İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle

ya isin ilginç tarafi bana geri dönse affetmeye hazirim
bugün kardesiyle yazstgmi sandi süphelendi, sordu bana yemin et dedi, ben de ne diyeyim konustugumuzu anladi iste
geçende çok sinirli yaziyodu o gitti aninda, çünkü bazi seyleri bilmedigimi saniyodu ama ögrendim kardesi herseyi dedi bana, isin ilginç tarafi da bu
1senedir de o usakla yazisiyomus, 1senedir resmen aldatiyo sayilir, ama gorusme falan yok o memlekette kiz burda
yalniz bi pskolojk sorunu varmis kmsenin bilmedgi, yediremiyo kabullenemiyo, test yapti hastaneye yatti onaylandi, pskologuna da soyleyip rahatlamasi ve dktora gdp ilaç almasi gerek ama demiyo, ne olabilir ki acaba aklim almiyor ???
o sorunundan dolayi beni sildi, benim ufak tefek hatalarimi takinti yapti ki zaten takintili biri asiri derecede, anlamadim gitti
hatasini kabul etti ama bazen üste çikmaya çalisiyo, kardesine kizgin neden bskasyla yazstgmi falan soyledi gibisinden, ulan sen su an askerde olan o kisininn birligini arayp konusuyosun, dusundugune bak
yazisiyoz oyalama beni diyo, 1senedir oyaliyon sen beni, dedm ona bunlari ben robot muyum ben etkilenmiyom mu bu olandan dellendin mi kizim
tabi boyle deyince pek bsy diyemiyo, 2gunde nasil da degsti var ya 2gun once buyuk yazilarla sinirlenmeler herseyi uzerime atmalar
bi de o kisi var ya eeskiden 7sene once falan hoslandigi bi akrabasi, onunla yazismasinin sebebi ise, ben okulda sinif arkadasmla konustum ya, nette de 1 2 sinif arkadasi var ya, ona takmis kafayi, ben bunda ne var dedm dye o da inadima yapms ama haberim yok bsyden tabi, ben dedim ona ulan ben sana seni seven sana asilan birinle mi yazis dedim, ne fark edermis te kiz kiz erkek erkek ayni sey, hayret

o kisi hakknda da konusuyodu benle eskiden, yok asiliyo yok beni istyo ama ben sevmyom gicik oluyom hep kotu konustu, smdi ona gdck, dedm manyak misin lan, neymis efendim o bana yaptgn hatalari yapmadi, ha ha ha senede 1ay ayni ortamdasiniz hatta daha az, toplam bas basa hç kalmadnz bile, herhalde hatasi olmayacak dalga mi geçyon yahu ddm, benle 5sene geçrdn yazin memleketteyken bile irtibattaydk bi yol bulup yazsyoduk mail yolluyoduk brbrimize, neyin kafasinda bu yaaa

Yorum