Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• emrhan hayranım ş u baanlar konusundaki fikirlerine. evet aslında dediğin doğru. sen kriterleri yaz ben sana bir tane bakayım kardeşim. kendimize bulduk ya sana da buluruz ççç ççç

bu arada dilaracım bilenleri biliorum. forumda sadece 6 kişi biliyoruz. ama yarın bütün bmn öğrenecek bu bomba haberi. tabiki sende

Yorum

• Ya zaten herkese söyle bana deme Küsecem sana ya Neyse

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        emrhan hayranım ş u baanlar konusundaki fikirlerine. evet aslında dediğin doğru. sen kriterleri yaz ben sana bir tane bakayım kardeşim. kendimize bulduk ya sana da buluruz ççç ççç

bu arada dilaracım bilenleri biliorum. forumda sadece 6 kişi biliyoruz. ama yarın bütün bmn öğrenecek bu bomba haberi. tabiki sende
        6 kişinin bildiği süpriz değildir Recep
        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• 7..7..7..7 hazırmıyız?

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            6 kişinin bildiği süpriz değildir Recep
            ya abi o sır değildir değilmiydi ya

bu arada abi bana kaldı bunu açıklamak bende yarın ki radyo programımda açıklamayı uygun gördüm. azıcık merak iidir

Yorum

emrhan hayranım ş u baanlar konusundaki fikirlerine. evet aslında dediğin doğru. sen kriterleri yaz ben sana bir tane bakayım kardeşim. kendimize bulduk ya sana da buluruz ççç ççç

Yok abi ya öyle ısmarlama olmuyo dürüm gibi ben kendim bulacam ama şuanda öyle bir sıkıntım yok her ne kadar var gibi göstersemde böyle iyi dışardan yorum yapmak mütiş oluyor

Bu arada 6 kişinin bildiği Cafer abinin dediği gibi sürpriz değildir
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

ya abi o sır değildir değilmiydi ya

bu arada abi bana kaldı bunu açıklamak bende yarın ki radyo programımda açıklamayı uygun gördüm. azıcık merak iidir
                Beni kışkırtıyorsun şimdi Recep, radyo yayınına başlayıp söyleyesim geldi

Yorum

• Radyo programına seyirci çekmek için böyle oyunlar yapmana gerek yok abi
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Iyi valla herkes biseyler acikliyor bende anlatayim bari...birini radyo yayini odunc alsamda anlatsam olmazmi?
                    YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beni kışkırtıyorsun şimdi Recep, radyo yayınına başlayıp söyleyesim geldi
                      oldu gamze. lütfen yaynımı kundaklamayalım. senin de bildiğini biliyorum. ama sabırr

bu arada sence beklemeye değecek bir haber mi ?

çok kopya vermeden

Yorum

• Yok ya kesin Biziu Gönül Foruma gelip bizle konuşacak
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Radyo programına seyirci çekmek için böyle oyunlar yapmana gerek yok abi
                          kardeşim alem fm de yayın yapmıyorum. bunun reiting ile alakası yok. sadece açıklamayı rado programı olarak uygun gördük. o yüzden

Yorum

• Evet bende öğrendim sonunda Güzel.
                            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Beklemeye değecek bir haber de, temkinli de olunması gereken bir durum aynı zamanda.

Yorum

• Öğrenen öğrenene du bakalım. ..
                                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X