Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur büyük puntoyla mı yazayım oda yasak yazamıyorum ama harbi ilk gördüğümde sandalyeye çıkıp kafa atarım sana

Olum elini çabuk tut en güzel şekilde patlat şu teklifi artık
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Etmekle etmemek arasındaki ince çizginin üzerinde hala durmaktayım.ççç
      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Etmekle etmemek arasındaki ince çizginin üzerinde hala durmaktayım.ççç
          Kendi düşen ağlamaz.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Etmekle etmemek arasındaki ince çizginin üzerinde hala durmaktayım.ççç
            Senden önce biri elini çabuk tutarsa o ince çizgiden intihar etme sakın
            Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
            #20 COLMAN

Yorum

• Gitmeyin uşağun üstüne eder elbet =)
              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• KAc gündür aklim hep baska bir yerlerde birsey unutuyorum yada hep uzaklara dalip gidiyorum
                Ask bölye birsey mi ?
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Aşk yok Mahmut yok, yok öyle birşey.

Senin mesajından alıntı.
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Demekki Büyük lokma yemeli ama büyük konusmamali

Yorum

• ççç

Mahmut aldın mı boyunun ölçüsünü? ççç

5-6 sayfa gerilerde Allah bilir neler yazmıştın aşk yok diye.
                      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

ççç

Mahmut aldın mı boyunun ölçüsünü? ççç

5-6 sayfa gerilerde Allah bilir neler yazmıştın aşk yok diye.
                        Asik oldumne yapayim olmayayimmi

Yorum

• Bugün dost meclisinde aşk nedir üstüne kafa yorduk biraz...Gerçekten aşk nedir?

Yani birinin yanında olmayı çok istemek, bir şekilde onunla görüşmek istemek aşık oldum demek için yeterli midir?

Ya da aşk ile sevgiyi ve ilgi duymayı birbirinden ayıran hatlar nelerdir?

Misal birinin yanında olmasını çok istesen ama aklın dalıp dalıp ona gitmese bunun adı ne olur?

Yorum ve görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar
                          21.12.2009 Unutmayacağız...
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                          Cemil Usta
                          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Ya da aşk ile sevgiyi ve ilgi duymayı birbirinden ayıran hatlar nelerdir?

Bu sorunun cevabını ben çözdüm kendimce aslında bence bilimsel ama daha bilimselliği kanıtlanmamış bir yöntem.

İlgi duyduğun veya Aşık olduğunu ayırt edebilmek için o kişi yanında yokken gözlerini kapatıp tam hatları ile yüzünü gözlerinin önüne getirmeye çalışıyorsun. Geliyor ise Aşk gelmiyor ise hoşlantı

Çünkü şunla da bağladım anne babamızın yüz hatlarını direk görebiliyoruz ama mesela normal bir arkadaşımızı net olarak getiremiyoruz bence bunda bir duygu yansıması var ya belkide yoktur ama ben Sevgiliye bakışta hafızaya kazıma gibi bir olay olduğunu düşünüyorum.

Bugün bahsettiğin filmde ki 25. kare sistematiği ile aynımıdır bilmem Mustafa.

Yorum

• Aslında dediğin yöntem biraz geçerli olabilir ama tek başına cılız kalıyor gibi...Yani gözümü kapadım; gözükmedi, o halde yok demek biraz kendini kandırmak olur...

Bunun üstüne düşünmek gerekir..Çünkü bir çoğumuz yaşamışızdır, belli bir evreye gelene kadar çıldırdığın insandan yakınlaşınca soğuyorsun mesela....Burada gerçekten aşık olmamak önemli bir faktör sanırım...Yani insanın ne hissettiğini gerçekten bilmesi gerekiyorAnlık heves mi yoksa ruh ikizi mi?

Diğer sorularım da arada kaynamasın...
                              21.12.2009 Unutmayacağız...
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                              Cemil Usta
                              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Mustafa ben şuna artık kesinlikle inanmaya başladım ki oda şu ;

Aşk = Acı

Yani Aşkık olmak acı çekmektir demiyorum Aşık olan acı çekmek istiyor gibi birşey var. Yani bu bir zorunlulukmuş gibi onun için bir araya geldiğinde soğuyorsun aslında şu şarkı sözü gerçek mi diyorum kendi kendime.

En güzel Aşk zor olandır

Ya bunda bile zoru istemek var aslında temeli zorlukla ve acı ile yoğurulması gereken bir duyguymuş gibi onun için insanlar düz mantıkla şunu diyerek haraket ediyor Aşk'a.

Ya aşık olupta acı çekmeyen mi var canı cehenneme bütün aşkların

Bu sabitlenmiş kafada ya bu koskocaman bir yalan yada gerçekten Aşk'ın temelinde böyle bir acı ve ihtiras var.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X