Ahmet Daha fazla yapabilicegin birsey yok mus
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz Seda'dan biraz ondan biraz bundan biraz da benden güzel bir sandık aldım , resimli bir de takvim yaptırdım , anlamlı bir de kolye..
Sandık içine mektup...
..
Belli bir süre sonra o sandık Ölü Adamın Sandığıolmasında......
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
- Alıntı
Yorum
-
Uşaklar yüzük takmak konusunda ne diyorsunuz? Kızın sevgilisi olduğunu belli etmesi gerekiyor millete. Asılanlar masılanlar oluyor en temizi bir yüzük takmak ve Allah izin verirse bu kızla evlenirim de ama şimdi yüzük takmak demek evlenmek olur mu? Yada taksam da nasıl takarım ne yapılır bunun için? Hay Allah karışık işler yav.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUşaklar yüzük takmak konusunda ne diyorsunuz? Kızın sevgilisi olduğunu belli etmesi gerekiyor millete. Asılanlar masılanlar oluyor en temizi bir yüzük takmak ve Allah izin verirse bu kızla evlenirim de ama şimdi yüzük takmak demek evlenmek olur mu? Yada taksam da nasıl takarım ne yapılır bunun için? Hay Allah karışık işler yav.
Zaten biribirinizi evlenecek kadar çok seviyorsanız yüzüğede ihtiyacınız yoktur. Beyniniz prangalıysa kim isterse istesin sorun olmaz. Ayrıca ailelerinde evleneceğiniz kişiyi tanıması gerekir diye düşünüyorum.
Ondan sonra usulüne göre yaparsınız ailelerinizle dahada zevkli ve heyecanlı olur....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHe hı
Kem küm... Abi çaktırmaa
...
Arkadaşlar teşekkür ederim , ayırdığınız vakit için...
Biraz Seda'dan biraz ondan biraz bundan biraz da benden güzel bir sandık aldım , resimli bir de takvim yaptırdım , anlamlı bir de kolye..
Sandık içine mektup...
Daha ne yapayım değil mi Kardeşş ?..
Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
#20 COLMAN
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSandığın içine birazda kırmızı gül yaprakları serpiştir~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstüne birazda tarçın öfelesin.
tuzunu unutma
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUşaklar yüzük takmak konusunda ne diyorsunuz? Kızın sevgilisi olduğunu belli etmesi gerekiyor millete. Asılanlar masılanlar oluyor en temizi bir yüzük takmak ve Allah izin verirse bu kızla evlenirim de ama şimdi yüzük takmak demek evlenmek olur mu? Yada taksam da nasıl takarım ne yapılır bunun için? Hay Allah karışık işler yav.
En sevenler bile ayrılırken yok ayrılırsam ne olur yok şu yok bu demenin mantığı yok ... Hiç bir şeyin garantisi yok sonuçta devlet nikahı değil bu ...
Ben kendi partimden fikir yürüteyim ... Geçen sene Sevgilimin doğum gününde onun da benim de arkadaşlarımı topladım ... Tek bir şeyden haberi yoktu parti yapacağımdan bile sonra kafenin bir bölümünü kapatmıştım... İçeri girdik ve arkadaşlarını görünce çok sevindi tanımadıkları da vardı şok oldu ...
Kimse ile konuşmadan arkadaşlar izninizle Beste ile konuşabilirmiyim dedim ... Çektim bir köşeye dedim bugün bencillik yapma izin ver benim de günüm olsun dedim ...
Ve yüzükleri çıkarıp var mısın ? dedim ...
Kız kopmuştu zaten ... Pasta da da yüzük resmi ve varmısın yazıyordu...
......
Yüzüğün önemine gelince inan harika birşey ikinizde de aynı şey ilk başlarda eline yabancı gelişi sonra onsuz olmayışı ... Görenlerin evlimisin oğlum deyişi....
Kız için de çok tatlı birşey abaza bir toplumuz malum kız gördümmü atlıyoruz bu tip kişilere bir el hareketi yetiyor ... Sevgilimden ayrı şehir de iken çok işime yaramıştır sağolsun...
Ayrılırken bir daha sormak zorundasındır kendine bu da diğer avantajıdır .....
Ciddi düşünmüyorsan bunların hepsi dezavantaj olur .......
Umarım yardımcı olmuşumdur , Ömer ...
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSandığın içine birazda kırmızı gül yaprakları serpiştir
Çok güzel ve özel bir gün oldu ... Her şey için başta SEDA olmak üzere herkese teşekkür ederim
- Alıntı
Yorum
-
Ömer abicim nacizane benim önerim çok ciddi olana kadar uzak durman konusunda.Çünkü ufak bir tartışmanızda yüzük bahsi açılabilir ve bu seni daha da sinirlendirebilir.Ama eğer çok eminsen,güveniyorsan yararı vardır tabiki.uff msglsn glba .s.s.s
- Alıntı
Yorum
Yorum