Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adamı dinden imandan zıvanadan çıkarır bunlar

Gesendet.
    Haklisin Vallahi
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Bayanlar dağları delene aşık olur ama eve ekmek getirenle evlenir. Bunu unutmayın sakın

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bayanlar dağları delene aşık olur ama eve ekmek getirenle evlenir. Bunu unutmayın sakın
        evrim sonucu işte bu

Yorum

• Allah aşkıdır bence aşk olmak.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            evrim sonucu işte bu
            Acımasız gerçekler

Yorum

• eros Allah belanı versin...
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Taze bitmiştir.
                (ekşi stayla)

Yorum

• Aşk falan deyince içim büzüşüyor.

Böyle hani bi balonu çok şişirip indirirsinizya, inince böyle abuk subuk büzüşür bir süre sonra.
                  Ha işte öyle bir büzüşüklük.
                  Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                  Бургундия синий
                  61

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    eros Allah belanı versin...
                    niye la nerene geldi ok

Yorum

• Eros bana bu aralar uzak
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        niye la nerene geldi ok

sorun orada zaten bana inat hep olmadık yerime nişan alıyor, dolayısıyla olmadık mevzular açıyor başıma.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• kalbimi elimden geldiğince temiz tutmaya çalışıyorum ki Allah ona göre müstehakımı göndersin (amin)
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Diyor ki cümlelerin sanatkarı sevgili Nazan Bekiroğlu,

“Yaşanma ihtimali sonsuz kere tıkanmış ama bir kez söze dökülünce de önü tümden açılmış bir akışa kendilerini bıraktıklarında, düşünmek gibi bahsetmek de suç olmaktan çıktı. Her ikisinin de anlattıkları, ancak yaşamadıkları kadar çoktu. Yaşanan, yaşanmamışlığının tanığını yekdiğerinde bulunca baş başa vermiş iki suretten biri diğerine aşkın kelimesini sordu; diğeri gülümsedi ve ona aşkın, bu dünyadan olmayan bir zamanda, bütün ruhların toplandığı mekânda, ruhun, sözleştiği ve sevdiği tanışını bu dünyada hatırlaması olduğunu anlattı. Ama, dedi biri, hesapta ruhun, tanışını bu dünyada hiç bulamaması, ona rastlayamaması var. Diğeri, buldum zannedip de yanılmak var, diye ekledi. Bulup da tanıyamamak var, dedi biri. Ve ki bulup da onun tarafından hatırlanmamak var, diye tamamladı diğeri."

Yorum

• Gecenin koynuna,
                              'Hoş geldin' diyor gizemli yabancı.
                              Konuştuğu dil 'ayrılık'
                              Bakışları 'yalnızlık'
                              'Hoşbulduk' diyorum
                              Susarak.
                              Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                              Бургундия синий
                              61

Yorum

• Evet bu başlılığın okumaktan zevk alırdım ama neredeyse dokuz aydır kimse uğramıyor buraya.
                                Aşk Bmn'ye uğramiyor olsa gerek?
                                En son esra61 tarafından düzenlendi; 28.09.2015, 13:43.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X