Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aşk onu gördüğün zaman kalbinin hızla atmasıdır. Aşk dizlerinin tutmamasıdır. Aşk Heyecanlanmaktır. Aşk onu düşünmektir.

Kalbin hızlı hızlı çarpmıyorsa, heyecanlanmıyorsan yada dizlerinin bağı çözülmüyorsa aşk değildir o yaşadığın. Başka birşeydir. Beğenmektir. Hoşlanmaktır.

Aşk Çarpılmaktır.
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• "Kalbin hızlı hızlı çarpmıyorsa, heyecanlanmıyorsan yada dizlerinin bağı çözülmüyorsa aşk değildir o yaşadığın. Başka birşeydir. Beğenmektir. Hoşlanmaktır. "

Adaş o zaman şunu da diyemez miyiz mantık çerçevesinde bir insan ile bir ilişki yaşayacaksan illa ki böyle bir heyecan olması gerekir mi acaba biz çok mu birşey istiyoruz. Şimdi burada hepimiz evleneceğimiz kişiyle evlenmeden önce aşık olarak evlenmemizi yada aşık olduğumuz kişi ile evliliğe kadar gitmeyi istiyoruz öyle değil mi ?

Ama koskocaman bir Türkiye var önümüzde Aşık olmadan evlenen ve Aşık olarak evlendikten sonra ayrılan evliliklerle dolu olan.

Mustafa'nın sorduğu soruda ki tezatlıkda bu Evet adaş istatistik burda Aşık olarak evlenenler en çok ayrılanlar gel şimdi boheme.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bir tane daha sorum olacak Yahu çarpıldığın kıza kendini ifade edemezsin ki kekeme gibi..O işi nasıl halledecez be Emirhan'ım?
        21.12.2009 Unutmayacağız...
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
        Cemil Usta
        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Adaş saydıklarımı yaşamayanlar sana yemin ediyorum ki Aşk değildir beğenmek hoşlanmaktır. Ha ilerleyen zamanlarda bişeyler olur mu olabilir. Ona bişey diyemem.

Aşk ile evlenip ayrılanlar için diyecek bir şeyim yok. Nedenlerine bakılmalı bence.
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adaş saydıklarımı yaşamayanlar sana yemin ediyorum ki Aşk değildir beğenmek hoşlanmaktır. Ha ilerleyen zamanlarda bişeyler olur mu olabilir. Ona bişey diyemem.

Aşk ile evlenip ayrılanlar için diyecek bir şeyim yok. Nedenlerine bakılmalı bence.
            Adaş bu kadar basit atlama şu olayı çok ince bir çizgi ve çözümlemeye geldiğimi düşünüyorum bu konuda ve rahatlamam için bana istatistik lazım.

Aşık olup evlenen ne kadar insan var
            Görücü usulu veya Normal tanışarak evlenen kaç insan var
            Bunlardan hangilerinin evlilikleri devam ediyor
            Biten evlilikler hangisinde daha fazla.

100 ' ün üzerinde çift ile konuştum sohbet ettim benim aldığım veriler Aşık olanların Mustafa'nın dediği gibi "Yanında olunca soğuyorsun" durumunun alt hislerini yaşayarak ayrılıyorlar ama normal evlenen insanlar evlilik süreci boyunca birbirlerini keşfetmek ile meşgul olduğu için ayrılmaya vakit bulamıyorlar.

Sence de mantıklı değil mi ? Ya bak illa ki Aşık olup evlenenler ayrılır demiyorum ama bak şundan adım gibi eminim aşık olup evlenip ayrılmayanlar diğerlerinden çok süre önce "Daralma ve sıkıntı" yaşıyorlar.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Adaş aşıklar birbirlerinin üzerine çok düşüyorlar demek ki çok düştükleri için sıkıyorlar ve soğuyorlar. Ama olay bu kadar derine inecek kadar mühim değil olum.

Detaylarla uğraşıcağına aşkı yaşamak lazım.
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bu muhabbetleri neden gecenin ilerleyen saatlerinde yapıyosunuz ?

İşi gücü olan var kardeşim.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Sana katılmamak elde değil Dursun'um..

Adamlar gece 1'de muhabbet başlatıyor ya ayıp
                  Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                  #20 COLMAN

Yorum

• Misilleme yapacaksın hakediyolar.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Gece saatlerinde insanın kan şekeri oranı düşer.... Bu da vücut direncinin azalması demektir...

Bu nedenledirki gece bütün hastalıkların acısı daha fazla hissedilir.....

Aşkta dermansız bir kalp hastalığı olduğuna göre geceleri daha fazla hisseidlmesi ve konuşulması normaldir....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Aşk; gecenin ayazında sıcacık yatağından kalkıp buz gibi soğuk suyla abdest almaktır.

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aşk; gecenin ayazında sıcacık yatağından kalkıp buz gibi soğuk suyla abdest almaktır.
                          ........
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Yalan mı Harun abi

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              belli bir evreye gelene kadar çıldırdığın insandan yakınlaşınca soğuyorsun mesela....
                              İhtiras..
                              Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yalan mı Harun abi
                                kesinlikle......büyüklerimiz öyle buyuruyor.

fakat su zamanda bunu yapan kac yigit var cok merak ediyorum
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X