Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• öhöö ççç
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İfade budur işte.

~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İfade budur işte.

Banaysa sağol abi ççç
        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• yorumsuz

Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!

Yorum

• Aşırı zihinsel engelli asosyal insanların saçma işlevleri olsa gerek bütün maneviyatımız sanallaşmaya başladı.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aşırı zihinsel engelli asosyal insanların saçma işlevleri olsa gerek bütün maneviyatımız sanallaşmaya başladı.
                Asosyallikten değil aslında Emirhan, yaşlarına bakarsan ergenlik çağındalar ya da yeni çıkmışlar...Burada çocuklarına internet alıp salan ailelerin çok büyük suçu var...Ne yazık ki bizde aileler baskıcı ebebeynliği pek cesurca becerirken, aynı oranda koruyucu olamıyorlar çocukları için..Çok sinir bozucu bir haber aslında..
                21.12.2009 Unutmayacağız...
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                Cemil Usta
                Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Asosyallikten değil aslında Emirhan, yaşlarına bakarsan ergenlik çağındalar ya da yeni çıkmışlar...Burada çocuklarına internet alıp salan ailelerin çok büyük suçu var...Ne yazık ki bizde aileler baskıcı ebebeynliği pek cesurca becerirken, aynı oranda koruyucu olamıyorlar çocukları için..Çok sinir bozucu bir haber aslında..
                  Sus la.. Tök la..
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Operasyon tamam gibi.
                    En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 14.03.2010, 00:11.
                    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Aşk Birbirine girmiş bir Mp3 Kulaklığı gibi ;

Hani o tam otobüse binmiş giderken cebinden çıkartırsın , karma karışıktır, biran önce açmak istersin çünkü dinlemelisindir yol boyunca , çözemedikçe darlanır insan , çözemedikçe sıkılır , bir yandan yola bakar bir yandan da içinden "Neredeyse eve geldim ya ne güzel yolumu şarkı dinleyerek geçirecektim" der . Bir ilmek çözersin , sonra bir ilmek daha yok kabloları içinden geçirirsin uğraşırsın çabalarsın ama en sonunda eve gelmişsindir. "Müsait bir yerde" diyip inersin. Kablo çözülmüştür ama dinlemeye gerek kalmaıştır , evde bir müzik aleti olabilir kulağa takılma zorluğunda olmayan veya bir eve alınabilir bir radio veya televizyon veya herhangi bir müzik aleti. Yani Aşk karmakarışık bir kablo , çözene kadar yıllar seneler geçiyor ve yolun sonunda bir eve geliyorsunuz bir evliliğe çok net dinliyorsunuz şarkının tınısını, Farklı şarkı olsa bile.

Emirhan Makul
                      En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 14.03.2010, 03:17.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aşk; susmaktır Ey Sevgili!

Onun güzelliğini, iyiliğini tarif etmeye gücün yetmediği an susmaktır. Kelâmın, kalemin, sözün tükendiği yerde, manayı sessizliğe yükleyip susmaktır.
                        Artık sustum Ey Sevgili. Bilesin!
                        Aşk dediğin susup beklemektir,
                        Aşk dediğin....

.

Bende Uzun zamandir sustum bekliyorum... daha birsey olmadi hadi bakalim... =)
                        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aşk Birbirine girmiş bir Mp3 Kulaklığı gibi ;

Hani o tam otobüse binmiş giderken cebinden çıkartırsın , karma karışıktır, biran önce açmak istersin çünkü dinlemelisindir yol boyunca , çözemedikçe darlanır insan , çözemedikçe sıkılır , bir yandan yola bakar bir yandan da içinden "Neredeyse eve geldim ya ne güzel yolumu şarkı dinleyerek geçirecektim" der . Bir ilmek çözersin , sonra bir ilmek daha yok kabloları içinden geçirirsin uğraşırsın çabalarsın ama en sonunda eve gelmişsindir. "Müsait bir yerde" diyip inersin. Kablo çözülmüştür ama dinlemeye gerek kalmaıştır , evde bir müzik aleti olabilir kulağa takılma zorluğunda olmayan veya bir eve alınabilir bir radio veya televizyon veya herhangi bir müzik aleti. Yani Aşk karmakarışık bir kablo , çözene kadar yıllar seneler geçiyor ve yolun sonunda bir eve geliyorsunuz bir evliliğe çok net dinliyorsunuz şarkının tınısını, Farklı şarkı olsa bile.

Emirhan Makul
                          Emirhan olgulara yaklaşımındaki farklılık mükemmel..
                          Tebrik ediyorum...
                          Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                          **Latocan**

Yorum

• Hissettiğimi anlatabiliyorsam ne mutlu bana , yaklaştığım felan yok bu anlattığımı yaşıyorum yazıyorum evin önünde kulaklık elimde kalıyorum defalarca Aşka aşık olmak bu kadar mı pervasızca tekrar eder arkadaş

Yorum

• ask sen nasil biseysin bir türlü anlayamadim gitti.
                              saat 04:16´da gelen tel ile uykumu bölüp eskileri niye aklima getiriyorsun durup dururken ey ask.

simdik ne olacak ? ne yapsam bilemiyorum. aslinda belli ama yapsam mi, yapmasam mi ? kafami yine karistirdin be ask.

kisaca konu su renktaslarim. bundan bi 6-7 ay öncesinde biriyle tanismistim.
                              neredeyse her 2 günde bir görüsüp aradan 3 ay gectikten sonra ona karsi acik acik düsüncelerimi falan aciklayayim dedim. acikladik ama gec kaldigimi söyledi kendisi.
                              neymis efendim bunu birisi ilk istemeye geldiginde benim icin yok demis ama aradan gecen 10 gün sonra ben ona karsi hala acilamayinca o kisi bunu tekrar istemeye gelince bu sefer ona evet diyende kendisi.
                              üstelik istemeye gelen kisiyi daha önce ne gördügü nede konusmuslugu var.

bu gece uyandirip yardim isteyen kiside yine bu kiz.
                              yardim isteme sebebi ise gecen ay nisanlandigi (nisanlandigini bi yerde kulak misafiri olarak isittim) bu kisi ile bi kac gündür aralarinin bozuk olmasiymis.
                              kiz arabada telini unutuyor ve erkekte teli kurcaliyor ve benim numaralari buluyor. tabiki kim falan diye soruyor dogal olarak.

benim numaram hala müsteri olarak kayitliymis (kiz firinda calisiyor orda tanismistik ve ben telini alip numarami müsterim olarak kayit etmistim)
                              sonra netten eski faturalara bakiyorlar ve yazisip konustuklarimizin tarihleri görüyorlar.

bu kiz demin benden söyle bir yardim talebinde bulundu:
                              -o ararsa öyle birini tanimiyorum. tel benim ama ben degil kiz kardesim konustu ve msj yazdi dicekmisim (ben tek cocugum. kardesim falan yok)

buraya kadar anladim ama kiz yalanda söylemis.
                              ilk basta demiski patronu numarami onun teline kayit etmis falan filan.
                              öylecede kalmis numara.

hatta cumartesi aksami saat 22 gibi beni iki hattimdanda gizli bi nr aradi pes pese alo efendim dememe ragmen kimse cevap vermedi.
                              yani beni arayan oydu anlasilan.

kiz bu aksam annesi ile onlara gidecekmis ve bu konuyu konusacaklarmis.
                              hatta seni aricaklar dedi ve yukarda yazdiklarimi söylememi istedi.
                              anlattigi kadariyla hersey bi kac gündür bitme noktasina gelmis benim tel numaram yüzünden.
                              simdikte benden yardim bekliyor. hem yalan söyle bide yardim iste.

yalan söyleye söyleye isi karistirmis.
                              kiza keske yalan söylemeseydin. cünki yalan ile bisey kazanamazsin dedim.

kiza tamam merak etme bisey demem dedim. cünki olayi büytmeye gerek yok. varsin mutlu olsun.

benim yerimde baskasi olsa kiza her türlü kötülük gelsin diyede elinden gelen herseyi yapardi böyle bi durumda diyede düsünmüyorda degilim.

ama allaha sükür her kim olursa olsun icimden hic bir zaman kötülük gecmiyor.

peki siz olsaniz ne yapardiniz ?

Yorum

• Şuanda devam eden ilişkisi net olarak bitmeden kapımda ölse bir adım atmazdım ne zaman ki herşeyden kopar o zaman kendinize bir yol çizmelisiniz diye düşünüyorum Abi.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X