Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben daha ne diyeyim. Diyecek bir şey yok, ne desek boş.

Yorum

• Google'a bile yazsan 3-5 tane geliyor hafız ! Sen yeter ki bilgisayar başından ayrıl.
      En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 13.01.2014, 19:11.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben daha ne diyeyim. Diyecek bir şey yok, ne desek boş.
        benum deduklerum da bos
        ne dümenler dönüyor kim bilir, yahu nesi var bunun, acaba skizofreni falan mi yahu? kafam karisti hersey olabilir ne varsa geliyor aklima yaa....

İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Google'a bile yazsan 3-5 tane geliyor hafız ! Sen yeter ki bilgisayar başından ayrıl.
        anlamadim ne 3 5i ne bilgisayari he
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• yandi yürek yandi
          resmen arkadan vurulmusuz

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yandi yürek yandi
            resmen arkadan vurulmusuz
            bizde onu kafasindan vuralim.
            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Coca Cola'yı ters çevirince yazan şey "Aşk yok, sevgi yalan" bence Unutulmayacak ama öyle işte. Haydi dinleyelim dertlileri . . .
              9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bizde onu kafasindan vuralim.
                bilmiyorum abi ya
                kotuluk etsem mi etmesem mi
                ortaligi karistirsam mi karistirmasam mi
                ama ne yaptim ettim usagin kim oldugunu bulduktan sonra askeri birligini aradm eninde sonunda taburunu bolugunu ogrendm ulastm konustum
                kiz beni tabi daha yeni anlatti, usagi feyste ekledigimi gorunce tirsti benden once davrandi yazdi
                usak ta hiyar ya hem dotun yiyosa gelnce haber ver goruselm dyo hem de pesinden engelliyo, nasl haber verecem? neyseki mailini buldum ve de pesinden konustuk
                yazisinda bsy ogrenmek istmyom bsy deme anlatma diyordu ama azck konusunca meraklandi, bilmiyor ki 5 senedir kzla oldugumu, hemen sordu 5senede neler yasandi 5sene az degil, yaaa iste merak etmyodun hani
                bi de agustos sonrasini anlat ddi bana, dedm evet belli ki yazin bsyler oldu ama yazdan snra da 2 ay bayagi bi iyi gttk yani daha az blusuyoduk sdce ama umit vermeler evlilikten bahsetmelere devam yani
                evlenirsek içguvey olur musun sorusunu 3ay once sordu mesela
                neyin nesiydi bu amaci neydi o zaman ?? kahroluyorum ya boyle rezillik gormedim....

ooooffffffffffffff

Yorum

• Henüz bekar arkadaşlara bir önerim olacak. İnsan psikolojisiyle ilgili en az 20 tane kitap okumadan evlilik yapmayın
                  Hayat arkadaşınızla ortalama 30 yıl beraber yaşayacaksınız önceden bilgi edinmekte fayda var a dostlar

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Henüz bekar arkadaşlara bir önerim olacak. İnsan psikolojisiyle ilgili en az 20 tane kitap okumadan evlilik yapmayın
                    Hayat arkadaşınızla ortalama 30 yıl beraber yaşayacaksınız önceden bilgi edinmekte fayda var a dostlar
                    çok dogru
                    hele benim gibi milyonda 1 olacak tarzda bir kisiye rastlarsaniz yandiniz
                    ufak tefek belirtiler takintilar gorursunuz sanarsiniz, bir de bakmissiniz aslnda sorunlari varmis falan filan
                    arkadan tekmeyi de yersiniz
                    aldatildiginizi da anlarsiniz
                    her geçen zaman yalanlarin ortaya çiktigini gorursunuz
                    beni buraya yazacaklarim aslinda kitap gibi olur da simdi hemen degil.....

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bilmiyorum abi ya
                      kotuluk etsem mi etmesem mi
                      ortaligi karistirsam mi karistirmasam mi
                      ama ne yaptim ettim usagin kim oldugunu bulduktan sonra askeri birligini aradm eninde sonunda taburunu bolugunu ogrendm ulastm konustum
                      kiz beni tabi daha yeni anlatti, usagi feyste ekledigimi gorunce tirsti benden once davrandi yazdi
                      usak ta hiyar ya hem dotun yiyosa gelnce haber ver goruselm dyo hem de pesinden engelliyo, nasl haber verecem? neyseki mailini buldum ve de pesinden konustuk
                      yazisinda bsy ogrenmek istmyom bsy deme anlatma diyordu ama azck konusunca meraklandi, bilmiyor ki 5 senedir kzla oldugumu, hemen sordu 5senede neler yasandi 5sene az degil, yaaa iste merak etmyodun hani
                      bi de agustos sonrasini anlat ddi bana, dedm evet belli ki yazin bsyler oldu ama yazdan snra da 2 ay bayagi bi iyi gttk yani daha az blusuyoduk sdce ama umit vermeler evlilikten bahsetmelere devam yani
                      evlenirsek içguvey olur musun sorusunu 3ay once sordu mesela
                      neyin nesiydi bu amaci neydi o zaman ?? kahroluyorum ya boyle rezillik gormedim....

ooooffffffffffffff
                      kadinlar böyle, yeni birini bulmadan, bir iliskiyi bitirmezler. Kesin birini bulana kadar, seninle sanki hic bir sorun yokmus gibi davranirlar. Ben bunu kendim yasadim ve arkadaslarda gördüm. Az kiz tanimiyorum, iliskiden iliskiye hoplayan. O yüzden sen sakin ol, hayatini yasa, tadini cikar, keyfine bak. Sen daha gencsin, bu yasta böyle ciddi seylerle ugrasmak saglikli degil. En iyisi, al en iyi arkadasini bir daha ki izin icin taylanda gidin
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Neyse...
                        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Mesafeler cok zor.Sevdiginiz yaninizdaysa kiymetini bilin.

Yorum

• https://twitter.com/Alika87

Yorum

• "son çırpınışımdın sen insanlar arasında
                              keşke yalnız bunun için sevseydim seni"
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Ynt: Aşk ve Aşık Olmak!

Bu sayfa ne böyle ya erken yaşta hayattan soğudum

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X