Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ask bu dile kolay gelir
    Cilesi var bunun Kolay mi cekmesi
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Ömer buraya üçlü çektir tayfaya dualarımızı seninle...
      Twitter Adresim

Yorum

• Valla ne desem bilmem ki. Oldu galiba ama tam da emin değilim
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Valla ne desem bilmem ki. Oldu galiba ama tam da emin değilim
          Kim emin oldu ki olmuştur o olmuştur Haydi hayırlı olsun.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Eyvallah Emirhan sağolasın

En son ayrılırken çok güzel bir gece oldu teşekkür ederim dedim. O da evet bence de dedi. Bir daha buluşmak üzere de söz aldım. Daha ne olsun yahu
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• Helal olsun babaaa büyüksün yau dediğin gibi daha ne olsun ...

Tebrikler Çapkın Abim ...
              Twitter Adresim

Yorum

• Sen rüyalara inanır mısın?

Anlatabilir misin hiç gitmediğin bir ormanı ?

Uyku tutmayan gecelerde hayal kurar mısın?
                Sonra o hayallerin peşinden koşar mısın?

Karanlığı ya da aydınlığı tarif edebilir misin ?

Hatırlayabilir misin her gözyaşının sebebini?

Kimsesizliğe katlanabilir misin ?

Sebepsizce sevdiğini arayıp "canımsın" der misin?

Yağmurda umarsızca ıslanır mısın?
                Ve inanır mısın her yağmurdan sonraki gökkuşağına?

Bilir misin unutmayı ya da hiç aklında yokken hatırlamayı?

Sahi sen "AŞK" a inanır mısın?

Şiir tadında yaşamak, duyguların dillenişine şahit olmak, sevginin, aşkın dizelerden, sözlerden uzanıp yüreğinize dokunduğunu hissetmek ve hislerinizde yalnız olmadığınızı anlamak adına...

--
                Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın dünya sizin için dönmesini durdurmaz...

Hayat dediğin 1 çay,
                İnsan ise sadece 1 şeker
                Karıştırdıkça hayattan tat aldığını sanırsın,
                Oysaki;
                Hayatın seni erittiğini
                çay bitince anlarsın!!!

GÜLÜŞLERİNİZ GÖZLERİNİZE IŞIK OLSUN...
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  --
                  Yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın dünya sizin için dönmesini durdurmaz...
                  İşte burası son noktanın konulduğu yerdir. Hayat süprizlerle dolu kimi zaman ne çıkaracağı belli olmuyor. Sadece ve sadece anı yaşamak ve hiç bir şeyi takmamakmış kafaya
                  Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• ya biri bana aciklama yapabilirmi?

3 aydir bir kizdan hoslandim ama diyemedim. tam dedigim günden önceki aksam ise bunu 2. kez görmeye gelen görücüye, ilk geldiklerinde benim icin hayir demis. ben ona karsi acilamayinca 2.sinde söz verdim oglana diyor.
                    neymis ben gec kalmisim. sözümden vazgecmem diyor. ortada bisey yokki diyorum onunla. sirf 2 kez gördün beni ise 3 aydir hergün calistigim yerine geldigimde görüyorsun dedim.
                    neyse cuma gününden beri bunu ikna etmeye calistim ama olmadi. kendi kendimi yedim durdum, halada yiyorum.
                    dün onu hic aramadim baktim dün aksam saat 22:30da bi gizli nr dan tel geldi.actim oymus. merak etmis benim nasil oldugumu. konustuk ettik. hala sözümde durcam diyor. bana keske 1 hafta yada 1 gün öncesinden deseydin benden hoslandigini falan o zaman sana varirdim.
                    dün telde diyorki kafam karisik acaba kararim dogrumu diye. bide aglayip durdu.
                    ben ne anlim bundan? bu kiz ne yapmak istiyor. hem bana gorusmeyelim konusmayalim diyor hem ariyor aglayip duruyor

bende ise kendi kendimi yiyip duruyorum

siz napardiniz bu durumda? gerci aptallik bende. istemeyin pesinden ne kosuyorum

Yorum

• Ben bu konuda yorum yapmam arkadaşım.
                      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• he bide yazmayi unuttum. dun aradiginda saat 22:30 dan bu sabah 8 e kadar tellestik. beni özlemis merak etmis diyordu.
                        madem istemion niye özleyim merak edip bu kadar uzun konusuyorsun dimi?
                        bu hafta sonu ise o görücüler bir kez daha gelcekmis ve karar verilcekmis dedi

of ya kafam iyice zonglayip duruyor

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben bu konuda yorum yapmam arkadaşım.
                          neden abi. isin icinden sendemi cikamadin benim gibi.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            neden abi. isin icinden sendemi cikamadin benim gibi.
                            Yok, yorumlarımla yanlış bir karar vermeni istemem. Sen biraz empati yap. Kendini başkalarının yerine koy. Kalbini dinle. Sana söylenenleri bir daha dikkatlice düşün.

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yok, yorumlarımla yanlış bir karar vermeni istemem. Sen biraz empati yap. Kendini başkalarının yerine koy. Kalbini dinle. Sana söylenenleri bir daha dikkatlice düşün.
                              yaptim ettim abi. binlerce kez düsündüm anlamaya calistim. ama ne bilim heralde olayin sicakligindan kendi kendimi üzmekten baska bir sey yapmiyorum.
                              asil anlamadigim sey ise benden biseyler beklemis hatta isten ciktiktan sonra benim evin oraya gelmis beni yolda falan görür diye ama neden 2 kez ailesiyle eve geldi ve tanimadigi kisiye ilkinde hayir deyip ikincisinde söz veriyor?
                              sonrada beni arayip özledim merak ettim ve telde aglamalar.
                              asil sorun bende ne takiyorsam kafama.

Yorum

• İnsan söz verdiği için, sevdiği biri varken , sevmediği biriyle evlenmeli mi?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X