Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haydi ben de bir soru sorayım : En güzel günlerinizin geçtiği , bir buçuk yıla çok şey sığdırdığınız açıkçası aşık olduğunuz bir insandan ayrıldıktan sonra yine başka bir insana aynı duygular duyulabilir mi ?
    bazen öyle olurki daha önceki de neymiş... dersin

Yorum

• İlk olarak Serap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bazen öyle olurki daha önceki de neymiş... dersin
      Demiş gibisin ...

Erkek yok mu ya ...

Hormonlar farklı duygular farklı ...
      Twitter Adresim

Yorum

• Daha fazlası bile olur Ahmet.

Neden mi?

Geçmişteki hatalarını, yanlışlarını anımsarsın. Ağzından çıkacak bir lafa karşı, karşı tarafın nasıl bir cevap verebileceğini kestirebilirsin. En acı tecrübeyi yaşamışsındır zaten. Bundan daha kötü ne olabilir derken, kendini çok mutlu bulursun. Her şeyi unutmuş bile olursun.

*

Ama bir çöküntü daha yaşarsan ondan sonra ne olur bilemiyorum.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Daha fazlası bile olur Ahmet.

Neden mi?

Geçmişteki hatalarını, yanlışlarını anımsarsın. Ağzından çıkacak bir lafa karşı, karşı tarafın nasıl bir cevap verebileceğini kestirebilirsin. En acı tecrübeyi yaşamışsındır zaten. Bundan daha kötü ne olabilir derken, kendini çok mutlu bulursun. Her şeyi unutmuş bile olursun.

*

Eyvallah çok doğru dedin ...

Şu an için pek imkan vermiyorum ama elbet dediğin gibi olacaktır ...

Yahu ne güzel takılıyorduk bir gün o arkadaşımızla bir gün bu arkadaşımızla neden bağlandık ki ...
          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Daha fazlası bile olur Ahmet.

Neden mi?

*

ilhan ben söyliim bundan sonrası daha keyifli oluyo
            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• birini deli gibi seviyorum ama o malumatı şahıs bir Galatasaray fanatiği off off maçları beraber izliyoruz ben gollere sevinemiyorum

Yorum

• Hazır transfer dönemindeyken imzayı attır sonra çok uğraşırsın cimbomlu kızlar çok havalı bende denemiştim bi ara ççç
                Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak iskenderunlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  birini deli gibi seviyorum ama o malumatı şahıs bir Galatasaray fanatiği off off maçları beraber izliyoruz ben gollere sevinemiyorum
                  İyidir iyi ...

Aşkta didişme olur hiç takımını değiştirme derim
                  Twitter Adresim

Yorum

birini deli gibi seviyorum ama o malumatı şahıs bir Galatasaray fanatiği off off maçları beraber izliyoruz ben gollere sevinemiyorum
                    aynı durumu bende yasadım son gs macına ıddaya bıle gırmıstım benım ıcın cok zor bı mac olmustu...
                    Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ilhan ben söyliim bundan sonrası daha keyifli oluyo
                      Avatarınden belli oluyor Fatih'im. Bir daha ulaşamadık sana. O derece kapsama alanı dışında kaldın. ççç

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İyidir iyi ...

Aşkta didişme olur hiç takımını değiştirme derim
                        takım değiştirmekmi asla ve asla

Yorum

• İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aynı durumu bende yasadım son gs macına ıddaya bıle gırmıstım benım ıcın cok zor bı mac olmustu...
                          evet son maçta colman golü atınca sakın sevinme dedi bende kös kös oturdum yerimde

Yorum

İmzanın üçüncü satırı?

“Ben basit bir '
                            Eduardo Galeano

Yorum

• ya kız arkadaşınız fenerli olursa
                              ...

Yorum

• İlk olarak Adem ERTUĞRAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya kız arkadaşınız fenerli olursa

Aman tanrııım...Ben almiim mümkünse
                                bıdık
                                -Kutadguye-

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X