Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih'e malzeme çıktı. ççç

Neyse konumuz aşk. :hıh
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• evet konuyu saptırmayalıum dursun hep sen karıştırıyosun ortalığı hee

habire özel mesaj atıyo bana evleniorum düğünüme gel die dursun ne adamsın yaa ççç

burda da arka sıradan olayı kavramaya çalışıyo
      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• 100. Sayfayıda Bulduk Dalya Dedik,Bunun Hatırına Meşhur Dalya Çiçeği.........

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Harika bir çiçek bu adaş.
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• Evet beyaz rengide var dalya yazdım birşeyler bulmak için bu çıktı çok güzel bir çiçek.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Fışgu yesun sevdaluk..

Allah'ım En Sevdiğimi En Sevdiğin Eyle Değmesin Sana Yaklaşmayacak Sevgi Yüreğime..

Yorum

• Merveee seni bu başlıkta çok görüyorum canım

Yorum

• Dilara seninde ondan asagiya kalir yanin yok
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Bu yaşta olmama rağmen çok kötü bişey .. İnsan karşındakinin hain , insanın duygularıyla oynayan biri olduğunu bile bilemiyor...Ben böyle 2 defa oldum ...2.daha yeni acısı geçmedi bir türlü

Yorum

• Bu başlığa 20'den fazla mesaj atan herkes aşık bana göre, en başta Emirhan tabi )
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Dilara tarafından gönderildi
                        Bu yaşta deneyim sahibi olmuşsun yani
                        Keşke olmasaydım be ablacım Bizimçide deyimmidur. Annem le babamun sevdaluğu akluma geldikçe kendime çeliyrum. Babam annem uğruna ne çocuklar dövmüş. Bende çipirti bile yoktur

Yorum

Benim işim olmaz Mahmut önümde kocaman bir ÖSS gerçeği var
                          Tabi tabi benim Önümdede 2 aylik Staj ve 3 Senelik Okul Var

Öss bahane ASk Sahane

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tabi tabi benim Önümdede 2 aylik Staj ve 3 Senelik Okul Var

Öss bahane ASk Sahane
                            + ıstakalarla taşlar var

Yorum

• İlk olarak Ali Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu yaşta olmama rağmen çok kötü bişey .. İnsan karşındakinin hain , insanın duygularıyla oynayan biri olduğunu bile bilemiyor...Ben böyle 2 defa oldum ...2.daha yeni acısı geçmedi bir türlü

Kardeş habu BOŞ işleriiii boşverr...

Allah'ım En Sevdiğimi En Sevdiğin Eyle Değmesin Sana Yaklaşmayacak Sevgi Yüreğime..

Yorum

Ama sende bişeyler var sanki gibime geliyoo neysee
                                Ya Sadece Bir i vardi Ondan Kurtuldugum icin Mutluyum Ama unutamyiorum 2-3 yil Oldu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X