Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abi kötülük yaparsan ne sana yar olur nede diğer kişiye o yüzden varsın o mutlu olsun sen yalancı ol aşık olupta kavuşamayan çok insan var çook...
    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Vay be duruma bak.

Yalan söyleye söyleye zaten o kızın mutlu olma ihtimali yok. Bence senin açından da hayırlısı olmuş abi. Kıza hiçbir iyilik yapma bence. Ne yalan söyle ne dediğini yap. Pişman olacaktır.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        peki siz olsaniz ne yapardiniz ?
        Sevgili Arkadaşım böyle tutarsız ve bir sürü yalanı uluorta kullanabilen bir kızla zaten mutlu olmazdınız.....

Sana cevap vermemesi bir yana bı konuda senden yardım istemesi bile çok garip ve ayıp geliyor bana doğrusu...

Seni seven birisinden evlenebilmek adına yalan söylemesini istemek.....

Sevgili Arkadaşım ucuz kurtulmuşsun Allaha bol bol şükür et ve O kızı bir daha ne müşteri olarak ne de başkası birisi olarak arama.... Güzel bir fırsatın var ondan kurtulmak için....

Sakın seni bekledim gelmedin lafınada aldanma. Hiç görmediği bir adama evet diyecek kadar seni sevmemişse zaten şimdiden sonrada sevmez....

Belki seviyorsun onu ama böylesi ikiniz içinde çok daha iyi.... Zamanla ne kadar iyi bir karar verdiğini göreceksin....

Tecrübe ile sabittir.....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ben ona karsi zaten herseyi bitirdim. bu saatten sonra dönse nolur dönmese nolur.
          onun bana dedigi laf hala aklimda "gec kaldin" demisti. aynen benim icinde hersey icin gec kalindi o günden sonra.
          aslinda banada cok sacma ve garip geliyor benden öyle bisey istemesi.
          dedigine göre bu aksam beni büyük bi ihtimal ariyacaklarmis. onun icin ise bildigin piskopat diyor.
          kendin ettin kendin buldum dedim bende
          benim yerimde baskasi olsa ona neler neler yapardi ama bende diyorum birak mutlu olsun gitsin.
          zaten bana faydasi falan yok olmicakta.

aslinda tam dizilik bir olay olusuyor. bin bir gece gibi bisey

Yorum

• Bende yaptığını yapardım. Bu konularda intikamcı değilimdir

Yanlız iyi ki olmamış. Düşünsene sana da bu kadar yalan söylediğini?
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• zaten iyi ki olmamis allaha sükürler olsun.
              bugun gördüm gidipte gel diyordi konusmak icin. asil gitmicektim ama meraktan gittim.
              gördügümde titreyip duruyordu tansiyonu düsmüs cok büyük belaya girdim diyordu.
              dedim ona niye yalan söylüyorsunki. acik acik deseydin ondan önce baskasiyla konustugunu diye.
              nasil diyebilirimki diyo 2-3 hafta sonra resmi imzayi atacagiz dedi

Yorum

• bu kizlardan korkulur ya. sonra erkekler kadinlari aldatiyor demeleri yok mu bide. sinir oluyorum

Yorum

• Boşuna saçı uzun aklı kısa diye bir laf etmemişler.

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Boşuna saçı uzun aklı kısa diye bir laf etmemişler.
                    Tsira uyuma Kadınlara sahip çık , Tsira uyuma Kadınlara sahip çık.

Dursun vurgun mu yedin saçı uzun ama aklını kullanmakta erkeklere öncelik tanıyan canlılardan ?
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Genele yaymıyorum Emirhan söylemlerimi.
                      İrfan abinin kız arkadaşı için söyledim.

Yorum

Genele yaymıyorum Emirhan söylemlerimi.
                        İrfan abinin kız arkadaşı için söyledim.
                        Tamam o zaman sorun yok Kadın haklarını koruyalım onlar bizim veli nimetimiz.

Yorum

• En sevmediğim konu ızdırabından olsa gerek...
                          ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tamam o zaman sorun yok Kadın haklarını koruyalım onlar bizim veli nimetimiz.
                            O kadar da hayvansal içgüdülere sahip değiliz Emirhan'ım merak etme.

Yorum

O kadar da hayvansal içgüdülere sahip değiliz Emirhan'ım merak etme.
                              Allah-ü Teala bizi bu hayvansal iç güdüleden uzak tutsun.

Yorum

• Noldu Dursun neden genel'e yaydın
                                Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                                #20 COLMAN

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X