Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Baştan aşşağıya okuyamadım.. 1-2 mesajına denk geldim ve hoşuma gitmedi.. tabi yine de senin görüşündür neyse..

Ayrıca 'aşk' demişken..

Aşk,denize açılmak gibidir.
    kendi kıyından çıkarsın, açılırsın. güvenirsin, inanırsın. yüzme bile bilmeden yaparsın bunları.
    akıntıya bırakırsın kendini. gittiği yere götürür seni. belki ölümdür belki nefessiz kalmak.
    allah deniz kazası vermesin derler sonunda. cesediniz bulunamaz, mezarınız bile olmaz. belki bir dua ederler.

Benim hoşuma gitti valla.

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Baştan aşşağıya okuyamadım.. 1-2 mesajına denk geldim ve hoşuma gitmedi.. tabi yine de senin görüşündür neyse..

Ayrıca 'aşk' demişken..

Aşk,denize açılmak gibidir.
      kendi kıyından çıkarsın, açılırsın. güvenirsin, inanırsın. yüzme bile bilmeden yaparsın bunları.
      akıntıya bırakırsın kendini. gittiği yere götürür seni. belki ölümdür belki nefessiz kalmak.
      allah deniz kazası vermesin derler sonunda. cesediniz bulunamaz, mezarınız bile olmaz. belki bir dua ederler.

Benim hoşuma gitti valla.

Benim işler her zaman karışık olmuştur şimdi de öyle

En iyisi mi girmeye gerek yok. Asıl sorun sadece Hukukta değil ama derin mevzular olduğu için gerek yok. Bitti gitti.

Allah herkesin gönlüne göre birisini versin. Demek ki gönlümüze göre değilmiş...

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Asla olmayacak

Dostlarım öyle bişey olabilir mi ..Aşık olanlara o modda takılanlara gerçekleri göstereceğim
        Yok ben aşık olacan demiyorum zaten direk evleniyorsun..
        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yok ben aşık olacan demiyorum zaten direk evleniyorsun..
          Resmen sövdün bana Kubi
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

Resmen sövdün bana Kubi
            Olm öyle bi mesaj yazdınki dedim yani artık bu çocuk evlendi gitti çoluk cocuk yuvayı kurdu..
            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Sade bir nikahla
              21.12.2009 Unutmayacağız...
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
              Cemil Usta
              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

Asla olmayacak

Dostlarım öyle bişey olabilir mi ..Aşık olanlara o modda takılanlara gerçekleri göstereceğim
                O modda takılıyorum neymiş o gercekler ?

Yorum

• Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın
                  Biri seni bulacak
                  Önce korkacaksın eski ac...ılara yakalanmaktanBiraz ürkeceksin.!Ne kadar dirensen de nafile....İnsansın sonuçta, seveceksinEski acılara bakıp da küsme sevdalaraGâvura kızıp da oruç bozulmaz.!Sök at kafandan acaba'ları.!BİR KEMİK AYNI YERDEN İKİ DEFA KIRILMAZ
                  S.N.O.O.S.

'M'

Yorum

• Unutursun için yana yana
                    Unutursun ölüm sana bana
                    Zaman basıp kanayan yarana
                    Unutursun unutursun

Yorum

• Sevmekmi daha guzel, sevilmekmi ?
                      "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• ‎"Kendine iyi bak"dedin ve gittin...
                        Ne yani, kendime iyi bakamazsam çıkıp gelecek misin?..

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ‎"Kendine iyi bak"dedin ve gittin...
                          Ne yani, kendime iyi bakamazsam çıkıp gelecek misin?..
                          Güzelmiş

Yorum

• 2 Hafta önce kendi salaklığım kendi sinirim yüzünden bitirdiğim ilişkimi bugun yeniden başlatmak istiyorum onsuz olmadığını şuanda anladım bir sinir uğruna 1 senelik ilişkiyi bitirmek benim gibi GERİZEKALI birisine yakışır dı.
                            Patronumdan izin almadan çıktım geldim işten.Akşam fabrikadan çıkmasını bekliyor olacam. Ne olur allahım beni kalbinden kovmasın...

Kimseye anlatamıyorum çevremdeki insanların bu durumdan haberi yok bitmedi bitmedi hala beraberiz mesajı vermekten yoruldum. Kimselere anlatamamak gece yatagıma yatınca gözlerimin dolmasına sebeb oluyor. Trabzonspor aşkı Biraz olsun iyi gelir dedim.
                            Yok olmuyor ben onu sevgili gibi değil annem gibi sevdim. Neyse akşam bu sayfaya güzel şeyler yazmak için çok dua edicem.
                            S.N.O.O.S.

'M'

Yorum

• İlk olarak Absurd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2 Hafta önce kendi salaklığım kendi sinirim yüzünden bitirdiğim ilişkimi bugun yeniden başlatmak istiyorum onsuz olmadığını şuanda anladım bir sinir uğruna 1 senelik ilişkiyi bitirmek benim gibi GERİZEKALI birisine yakışır dı.
                              Patronumdan izin almadan çıktım geldim işten.Akşam fabrikadan çıkmasını bekliyor olacam. Ne olur allahım beni kalbinden kovmasın...

Kimseye anlatamıyorum çevremdeki insanların bu durumdan haberi yok bitmedi bitmedi hala beraberiz mesajı vermekten yoruldum. Kimselere anlatamamak gece yatagıma yatınca gözlerimin dolmasına sebeb oluyor. Trabzonspor aşkı Biraz olsun iyi gelir dedim.
                              Yok olmuyor ben onu sevgili gibi değil annem gibi sevdim. Neyse akşam bu sayfaya güzel şeyler yazmak için çok dua edicem.
                              İnşallah istediğin gibi sonuçlanır bugün.Allah yardımcın olsun.

Yorum

• @Ömer,

Birkaç sayfa geride yazdıklarını okudum. Herşeyden önce emeğini kaldırp bir kenara koymak zor bir karar. Hakkında hayırlısı.
                                Sadede gelirsek, kendince haklı olabilirsin ama eski kız arkadaşın bence en iyisini yapmış. Hayaller mühim şeyler. Kolay kolay ele geçmeyen fırsatlar. Kayıpları daha beter kayıplara neden olabiliyor.

Şöyle düşün. Senin için hayalinden vazgeçti, evlendiniz. Hayalinden vazgeçtiği için derinlerde hep seni suçlayacaktı. Her gün başının etini yiyecekti belkide. "Senin yüzünden, senin yüzünden". Hayatı sana zindan edecekti . Ömür törpün olacaktı.

Olabilir miydi ? İhtimal dahilindeydi.

Bir diğer ihtimal olanda senin ona hayalleri için destek olman olabilirdi mesela. Birde öyle düşünelim. Her daim destekçisi olmuşsun hukuğu bitirmiş, istediği yerlere gelmiş. O mutlu ve yanında sen varsın. Sen mutlusun ve yanında o var. E tadından yenmez bir ömür sizi beklerdi artık dimi.

(Yanlış anlaşılmak istemem sadece verilebilecek diğer kararlar sonucu neler olabilir diye sesli düşündüm bir an. )

Olan olmuş. Her ikiniz içinde hayırlısı olur inşallah.
                                En son m@rdi tarafından düzenlendi; 24.08.2010, 18:52.
                                TSira- Şükran
                                "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X