece.

Daha ötesi mi var ? İnsan biraz düşünceli olsa karsılaşmamaya çalışır hatta ortamını değiştirir değil mi ? Tabi vefa bilmeyen insan bu erdeme de sahip değildir. Benimki de laf işte
      En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 07.01.2014, 00:47.

Yorum

Yanmış yürek meselesi değil de, zor günlerimde neredeyse tanımadığım insanlar bile bir sekilde ulaşıp iyi dileklerini iletirken, hiçbir tarafa çekilmeyecek gayet temiz ve insani olan bu davranışı yapmayan bir tanıdık adına üzüldüm sadece.

Daha ötesi mi var ? İnsan biraz düşünceli olsa karsılaşmamaya çalışır hatta ortamını değiştirir değil mi ? Tabi vefa bilmeyen insan bu erdeme de sahip değildir. Benimki de laf işte
        seninki daha da farkliymis be abi...
        benim mesele apayri

ihanete ugruyorum ya resmen
        arkadan is çevirmis resmen, baskasina gonlu kaymis onda karar kilmis
        la ne manyakliktir ya bu
        bunun hiç bir sekilde savunulur tarafi yok olamaz

Yorum

• Tamam işte, öyle birisi demekki. Çıkar hayatından.Hatırlayacak kadar değer verme seni aldatana.

Mevlana demiş ki " Senin için başkasını terk eden, başkası için de seni terk eder"

Yorum

Tamam işte, öyle birisi demekki. Çıkar hayatından.Hatırlayacak kadar değer verme seni aldatana.

Mevlana demiş ki " Senin için başkasını terk eden, başkası için de seni terk eder"
            gerçek mi bilmem ama aldgm habere gore, yeni ogrendim yani, onceden birini seviyomus sonra dogumus sonra beni sevmis, 5sene birlikte olduk smdi bitirdi iste, ben de eskiden birine asIk olmstm ama hiç brlkte olmadk gorusmedk bile, unuttum gitti, bunu bu kiz da blyo zaten hiç gizlim yok
            baskasini terketmedi benim için ama smdi o eski sevdgnde mi karar kildi anlamadm onun için beni terkedecek oyle gozukuyo

ayrica o yazdigin cümle pek dogru olmuyo ya, beni bi terkedip baskasina gitti mi tamam kmseyi terketmez olur bter yanina da kar kalir anasini satayim
            inanilir gibi degil
            yediremiyom kendime, bu ihanetin bir bedeli olmali yaa
            ümit verip yüzüstü birakmak çok kötü, büyük ah alirsin öyle yaparsan, öyle derler, merak ediyorum yani bu yaptigindan sonra nasil bir yasam sürdürebilecek, o kadar anidan sonra nasil mutlu olabilecek
            sanki ben kiz o erkek, tepkilerimiz aynen öyle, gel de kafayi yeme

Yorum

• Ya ne bedeli boşver. Rahat bırak kızı ve kendini Takma bu kadar. Olur seyler bunlar. Dünya böyle

Yorum

Ya ne bedeli boşver. Rahat bırak kızı ve kendini Takma bu kadar. Olur seyler bunlar. Dünya böyle
                abi olur mu ya perisan haldeyim bana onu dediginden beri ve o bilgileri kardesinden aldigimdan beri (tabi bilerek mi yapiyolar deniyorlar mi anlamadim gitti kardesi nsll bana kolayca bunlari soyler o ayri mesele de)
                yediremiyorum
                kiz Araklili bi de yaa
                kiz diyo rahat birak beni ama yok oyle 3kurusa 5köfte
                ben oyle deseydim daha once, intihar bile ederdi be
                5sene idare et kaç, kafayi yememek elde degil

Yorum

• Şu alıntıyı iyi oku

---
                  "Sevmek ile zorunluluk kelimeleri ne kadar da uzaktır birbirine! Zor varsa sevmek yoktur.Hatta zorlanırsa insan sevdiğini bile sevmez olur. Muhabbetin olduğu yerde mecburiyete gerek yoktur.

"Zorla güzellik olmaz" sözünün derininde şu anlam da saklıdır: "Zorla güzellik kalmaz." Zorlandığında bütün güzellikler tahrip olur. Güzellik zorlamaya gelmez.
                  Sevmek kalbin eylemidir; kalp ise zorlanamaz, zorlamaya gelmez. (Eğer kasların eylemi olsaydı sevmek, belki zorla sevilebilirdi, mecburen sevenler olabilirdi!) "
                  ---

Büyük ihtimal artık konuşmuyorsunuz.Yazsan olmuyor yazmasan için içini yiyordur. Yukarıdaki alıntıyla beraber burada sana yakışan şey, aslında hâla sevdiğin o kadın için iyi bir dua edip yoluna çekilmektir.

Hem sen onun bir hiçsin artık. Yukarıda benim verdigim vefasızlık örneğini okudun. Daha surada 2-3 ay önce ćok zor gunler gecirdim ama gecmis olsun bile denilmedi. Bosveeer. Allah'tan hayırlısını iste Sen iyi hatırla.
                  En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 08.01.2014, 02:09.

Yorum

Şu alıntıyı iyi oku

---
                    "Sevmek ile zorunluluk kelimeleri ne kadar da uzaktır birbirine! Zor varsa sevmek yoktur.Hatta zorlanırsa insan sevdiğini bile sevmez olur. Muhabbetin olduğu yerde mecburiyete gerek yoktur.

"Zorla güzellik olmaz" sözünün derininde şu anlam da saklıdır: "Zorla güzellik kalmaz." Zorlandığında bütün güzellikler tahrip olur. Güzellik zorlamaya gelmez.
                    Sevmek kalbin eylemidir; kalp ise zorlanamaz, zorlamaya gelmez. (Eğer kasların eylemi olsaydı sevmek, belki zorla sevilebilirdi, mecburen sevenler olabilirdi!) "
                    ---

Büyük ihtimal artık konuşmuyorsunuz.Yazsan olmuyor yazmasan için içini yiyordur. Yukarıdaki alıntıyla beraber burada sana yakışan şey, aslında hâla sevdiğin o kadın için iyi bir dua edip yoluna çekilmektir.

Hem sen onun bir hiçsin artık. Yukarıda benim verdigim vefasızlık örneğini okudun. Daha surada 2-3 ay önce ćok zor gunler gecirdim ama gecmis olsun bile denilmedi. Bosveeer. Allah'tan hayırlısını iste Sen iyi hatırla.
                    agabey zorla sevme gibi bir sey olmadi ki aramizda, ne için yazmistin onlari ?

tartismak için yazistigimiz oluyor, ayrica beddua etmem belki ama Dua eder miyim bilmem, iyilessin bana gelsin diye ederim, baskasiyla mutlu olsun diyecek kadar az sevmedim onu yaaa :/

iyi hatirlamak isterim de bu ihanet olayi varsa iyi hatirlamam zor
                    vefâ skintisi yok onda belli ki, degil mi ?
                    sana da ben geçmis olsun diyeyim, galiba biliyorum rastlamistim baska bir baslikta, umarim iyisindir ALLAH daha iyi etsin kimseyi o zor durumlara düsürmesin Âmîn

Yorum

• Sefer hay senin aşkına emi . Beyler Sefer herşeyi kafasında sürekli yoğurdunu için ne yapacağını bilmiyor, küçük bir cümleden dünyaları çıkartıyor, dolayısıyla kafası çok karışık. Sil dedim silmedi aldatıldım dedi, değmezmiş dedim o yine olayın peşinde. Kızın psikolojisi bozuk seni de kendine benzetmek istiyor galiba dedim onda bana hak verdi. Kısacası Sefer çıktı bir sefere dönebilecek mi beraber görecez.
                      HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sefer hay senin aşkına emi . Beyler Sefer herşeyi kafasında sürekli yoğurdunu için ne yapacağını bilmiyor, küçük bir cümleden dünyaları çıkartıyor, dolayısıyla kafası çok karışık. Sil dedim silmedi aldatıldım dedi, değmezmiş dedim o yine olayın peşinde. Kızın psikolojisi bozuk seni de kendine benzetmek istiyor galiba dedim onda bana hak verdi. Kısacası Sefer çıktı bir sefere dönebilecek mi beraber görecez.

aslinda kendine benzetmek istiyor mu emin degilim abi, onun pesinde degildir gibime geliyor, ama bilmeyerek te olsa öyle yansiyor evet....
                        beni çok sevmis sadece bana güvenmis bir süre, ama kendi özgüvenini kaybetmis, smdi beni yüzüstü birakarak benim güven kaybima ve özgüven skintisi yasamama sebep olmuyor mu? oluyor
                        bencil diyor bana, 3 senedir kafasinda bitirdigi beraberligi yalandan ve tereddütle devam ettirip, güya sirf korkudan diyememis, tek kendini düsündügünü ilerde geç olunca etkisini düsünmedigini kanitlamiyor mu tavri ?
                        sonra üste çikmaya çalisan ben oluyorum
                        gel da anla yaau

Yorum

• Picakla gitsin kardesim

Yorum

Picakla gitsin kardesim
                            Baaddin olsa adim
                            kesin piçaklardim

yok ya harbi beni bitirmis yazin baskasina dönmüs ama hâlen daha bana bsy demiyor, kardesinden ogrendim, garip ama oyle, çok ilginç inanmakta zorluk çektigim seyler oluyor

kendimi piçaklayacam olcak bitçek

Yorum

• burda sIk sIk bi misafir dolaniyor
                              kimdir acaba ?

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                burda sIk sIk bi misafir dolaniyor
                                kimdir acaba ?
                                benim o, giris yapmaktan üseniyorum

picakla gitsin kardesim. Kizin kendisi anlamadigi seyi, anlamaya calisiyorsun ve bosu bosuna kafa yoruyorsun. Böylesi senin icin daha hayirli, ne kadar pesinden kosarsan, o kadar seni kücük görecek. Salla gitsin, takma onu artik, yüzüne bakma, yazma, alinma...sizin icin bir sans daha varsa, o sana geri döner, o zaman sen istermisin o ayri mesele.
                                https://twitter.com/Alika87

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X