Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Lakin her an olabilir Seda" der gibi bir halin var
    Benden habersiz olamaz!

Yorum

• "bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun.
      giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir işe yaramayacaktır.
      sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. hani ağzınla kuş tutsan "bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karsılaşabilirsin..
      iki ucu keskin bıçaktır bu işin. yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. iyi halin cezanda indirim sağlamaz. sen, "ama senin için şunu yaptım" derken o, "şunu yapmadın" diye cevap verecektir. ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır.

üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın. özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "peki o ne yaptı" deme. herkes kendinden sorumludur aşkta."

Nazım Hikmet...
      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Ne güzel de söylemiş Nazım Hikmet.

İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Lakin her an olabilir Seda" der gibi bir halin var
        Benden habersiz olamaz!
        Merak etme Seda. Senin engin tecrübelerinden yararlanacağım.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Nurbanu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Emirhan yaa şu forumunda tanışmak istediğim kişilerin başında geliyorsun yorumlarını dikkatle okuyorum. niye bilmiyorum her okuduğumda çok güldürüyorsun beni. yüreğine sağlık bu yaşta nasıl bir deneyimdir bu
          Teşekkür ediyorum , gerçekten birşeyler anlatabiliyorsam ne mutlu bana. Çok birşey bildiğime inanmıyorum çünkü çok şey biliyorum diyen hiç birşey bilmiyordur ama söylediklerimin veya önerdiklerimin kaynağı 100'ün üstünde insanın çeşitli aşk hikayelerini canlı olarak dinlediğimdendir. Sıkılmam,daralmak kendi arkadaşlarımın hikayelerini dinlerim , zaman zaman 40 lı yaşlarda iki çiftin evlilik evresini kimi zaman 80 yaşında ki bir ninenin utangaçlığını hep merak eder sorup anlattırırım. Bundan çok şeyler çıkartıyorum sanırım.

İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Duydun mu Serdar ?

Emirhan ince eledi gene.
          Serdarı sık dokudum bu hafta sonu haydi hayırlısı diyoruz

İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dursun bilmedigim bir sey mi var?
          Bence yok ama galiba Dursun her türlü ihtimale karşı "Ulan ben hazırlıklı ve sağlam olayımda en kuvvetli bir ilişkiye bile hazır gireyim sınıfta kalmayım" düşüncesi var, yani bence
          En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 08.02.2010, 19:12.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• aşk bir kişi ile geriye kalan herkez arasında ki farkın çok fazla abartılmasıdır

Yorum

• Bu hafta sonu birşeylerin başlaması için güzel bir gün diye düşünüyorum

Emirhan verdi bana taktiği galibiyetle ayrılan taraf oluruz umarım
              Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
              #20 COLMAN

Yorum

• Emirhan bu işi biliyor.

Serdar duruma göre bakalım. ççç Anladın sen onu.

Yorum

• Birakin su Bos isi

Ask mis pehh insan in hayatini karar tiyor
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Geldi anti insan.

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Emirhan bu işi biliyor.

Serdar duruma göre bakalım. ççç Anladın sen onu.
                      Sakatlıktan çabuk kurtul. ççç

Bu hafta sonu lige iyi başlangıç yapmak için iyi bir hafta
                      #20 COLMAN

Yorum

• Hafta sonuna kadar tekrar sahalardayım inşallah.

Senden haberleri bekliyorum,ona göre kupon yapıcam. ççç

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Birakin su Bos isi

Ask mis pehh insan in hayatini karar tiyor
                          Mahmut neydi seni bu düşüncelere iten
                          #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hafta sonuna kadar tekrar sahalardayım inşallah.

Senden haberleri bekliyorum,ona göre kupon yapıcam. ççç
                            Olum benim maç haftanın kapanış maçı ççç
                            #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kadın He yerde kadındır ancak Türk olan yada Türkiye'nin bir yudum suyundan içmiş olan bir kadın ile ilişki yaşamak istiyorsan Allah'ın emri , Peygamberin Kavli ile Çıkma teklifini edeceksin arkadaş.

Bu tabu yıkılmadı , zorda yıkılır "Çıkma teklifi"

Çok çetrefilli bir iştir , Kadınlar için Evlenme teklifi kadar önemlidir çünkü bundan sonra ki süreçte hep o gün hatırlatılıp eski günler yad edilecek.

Şimdi Hepimiz zannediyoruz ki Kadınlar için Çıkma teklifi çocuksu ve gerekli olmayan ve artık önemini yitiren birşey. Kesinlikle inanmayın numara yapıyorlar hatta ve hatta şunu söylüyorum artık kadınlar çıkma tekliflerinde yeni yeni sürprizler,atraksiyonlar,haraketler görmek için can atıyorlar.

Çok çeşit çıkma teklifi metodu vardır , karşıda ki kişiye,onun düşünce ve sevgi derecesine birde ne zamandır bir münakaşa içinde olduğunuza bağlı olarak bunlara uygun teklif yapılır.

Yani üzülerek söylüyorum ki işiniz daha kolaydı çıkma teklifi ederken şimdi daha zor çünkü kadın öyle farklı bir canlı ki şuanda bu konu ile net olarak istediği şu ;

Çıkma sözcüğünü kullanmadan , bana çıkalım mı sorusunu beynimde oluşturacak haraketleri yapmalı ki bende ona evet diyeyim.

Bakın ne kadar zor öyle değil mi ? Hem sen uğraş didin, sevgi ver seviyor mu sevmiyor mu deneylerini yap , jestler yap uç noktaya gel sonra çıkma teklifinde de ayrı bir taktiksel çaba.

Eee ya daha sonrası çok mu kolay "Cicim ayları denilen dönem" 6 ay sonrasında ki "Ya garip hissediyorum " da ki daraldım senden ulen triplerini biraz kendini çekerek onu rahatlatma çabaları. Bunları say say bitmez. Yani sınavı kazanmak ayrı bir dert okulu okumak ayrı bir dert.

Onun için bu işler zor işler , ya hayatı olduğu gibi yaşayan ve kişisel kapris ve tek taraflı düşünmeyen bir bayan bulacaksınız yada bu eziyetleri çekeceksiniz.

Ama bu eziyetleri çekeceksiniz , çünkü öyle bir bayan yok.
                              Bu arada eziyet dediğim şeyinde tam karşılığı "Doğanın kanunu , tabiat ana , hayatın tuzu biberi" oluyor sakın hakaret olarak algılanmasın , Yoksa Aşk Kutsaldır.
                              Yazı kurulunda da güzel işlerin var burada da devam ediyorsun.
                              Bir şey ancak bu kadar gerçekçi olarak anlatılabilir.
                              Sözlerinin hiç birinde yanlışlık payı yok.Tebrik ederim seni.
                              aynen aynen

Yorum

• Serdar'ım deplasmanda başarılar dilerim.

3 puanla dönmeni bekliyorum.

Kızlar bize en büyük deplasmandır arkadaş.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X