Başlığı tanışma başlığına çevirdik
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
AW: Aşk ve Aşık Olmak!
İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsk güzel sey
Aşk güzel olurmu be Eser abi?
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
Aşk meşk konularında genelde 1-0 yenik durumda olan erkekler için: İlhan Uçkan ın "Kadınları Kullanma Kılavuzu" başyapıtını tavsiye ederim. Burada kitabın ismini görüp yanlış anlaşılma olmasın. İsmi ile alakası yok, sadece erkeklerin kadınları anlayamamasındaki temel yanlışları anlatan ve kesin çözümler içeren faydalı bir kitap
Aynı yazarın, kadınlar için "Erkekleri Kullanma Kılavuzu" ve "DOĞRU ERKEĞİ BULMA KILAVUZU" kitaplarını da tavsiye ederim.
Kadın erkek ilişkilerindeki en önemli kural nacizane tecrübeme göre:
Kadınlar, Allah vergisi, biyolojilerine ve içgüdülerine göre hareket eden canlılar. Esas olarak türün devamı için bir çocuk sahibi olmak ve bunu mümkün olan en iyi ve uygun eş ile yapabilmek amacıyla yaratılıştan programlanmış canlılar. Bu nedenle kadınların erkeklerden daha duygusal olduğu inanışı tamamen yanlıştır. Kadınların kendileri daha duygusal olmayıp, özellikle erkeklerin duygularını kullanmakta doğuştan profesyonel MANTIK EKSENİNDE DAVRANAN canlılardır. Bunu kötü anlamda söylemiyorum, kendilerine en uygun eşi bulmaları için bu özellik Allah tarafından kendilerine bahşedilmiştir.
Erkekler, Allah vergisi, kadınlara göre çok daha basit ve düz canlılardır. Kadınlardan daha duygusaldırlar ve DUYGULARINA GÖRE DAVRANAN canlılardır (o nedenle kadınlar tarafından kolaylıkla çekip çevrilebilirler).
Erkekler, "kadınların duygusal olduklarını sanan kendi mantıklarına göre" kadınlarla ilişki kurmaya çalıştıklarında, bu başlıktaki gibi yüzlerce binlerce hikaye çıkar ve bir türlü erkekler olayı anlayamazlar. Siz milyonlarca sayfa yazıp çizseniz, köprü altlarında şaraplarla telef olsanız, camilerde kendinizi dualara adayıp "Allah ım neden böyle oldu?" sorusunun cevabını arasanız da, nedenini anlayamazsınız bir yere varamazsınızÇünkü kadınların davranışları sizin sandığınız gibi duygusal değil, biyolojik güdümlüdür. Mantıkları ön plana çıkar. Örneğin "bir sebepten sizin ona uygun eş olmayacağınıza karar vermiştir" ama size yüzlerce değişik duygusal neden sunarak sizi allak bullak eder, öne sürdüğü sebeplerle kafanızı karıştırı, sonra da siz ağzınızla değişik kuşlar tutsanız da sonuç yine değişmez
Çünkü asıl neden başkadır ve bunu size doğrudan asla söylemez.
O nedenle değerli TS taraftarı erkek ve kadınlarımıza yukarıdaki kitapları tavsiye ediyorum.
Özellikle hem cinslerime şu veciz sözü hatırlatıyorum "Bir kadının neden yanınızda olduğunu ASLA bilemezsiniz, merak da etmeyin zaten"
Allah hepinize "vicdanlı, dürüst, hayırlı, gerçekten seven" eşler nasip etsin, sağlıklı ve mutlu bir aile versin.
Selam sevgilerimle.En son Alper Calik tarafından düzenlendi; 26.06.2014, 16:50.İyi ki varsın TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
Dünyevi sevgilerin sonu yok.
Dünya kokan her türlü şeye ilgi duyan biriyle evlendiğiniz zaman, türlü sorunlara hazırlıklı olun.
Allah'ım hayırlı eş nasip etsin, gönlümüze de sevdirip, kabul ettirsin inşallah.
Sevilmek değil de, sevmek güzel şey bee.Bir bordon var bir de mavin
Sevgin ömrünü yedi senelerin...
❁
- Alıntı
Yorum
-
AW: Aşk ve Aşık Olmak!
İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarsiliksiz Ask dünyaya Size zehir edebiliyorsa
Karsilikli Ask Dünyayi Size cennette yapabilir
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
facebook sifremi vermiyorum diye küstü bana ve benimle konusmayacak verene kadar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefacebook sifremi vermiyorum diye küstü bana ve benimle konusmayacak verene kadar
ula trabzon61 in neresini akıl edemiyorsa
- Alıntı
Yorum
-
Ynt: Aşk ve Aşık Olmak!
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim değilmi vermicem de
ula trabzon61 in neresini akıl edemiyorsa
Harbiden cok guldumsifremi desifre etmissin, hemen hemen.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarbiden cok guldumsifremi desifre etmissin, hemen hemen.
- Alıntı
Yorum
-
Ynt: Aşk ve Aşık Olmak!
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzon6116 ozaman
Neyse
- Alıntı
Yorum
Yorum