Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kızın yaptıkları 61 bölümlük dizi olur
    yazacam bi ara
    ama şimdi kafa dinleme zamanı, juve'yi eleyelim sahaya atlayacam
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Sefer biraz daha böyle devam edersen filmi çeken kız olacak kardeşim
      En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 24.02.2014, 03:19.

Yorum

• Kardeşim 46 senelik ömrümde, kadınlara ait öğrendiğim büyük sırrı söyleyeyim:

Beraberken romantizmin dibine vurmak serbest... Ancak, başka dala tutunmadan senden vazgeçmesi, yaratılış olarak mümkün olmayan ''maymun'' iştahlı bir hatuna, ayrılma süreci başladığı andan itibaren ''köpek'' çekeceksin... Vallahi senden kralı yok... Çünkü bunlar ABD başkanı bile olsa, zayıf yaratıklar... Bir erkeğin şefkati olmadan ayakta duramazlar. Gerçek manada kimseyi kaybetmeyi de göze alamazlar. Gidiyorum dedikleri gün bile, dönüş için bir kapıyı daima açık tutarlar... Bunu unutmayın...

Ha, gelelim aşk konusuna... Aşk filan yok kardeş... Meşk var... O da süreli... En iyisi 5 yıllık kontratlar yapıp, duruma göre uzatmak, yada bitirip başka transfer yapmak... Ön libero mu yok dünyada... Takmayın kafanıza... Düşürmeyin kendinizi... Güçlü olan sizsiniz aslında... Onlar, sadece zayıflıklarını örtmek konusunda daha akıllılar... Hepsi bu...

Yorum

• Sen seversin, açılamazsın, kıvranır durursun, nişanlanır evlenir, düğününe gitmezsin, sanki o hiç yaşamamış gibi devam edersin hayatına.

Sen sevdiğini sanarsın, gidersin konuşursun muhabbet başlar, bu sefer kaybetmeyeceğim dersin, açılırsın istemez, nişanlanır evlenir, düğününe gitmezsin, sanki o hiç yaşamamış gibi devam edersin hayatına.

Seni sevdiğini söyler, çabalar durur, peşinden koşar, bu sefer dilim yanmayacak dersin ama ikna eder seni, sende sevmeye başlarsın, tamam buldum hayatımın kadınını dersin, iş ciddiye binince vazgeçer, kaçar gider.

Bu sefer "eğer buda evlenirse düğününü basarım ulan" diyip doldurursun kendini ama daha öncedende tecrübe edindiğin gibi nişanlanıp evleneceğini, düğününe gitmeyeceğini, sanki o hiç yaşamamış gibi hayatına devam edeceğini bilirsin.

Bu boku bilmiyorsan elleme, ne sev nede sevil. Öyle dümdüz yaşa ot gibi. Senin ne işin var aşkla meşkle...
          En son ibrahim tarafından düzenlendi; 14.04.2014, 23:36.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Eskiden güzel kızlara aşık olurduk, simdi güvenilir kız olsun yeter diyoruz. Ortam gercekten kötü yaw..

Yorum

• mutluyuz, evleniyoruz....saka saka, ama yakinda insallah
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Mutluluğun da evliliğin de şakası olmaz dikkatli ol
                9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mutluluğun da evliliğin de şakası olmaz dikkatli ol
                  ben zaten mümkün oldugu kadar uzatiyorum

Yorum

• çok kötüyüm be...
                    If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                    Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      çok kötüyüm be...
                      sende mi brütüs?

Yorum

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        çok kötüyüm be...
                        Ben de seni merak ediyodum abi uzun zamandır görünmüyosun

Yorum

• Foruma son birkaç gün haricinde girmeyeli 45 gün olmuştu. Bircok nisanlı ve sözlü bırakmıştım arkamda.

Hâla nasıl bekârsınız beyler !
                          En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 09.05.2014, 03:29.

Yorum

• öncelikle başlığı upladığım için özür diliyorum, özelden sövebilirsiniz şikayet etmem... şimdi birşey sorucam, tecrübe edenler varsa cevaplarsa sevinirim.

aşk denen şey insanın başına 1 kere mi gelir ? yoksa o acıyı unutturacak başka biri karşına çıkarda 2. defa aşık olur musun, yine aynı hisleri o kişi sana yaşatabilir mi ? en çok merak ettiğim soru, tozlu raflarda duruyor şimdilik cevabı bulunamadı.

acayip sıkıştım, kaçamıyorum. tuvaleti gelipte dışarı çıkamayan kedi gibiyim, miyavlayıp duruyom kapıyı açan yok, dışarı çıkamıyorum. aranızda var mı ''2. defa aşık oldum seviyoruuuum'' diyen ? bana 2. defa aşık oldun mu olmadın mı onu söyle BMN li ?

yazsanıza !
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Gereksiz uzunluktaki mesajlarından dolayı üyelerin sürekli bir sövme durumunda olduğunu düşünüyorum sana karşı.

Bu bir tarz ise son derece itici.
                              En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 11.05.2014, 18:00.

Yorum

• mert aklıma sadece şu videonun son 1 dk'sı geldi

nerden geldi aklıma ya töbe töbe gidiyim kafamı bi duvara vuruyım iyi gelir
                                En son Hüseyin Başoğlu tarafından düzenlendi; 11.05.2014, 18:25.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X