bence çok yanlış düşünüyosunuz acı çektiğiniz için aşk yok geliyo ama var ve gayette güzel bi duygu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
seviyosan bişeleri kabul edersin çekersin birbirine karşılıklı saygı duyarsın siz neler yaşamıssınızda nefret etmissinsin geçmişine bakma her zaman geleceğine bak bende parlak şeyler yaşamadım ama sizin kadar da kötü bakmıyorum demekki ruh ikizini bulamadın''...TrAbZoNsPoR...''
- Alıntı
Yorum
-
Aşk; doğru kişiyi bulduğunu sanmaktır!En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 16.07.2009, 19:50.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBosuan dememisler Ask bir sudur ic ic kudur
tabi tabi ask basta guzek bir duygu
erkek kiskanacak disari cikmana izin vermicek erkek kötü olucakDiyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMahmut Bu Aşk Konusunu Bu Kadar İtiraz Ettin Ama Eminimki Seninde Kalbinde Vardır Bi Aşk..Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence çok yanlış düşünüyosunuz acı çektiğiniz için aşk yok geliyo ama var ve gayette güzel bi duyguTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-) Burada ki yazılarla derken hangileriyle ?
2-) Kız ayarlamak değil , Yeni bir ilişkiye başladım.
Hemen aşkım,yerim, seviliyosun gibi kelimeler yazmaya başladı.
Yeni bir ilişki yok ki yeni iki ilişki var
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-) Yerim olayı çok tehlikeli
2-) Hayırlısı Olsun ne diyelim darısı biz Bekarların başınaEn son Mustafa Hazıroğlu tarafından düzenlendi; 19.07.2009, 23:52.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerim olayı mı neler konuşuyorum kızlaSürekli yiyoruz vallaha neyse fazla şey yapmıyım.
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
- Alıntı
Yorum
Yorum