Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    benim o, giris yapmaktan üseniyorum

picakla gitsin kardesim. Kizin kendisi anlamadigi seyi, anlamaya calisiyorsun ve bosu bosuna kafa yoruyorsun. Böylesi senin icin daha hayirli, ne kadar pesinden kosarsan, o kadar seni kücük görecek. Salla gitsin, takma onu artik, yüzüne bakma, yazma, alinma...sizin icin bir sans daha varsa, o sana geri döner, o zaman sen istermisin o ayri mesele.
    sen nerelesin abi

ya isin ilginç tarafi bana geri dönse affetmeye hazirim
    bugün kardesiyle yazstgmi sandi süphelendi, sordu bana yemin et dedi, ben de ne diyeyim konustugumuzu anladi iste
    geçende çok sinirli yaziyodu o gitti aninda, çünkü bazi seyleri bilmedigimi saniyodu ama ögrendim kardesi herseyi dedi bana, isin ilginç tarafi da bu
    1senedir de o usakla yazisiyomus, 1senedir resmen aldatiyo sayilir, ama gorusme falan yok o memlekette kiz burda
    yalniz bi pskolojk sorunu varmis kmsenin bilmedgi, yediremiyo kabullenemiyo, test yapti hastaneye yatti onaylandi, pskologuna da soyleyip rahatlamasi ve dktora gdp ilaç almasi gerek ama demiyo, ne olabilir ki acaba aklim almiyor ???
    o sorunundan dolayi beni sildi, benim ufak tefek hatalarimi takinti yapti ki zaten takintili biri asiri derecede, anlamadim gitti
    hatasini kabul etti ama bazen üste çikmaya çalisiyo, kardesine kizgin neden bskasyla yazstgmi falan soyledi gibisinden, ulan sen su an askerde olan o kisininn birligini arayp konusuyosun, dusundugune bak
    yazisiyoz oyalama beni diyo, 1senedir oyaliyon sen beni, dedm ona bunlari ben robot muyum ben etkilenmiyom mu bu olandan dellendin mi kizim
    tabi boyle deyince pek bsy diyemiyo, 2gunde nasil da degsti var ya 2gun once buyuk yazilarla sinirlenmeler herseyi uzerime atmalar
    bi de o kisi var ya eeskiden 7sene once falan hoslandigi bi akrabasi, onunla yazismasinin sebebi ise, ben okulda sinif arkadasmla konustum ya, nette de 1 2 sinif arkadasi var ya, ona takmis kafayi, ben bunda ne var dedm dye o da inadima yapms ama haberim yok bsyden tabi, ben dedim ona ulan ben sana seni seven sana asilan birinle mi yazis dedim, ne fark edermis te kiz kiz erkek erkek ayni sey, hayret
    o kisi hakknda da konusuyodu benle eskiden, yok asiliyo yok beni istyo ama ben sevmyom gicik oluyom hep kotu konustu, smdi ona gdck, dedm manyak misin lan, neymis efendim o bana yaptgn hatalari yapmadi, ha ha ha senede 1ay ayni ortamdasiniz hatta daha az, toplam bas basa hç kalmadnz bile, herhalde hatasi olmayacak dalga mi geçyon yahu ddm, benle 5sene geçrdn yazin memleketteyken bile irtibattaydk bi yol bulup yazsyoduk mail yolluyoduk brbrimize, neyin kafasinda bu yaaa
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ask bir boktur bunu yiyen coktur.
      Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Sefer, kıza böyle uzun uzun yazmıyordun değil mi? o_O
        En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 10.01.2014, 19:09.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sen nerelesin abi

ya isin ilginç tarafi bana geri dönse affetmeye hazirim
          bugün kardesiyle yazstgmi sandi süphelendi, sordu bana yemin et dedi, ben de ne diyeyim konustugumuzu anladi iste
          geçende çok sinirli yaziyodu o gitti aninda, çünkü bazi seyleri bilmedigimi saniyodu ama ögrendim kardesi herseyi dedi bana, isin ilginç tarafi da bu
          1senedir de o usakla yazisiyomus, 1senedir resmen aldatiyo sayilir, ama gorusme falan yok o memlekette kiz burda
          yalniz bi pskolojk sorunu varmis kmsenin bilmedgi, yediremiyo kabullenemiyo, test yapti hastaneye yatti onaylandi, pskologuna da soyleyip rahatlamasi ve dktora gdp ilaç almasi gerek ama demiyo, ne olabilir ki acaba aklim almiyor ???
          o sorunundan dolayi beni sildi, benim ufak tefek hatalarimi takinti yapti ki zaten takintili biri asiri derecede, anlamadim gitti
          hatasini kabul etti ama bazen üste çikmaya çalisiyo, kardesine kizgin neden bskasyla yazstgmi falan soyledi gibisinden, ulan sen su an askerde olan o kisininn birligini arayp konusuyosun, dusundugune bak
          yazisiyoz oyalama beni diyo, 1senedir oyaliyon sen beni, dedm ona bunlari ben robot muyum ben etkilenmiyom mu bu olandan dellendin mi kizim
          tabi boyle deyince pek bsy diyemiyo, 2gunde nasil da degsti var ya 2gun once buyuk yazilarla sinirlenmeler herseyi uzerime atmalar
          bi de o kisi var ya eeskiden 7sene once falan hoslandigi bi akrabasi, onunla yazismasinin sebebi ise, ben okulda sinif arkadasmla konustum ya, nette de 1 2 sinif arkadasi var ya, ona takmis kafayi, ben bunda ne var dedm dye o da inadima yapms ama haberim yok bsyden tabi, ben dedim ona ulan ben sana seni seven sana asilan birinle mi yazis dedim, ne fark edermis te kiz kiz erkek erkek ayni sey, hayret
          o kisi hakknda da konusuyodu benle eskiden, yok asiliyo yok beni istyo ama ben sevmyom gicik oluyom hep kotu konustu, smdi ona gdck, dedm manyak misin lan, neymis efendim o bana yaptgn hatalari yapmadi, ha ha ha senede 1ay ayni ortamdasiniz hatta daha az, toplam bas basa hç kalmadnz bile, herhalde hatasi olmayacak dalga mi geçyon yahu ddm, benle 5sene geçrdn yazin memleketteyken bile irtibattaydk bi yol bulup yazsyoduk mail yolluyoduk brbrimize, neyin kafasinda bu yaaa
          Bir kez okudum, anlayamayacağım ne de olsa bir daha okumadım, gidip şurda 2 atom parçalayayım eminim daha kolay olacak
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sefer, kıza böyle uzun uzun yazmıyordun değil mi? o_O
            yok ama simdi yaziyorum, dellendim mi yaziyorum ne varsa

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir kez okudum, anlayamayacağım ne de olsa bir daha okumadım, gidip şurda 2 atom parçalayayım eminim daha kolay olacak
            karman çorman yazilar iste
            rahatliyorum biraz ne yapayim

Yorum

• Baya takip ettim. Yazmadım ama yazayım artık. Öncelikle bir şey soracağım. Tamam seviyorsun çok, uzun süreli de bir ilişki olmuş. Hiç detaylara girmeden soruyu direk söyleyeyim. Kız gelip sana ben pişmanım tekrar deneyelim dese, nasıl devam ettireceksiniz bu olanlardan sonra? Kabul edeceğini düşünerek söylüyorum.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Baya takip ettim. Yazmadım ama yazayım artık. Öncelikle bir şey soracağım. Tamam seviyorsun çok, uzun süreli de bir ilişki olmuş. Hiç detaylara girmeden soruyu direk söyleyeyim. Kız gelip sana ben pişmanım tekrar deneyelim dese, nasıl devam ettireceksiniz bu olanlardan sonra? Kabul edeceğini düşünerek söylüyorum.
                bilmiyorum
                hassas biri hem de çok, ufak yüregini bilmeyerek te olsa kirdim
                hiç hatam olmasa Hakkimi bile Helal etmem ama var, bana çok iyiligi de oldu
                ama o "aldatma" aslinda herseyi götürüyo, ufak tefek hatalarimi kafaya takan o, ben istesem verip veristiririm bu hatasindan sonra ama ne bileyim onun pskolojk rahatszlgnin ilerlemesine sebep olmusum, gerçek mi bahane mi bilmem ama rahatsizim........
                ama herseye ragmen sunlari dedim, eger gidersen, hele ki eskiden sevdigini soylemedigin ama yeni ogrendigim o kisiye, ki o kisi hakknda hep kotu konusurdu beni seviyo ama ben istemyom onu dyodu, dedm ki ona gidersen gozunun onune hep ben geleyim surekli beni getir aklina, yasadigin her olayda anilarimiz canlansin, bunlari demek hakkim
                çünkü hatam da olsa ben sadik kaldim hiç baskasini düsünmedim, ve yavas yavas düzeldim hatalarimi indirdim, suçlamalarinin çogu 2 3 sene ve üzeri sürede olan seyler

soruya gelince, ne bileyim kabul ederim çok seviyorum onsuz yapamiyorum öyle geliyor bana, ve o laflari soylememin sebebi su : eminim hayatim boyunca unutmayacagim anilari, baskasiyla olursam surekli onlar canlancak, zaten bskasi olursa ben hç bsy gizlemeyecem ne varsa neyse onu diycem beni seven ona gore sevsin isine gelmiyosa gitsin diye, bi daha boyle darbe yiyemem biktim, yazarken agliyom tutamiyom kendimi, anlamadigim o bir kiz olarak nasil rahat olabiliyo baskasina hop diye gidebiliyo da ben kiz gibi endise edyom, aklim almiyor
                bari ozur dile Helallik iste ddm, istemem dedi, gulsem mi aglasam mi çildirsam mi, haddini asiyor, inanlmaz derecede....
                nerdeyse aldatmayi örtpas edecek, bi de 1 senedir yazisyo oburuyle (gorusme yok o memlekette ztn) ama daha 2ay oncesine kdr benimle bulusyo benmle gezyo tozuyodu, bebek kardesi var onla konusturuyodu, boyle saçmalik gormedim ben, 2ay once tramvayda omzuma yaslandi duygulandi
                ne fena tongaya dustum ben de, pskolojk sorunu oldugunu blmesem burnundan getirirdim de, neyse
                sinifta kizla konussam onu takar kafaya
                zaten geçen sene oyle bsy olmus kirilmis kendini kotu hssetms gtms irtibata geçms obur usakla, lan bari bekle ya da benle aninda bitir, rezalet

yazin istemeye gelceklerdi de engel oldu babasi diye çekildi odasina zirlamis resmen, ulan sonra buraya geldiginde (her yaz giderim memlekete bi tek geçen yaz gidemedim) nasil yuzume bakacaktin nasil diyecektin bana, zorla nisanlandirdilar ya da evlendirdiler falan diyecekti herhalde, tuh yaziklar olsun bee
                En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 11.01.2014, 01:58.

Yorum

• Zaten saçma saçma bahaneler uydurduğunda kızlar, çoğu soruya cevap veremedikleri zaman, bi başkasını bulduğundan ayrılmak istiyor(çoğu). Seninki de söylemiş sana böyle böyle biri oldu diye. İnsan onca sene beraber olduğu kişiyi gram düşünmeyerek böyle hareket ediyor, umursamıyor, acı çekmiyor, ama karşısındaki kişi(bu durumda sen) günlerdir haftalardır acısını çekiyor. Sormazlar mı onca zaman hiç mi değerim yoktu gözünde diye. Ama belli ki silmiş seni, silmediyse de öyle görünmeye çalışıyor. Sen ne kadar üstüne gider ısrar edersen o daha da uzaklaşacak senden bence. Ve sen her seferinde kendini daha da düşüreceksin. Bence yapman gereken onu umursamasan da öyle göster. O olmasa da olacağını ona hissettir ve konuşma. O süre zarfında kız dönmez ve aklına bile gelmezsen zaten olay bitmiştir. Bunları söylemesi kolay yapması zor. Ama yapman gereken ne halin varsa gör demek.
                  En son Alper Beyazay tarafından düzenlendi; 11.01.2014, 14:51.

Yorum

Zaten saçma saçma bahaneler uydurduğunda kızlar, çoğu soruya cevap veremedikleri zaman, bi başkasını bulduğundan ayrılmak istiyor(çoğu). Seninki de söylemiş sana böyle böyle biri oldu diye. İnsan onca sene beraber olduğu kişiyi gram düşünmeyerek böyle hareket ediyor, umursamıyor, acı çekmiyor, ama karşısındaki kişi(bu durumda sen) günlerdir haftalardır acısını çekiyor. Sormazlar mı onca zaman hiç mi değerim yoktu gözünde diye. Ama belli ki silmiş seni, silmediyse de öyle görünmeye çalışıyor. Sen ne kadar üstüne gider ısrar edersen o daha da uzaklaşacak senden bence. Ve sen her seferinde kendini daha da düşüreceksin. Bence yapman gereken onu umursamasan da öyle göster. O olmasa da olacağını ona hissettir ve konuşma. O süre zarfında kız dönmez ve aklına bile gelmezsen zaten olay bitmiştir. Bunları söylemesi kolay yapması zor. Ama yapman gereken ne halin varsa gör demek.
                    ya söyle bir sey var, saçma geliyor bana da ama kendince saçma degil, kalbi kirilmis sevgisi azalmis güya, tabi içinde neler yasaniyor bilmiyorum, pskolojk sorunundan kaynaklaniyor gibime geliyor, nedir anlayamiyorum kendisi de kabullenemiyor bunu, ben ne oldugunu bilmesem de sorunu oldugunu bldgm için bence benden uzaklasmak istiyor, özgüven sorunu da var eksik o konuda hem de çok, yeni yeni biraz düzeldi, çeliskisi de çok, acayip takintili...... ona aciyacagimizi saniyor onun için kimseye bir sey demiyor, isin ilginç tarafi sadece bana dedi bunu, sorunlarinin yaninda baska kabullenemedigi bir sorununun oldugunu, ne anne ne baskasi kimsenin haberi yokmus, yalan attigini da sanmiyorum bu konuda, peki bu ne demek oluyor sana güvenmiyorum demesine ragmen hâlen güveniyor demek degil mi, yoksa uzaklasayim diye bunu deyip tam olarak ne oldugunu demiyor diye mi düsünmeliyim anlamadim....
                    Cok mu safim bilmem ama bence "aldatma" olayi da kendisini rahatlatmak içindi, kötü niyetinin oldugunu sanmiyorum, ama ne olursa olsun kabul edilebilir bir sey mi hayir, ama özür dilesin affet desin bana dönsün benim kapim açik, affetmek iyidir, yalniz beni birakip giderse ahim pesini birakmaz gibime geliyor, Dinimizde de böyledir birine ümit verip yüzüstü birakmak çok kötüdür, öbürüne de ümit vermis gibi oluyo ama onunla bas basa kalmadi etmedi benimle 5sene beraber gezdi, beni nasil attiysa onu da kolayca ikna edebilir hç bsy olmaz, zaten o daha önce baskalariyla da beraber olmus arada, bense sadik kaldim kimseye aa bu da olabilir diye bakmadim, onun için kendisi için de benim için herkes için de af dileyip bana dönmesi daha dogrudur, ben bunu anlatmaya çalisiyorum ona ama anlamak istemiyor inat ediyor
                    o usagin kendi akrabasi olmasi onu rahatlatiyor, güvenemiyor kendisine biraz onun için de beni itiyor, ayri ilçeden olmamiz yeter yabanci sayiliriz, oysa diger türlü ayni köy ayni aile hiç siknti yok baski yok dogru durust kaynanalik yok
                    onun için bana sürekli sorardi sizinkiler beni sever mi annen sever mi falan filan, ondan bu eylul ayi bana oyle bsy sordu ki sastm kaldim, evlenrsek içguvey olr musun, ben de hrsy feda senin için ama bu da nrdn çkti ddm o is zor ddm demeseydm belki farkli dusunurdu simdi, bunu yazmamin anlami ne kdr endiseli oldugunu göstermek için, belki bu durumu anlayan ya da yakininda ayni sorunu olanlar vardir, çok ilginç geliyor bana bu.......
                    bi de evde erkek olmasa neyse, babasi var 15 yasinda da erkek kardesi var
                    simdi diyorum o da kabul, olma molma diyo tabi, yakti gemileri, ama ben de yakacam yok oyle yagma, bana diyor ki iste aldattim seni ne duruyon gitsene birak beni falan filan, sevme beni bilmem ne acayip laflar, nedir bu yahu
                    En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 11.01.2014, 19:24.

Yorum

Zaten saçma saçma bahaneler uydurduğunda kızlar, çoğu soruya cevap veremedikleri zaman, bi başkasını bulduğundan ayrılmak istiyor(çoğu).

Dogrudur çogu zaman öyledir herhalde...

Seninki de söylemiş sana böyle böyle biri oldu diye. İnsan onca sene beraber olduğu kişiyi gram düşünmeyerek böyle hareket ediyor, umursamıyor, acı çekmiyor, ama karşısındaki kişi(bu durumda sen) günlerdir haftalardır acısını çekiyor. Sormazlar mı onca zaman hiç mi değerim yoktu gözünde diye.

Sordum, korkusundan 3 senedir kafasinda bitirdigi iliskiyi cesaret bulamadigi için diyememis, oysa 3senedir neler yasadik ne anilar ne günler neler neler....
                      ama o da aci çektim geceleri az aglamadim diyor, ama benim hiç haberim yok bir seyden, hep gizledi gizliyor....

Ama belli ki silmiş seni, silmediyse de öyle görünmeye çalışıyor. Sen ne kadar üstüne gider ısrar edersen o daha da uzaklaşacak senden bence. Ve sen her seferinde kendini daha da düşüreceksin.

silmediyse de öyle görünmeye çalisiyor bana da öyle geliyor, sorunlari sevgisinin önüne geçiyor bence, ya da öyle inanmak istiyorum....
                      ama bu ne kadar israr edersen uzaklasir lafini herkes diyor ama yazmasam bsy etmesem hiç yakinlasmaz ki bu, zaten bunu ariyor gibime geliyor, bana nasnas bitti defol git siktir et beni diyenin aklindan ne geçebilir ki, çok saçma söylemleri de var, kardesi ondan 2 yas ufak, onla yazstmm ve o da bana gerçekleri dedi diye (2hafta içinde süphelenip anlamis bunu) bana git onla evlen diyebilecek kadar terbiyesizlesti, beni bosver sen iyi aile kizi bul istersen ben bulim diyecek kadar çirkeflesti.....

Bence yapman gereken onu umursamasan da öyle göster. O olmasa da olacağını ona hissettir ve konuşma. O süre zarfında kız dönmez ve aklına bile gelmezsen zaten olay bitmiştir. Bunları söylemesi kolay yapması zor. Ama yapman gereken ne halin varsa gör demek.

söylemesi kolay yapmasi zor aynen malesef,,, ve o olmasa da olur hissini vermem riskli, ters teper diye tirsiyom, yoksa bunu çoktan yapmistim
                      ama su var, sonuna kdr israr et ve söz ya da nisan ya da evlilige yakin irtibati kesmek daha da aci daha da koyar, hele bana ben gidiyorum haydi hosçakal derse biterim, ama iste dayanamiyom birakamiyom pesini
                      .

Yorum

• Şuan yaptığının bir faydasını görüyor musun peki? Konuşmasam ters teper diye korkuyorum diyorsun. Zaten her şey en kötü durumda. Her duyduğun şeyde daha da kötü oluyorsun. Bıraksan unutmaya çalışsan belki daha az acı çekeceksin. Ama sonunda kafan da rahatlayacak vicdanın da, çünkü sen yeterince peşinden koştun bu durumda, onca şeye rağmen.

Yorum

Şuan yaptığının bir faydasını görüyor musun peki? Konuşmasam ters teper diye korkuyorum diyorsun. Zaten her şey en kötü durumda. Her duyduğun şeyde daha da kötü oluyorsun. Bıraksan unutmaya çalışsan belki daha az acı çekeceksin. Ama sonunda kafan da rahatlayacak vicdanın da, çünkü sen yeterince peşinden koştun bu durumda, onca şeye rağmen.
                          güzel soru, cevabi da : yok, ki zaten kisa vadede olmaz bir sey
                          belki rahatlayacagim her ne kadar süpheli olsam da, ama birakmak istemiyorum ya iste mesele orda, hem yediremiyom o da var hem de deli gibi seviyom, tek ona sahip olabildim baskasina sahip olmak istemiyorum hayatim boyunca onunla olan anilarimi tasimak istemiyorum..... çok sevdim hatalarim oldu evet ama çok seviyorum
                          pskolojk sorununu çözse belki düzelecek çok sey, doktora gdp ilaç almasi lazim istemiyor yediremiyor kabullenemiyor, pskologuna anlatmasi gerek onu da yapamiyor utaniyor mu ne, anlamiyorum
                          bu sorunlarini bilmeyen hiç bir seyden haberi olmayan birine gidip rahatlamak istiyor, bir de akraba olmasi rahatliligi, oohh

Yorum

• Gider başka birini tanırsın. İstediğin her an yanında olabilen birini. Gerçek anlamda seversin, o da seni sever. Öyle yalandan dolandan değil. Daha fazla anılarınız olur, eskisi aklına bile gelmez belki. Şuan yaptıkların, boşa bence. Olumlu düşün. Tamamen kendini bu kıza adamışsın. O olmassa ben yapamam, yıkılırım, dayanamam modundasın. Tamam çok zor bir durum, dediğim gibi söylemesi kolay ama, bu durumdan da kendin çıkacaksın kardeşim. Böyle devam edersen daha çok üzüleceksin. Kendi kendini hırpalamayı bırak. Karşındaki sana değer vermezken sen neden bu kadar üzülüyorsun. Sen çekil köşene kafanı dinle biraz, düşünme onu. Biraz yalnızlık iyi gelir belki. Hem başka kızlara da fırsat ver biraz.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sefer, kıza böyle uzun uzun yazmıyordun değil mi? o_O
                              Bu da birşey mi, gece 1 de başlıyor bana yazmaya sabah 4e kadar aralıksız hergün. Kızdan hırsını alamadı, bize sardı
                              HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

Gider başka birini tanırsın. İstediğin her an yanında olabilen birini. Gerçek anlamda seversin, o da seni sever. Öyle yalandan dolandan değil. Daha fazla anılarınız olur, eskisi aklına bile gelmez belki. Şuan yaptıkların, boşa bence. Olumlu düşün. Tamamen kendini bu kıza adamışsın. O olmassa ben yapamam, yıkılırım, dayanamam modundasın. Tamam çok zor bir durum, dediğim gibi söylemesi kolay ama, bu durumdan da kendin çıkacaksın kardeşim. Böyle devam edersen daha çok üzüleceksin. Kendi kendini hırpalamayı bırak. Karşındaki sana değer vermezken sen neden bu kadar üzülüyorsun. Sen çekil köşene kafanı dinle biraz, düşünme onu. Biraz yalnızlık iyi gelir belki. Hem başka kızlara da fırsat ver biraz.
                                Bilmiyorum yaa ne bileyim biraz duygusalim bu konuda, ilk birlikteligim son birlikteligim olsun istedim her zaman, resmen evlenmem ulan diyecek durumdayim eger o olmazsa, hani sanki kendime öyle sart kosmusum gibi....
                                Daha önce birini sevdim ama 12 yasinda vuruldum garip bir sey yani, sanki ask için varim ^^ ama onunla birlikteligim hiç bir ani hiç bir seyim olmadi ki ilk sevda olmasina ragmen unuttum 16 17 yasinda, yani aslinda benim için ilk sevda bu "2."si
                                Deger vermemesini geçtim su an, benim ona sevgim agir bastigi için üzülüyorum, sonuçta uzun süren bir birliktelik var ortada
                                Ama var ya iyi ki israr ettim ve kardesinden bilgileri aldim yoksa gerçekleri ögrenmesem daha fazla hirpalardim kendimi, ama onun da yaptiklarini ögrenince kendi hatalarimi silmedim tabi ama onun da hatasinin oldugunu hem de çok büyük hata oldugunu gördüm, 80% kendimi suçlarken 50%'ye indi bu, her ne kadar davranisi affedilmez olsa da (affederim bana dönerse)

İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu da birşey mi, gece 1 de başlıyor bana yazmaya sabah 4e kadar aralıksız hergün. Kızdan hırsını alamadı, bize sardı
                                Abi sen ne yaptin yaaaa

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X