Abi kötülük yaparsan ne sana yar olur nede diğer kişiye o yüzden varsın o mutlu olsun sen yalancı ol aşık olupta kavuşamayan çok insan var çook...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki siz olsaniz ne yapardiniz ?
Sana cevap vermemesi bir yana bı konuda senden yardım istemesi bile çok garip ve ayıp geliyor bana doğrusu...
Seni seven birisinden evlenebilmek adına yalan söylemesini istemek.....
Sevgili Arkadaşım ucuz kurtulmuşsun Allaha bol bol şükür et ve O kızı bir daha ne müşteri olarak ne de başkası birisi olarak arama.... Güzel bir fırsatın var ondan kurtulmak için....
Sakın seni bekledim gelmedin lafınada aldanma. Hiç görmediği bir adama evet diyecek kadar seni sevmemişse zaten şimdiden sonrada sevmez....
Belki seviyorsun onu ama böylesi ikiniz içinde çok daha iyi.... Zamanla ne kadar iyi bir karar verdiğini göreceksin....
Tecrübe ile sabittir.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
- Alıntı
Yorum
-
ben ona karsi zaten herseyi bitirdim. bu saatten sonra dönse nolur dönmese nolur.
onun bana dedigi laf hala aklimda "gec kaldin" demisti. aynen benim icinde hersey icin gec kalindi o günden sonra.
aslinda banada cok sacma ve garip geliyor benden öyle bisey istemesi.
dedigine göre bu aksam beni büyük bi ihtimal ariyacaklarmis. onun icin ise bildigin piskopat diyor.
kendin ettin kendin buldum dedim bende
benim yerimde baskasi olsa ona neler neler yapardi ama bende diyorum birak mutlu olsun gitsin.
zaten bana faydasi falan yok olmicakta.
aslinda tam dizilik bir olay olusuyor. bin bir gece gibi bisey
- Alıntı
Yorum
-
Bende yaptığını yapardım. Bu konularda intikamcı değilimdir
Yanlız iyi ki olmamış. Düşünsene sana da bu kadar yalan söylediğini?
- Alıntı
Yorum
-
zaten iyi ki olmamis allaha sükürler olsun.
bugun gördüm gidipte gel diyordi konusmak icin. asil gitmicektim ama meraktan gittim.
gördügümde titreyip duruyordu tansiyonu düsmüs cok büyük belaya girdim diyordu.
dedim ona niye yalan söylüyorsunki. acik acik deseydin ondan önce baskasiyla konustugunu diye.
nasil diyebilirimki diyo 2-3 hafta sonra resmi imzayi atacagiz dedi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoşuna saçı uzun aklı kısa diye bir laf etmemişler.
Dursun vurgun mu yedin saçı uzun ama aklını kullanmakta erkeklere öncelik tanıyan canlılardan ?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenele yaymıyorum Emirhan söylemlerimi.
İrfan abinin kız arkadaşı için söyledim.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam o zaman sorun yok Kadın haklarını koruyalım onlar bizim veli nimetimiz.~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar da hayvansal içgüdülere sahip değiliz Emirhan'ım merak etme.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
Yorum