Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Crash Dump olayından yıldım resmen. Mecbur yeniden başlayacağım...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• @Mehmet Mangan
      Hayırlı olsun kardeşim

Yorum

• Football Manager 2014

Başladım oynamaya. Ilk yarı itibariyle 6. Sıradayim. Kupada Pendik 'e elendim. Avrupa liginde gruptan çıktım. Bosingwa'yi Oynatmiyorum. Goksu'yu aldım tas gibi oynuyor. İlerde janko ve Emre değişmeli. 4-2-3-1 Oynatiyorum. Her kornerim gol oluyor bu arada. Kotu gidiyordum baskan görüşmeye çağırdı posta koydu bana. Posta koyma neyse de oyunda bile haciosmanoglu gibi birinden posta yemek cok koyuyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• AW: Football Manager 2014

İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Peki Başka Takımlar Yada Editör'e Girip Para Gönderiyormusunuz Bu Takıma..Yada Zorla Oyuncu Falan

Şu Yüzden Soruyorum 6.Lig'den Premier'e Çıkmak Kaç Yıl Sürerki.. Ben İyi Bir Takımla Bile Zor Başarı Yakalıyorum. Çok Basit Bi Oyun Değil
          Enes msjini yeni goruyorum. Kusuruma bakma.
          Hayir hic hile yapmiyorum.
          Ama mesela transferde 4-5 saat harcadigimi bilirim bostaki iyi oyunculari bulabilmek icin.
          Iyi oyuncu dedigimde ort. ozellikleri 10 falan olanlar
          Bi kac defa takilsan 8 yili buluyo cikmak. Ama mesele 4. lige cikabilmek. Sonrasinda iyi oyuncu bulabiliyosun. Oncesinde iste veteran oyuncularla is yaparsin.
          Dusun stadlari 350 koltuklu
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• Hull City kariyerimde 2.sezonun 2.yarısında takım oturmaya başladı takır takır oynadı çocuklar ligi 7.bitirip Avrupa Ligine kaldık. Sezon sonu serbest kalacak oyunculardan; Adil Rami, Jeison Murillo, Takashi İnui, Henriquez, Alex, Roman Eremenko ve bir iki tane daha iyi oyuncuya imza attırdım. En sorunlu bölge olan(Trabzonspor gibi ) Santrafor bölgesine Manolo Gabbiadini'yi almayı planlıyorum. Başkan Mısırlı illa Mısırdan oyuncu al diyor Eldeki çöpleri ucuza kaptırmaya çalışıyorum. Hull City'de Robbie Brady müthiş adam rakiplerin sağ kanadını felç ediyorum bu adamla. Ama Gomis malı her pozisyonu harcıyor.

---------------------------Valdes-----------------------

Adam Simith---Demichelis-----Rami-------Brady

İnui---------Huddlestone-----Eremenko-----Giovanni Moreno

--------------Gomis----------Gabbiadini---------------
            En son İ. SARAL tarafından düzenlendi; 08.01.2014, 21:55.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Borç yüzünden adam alamıyorum yahu. Takımda forvet yok. Janko iyileşti onu oynatıyorum. Emre ile değişmeli. Henriyi arada sokuyorum. Sağ tarafa Tunayı kiraladım Sercan beğenmedi. Sol beke Malik Fathiyi kiraladım parasızlıktan. Alanı 1.1 milyon pounda sattım taraftar isyan çıkardı İlk hedefim Malouda, Janko, Zokora, Colman, Bamba yani tüm yabancıları elden çıkarmak buna bossda dahil olabilir sağ kanat koridor oluyor. Alt yapıya yükleneceğim 1461i etkili kullanacağım inş Bu arada 1461e yabancı alıp kiralayacaktım gereksiz yabancılarla doldurmuşlar takımı.
              Janko açıldı birden. İlerde tek forvet oynatıyorum her topa kafa vuruyor maşallah. Böyle devam ederse sezon sonuna kadar benle. Durgunluk yaşarsa devre arası alıcısı hazır. Henriqueden bi cacık olmayacağını anladım ve aldığımız fiyat satın talimatı verdim. Bakalım o kadar verecek keriz çıkacak mı?
              ( ゚д゚)

Yorum

• AUXERRE İle İyi Gidiyoruz Btime 9 Hafta Var Lideriz
                Twitter : @EY61_
                Youtube : EY61

Yorum

• FM 14 tarihin gördüğü en rezil oyun
                  1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                  Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    FM 14 tarihin gördüğü en rezil oyun
                    Ben de ilk sezon öyle dedim. Sonraki sezonlar oyun iyice sardı. 14.2.1 yamasından sonra biraz daha iyi sanki. Ama bu sezon Hull City ile 3.oldum şampiyonlar ligine kaldım. Ve o da ne takım aniden çöktü. Aynı adamın 2 defa ayağı kırıldı. Takımda sakatlık yaşamayan bir tek ben kaldım neredeyse Moraller de dip yaptı. Önüne gelenden 3-4 yemeye başladım iyice saçmaladı. Bastım istifayı yarım sezon boş durdum sonra Liverpool'a kapağı attım
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Evet FM 14 Trabzonspor kariyerime an itibariyle başlıyorum... Oyun hakkında iyi bir yorum duymadım bakalım nasıl olacak...

Yorum

• 3. sezon başlangıcında artık kadroyu yenilemem lazım dedim ama ciğerim soldu resmen. Para bitti IHO'dan istedim vermedi basına sızdırdım konuşmayı anında verdi parayı

Güzel kadro oldu bence. Forvette biraz sıkıntı çekebiliriz ama orda da Emre ve fotoğrafta gözükmeyen Piatti ve Enes Ünal'a güveniyorum. Bakalım bu sene ŞL'de neler yapacağız.
                        En son Atakan tarafından düzenlendi; 26.01.2014, 22:15.
                        Més Que Un Club

Yorum

• Bu oyundada crash dup hatasi varmi? Bosu bosuna beklemiym fos cikacaksa.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Büyük takımlarla oynayan arkadaşlara tavsiyem Lewandowski'yi mutlaka alın..arsenal'le yaptığım kariyerde lig kupa ve avrupa maçlarında 43 gol attı..

Szczesny

carvayel- nastasıc-papatapolus-alaba

wamyama-ramsey

Wilshere Mesut Will Hughes

lewandoski

ilk 11 genellikle bu şekildeydi..kaleciye 32 milyon euroluk teklif geldi barcadan onu verdim..oyunu kaydedip kapattım.. 1 gün sonra bilgisayar çoktu..)

Yorum

• Türkiye liginde kariyer yapmak çekici gelmiyor yabancı sınırlamasından dolayı.

Villareal'in başında ilk sezon 5. oldum, kulübün transfer bütçesi kötü onun için sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncuları avladım

Benoit Costil, Cesar Arzo, Julian Brandt, Macheda gibi.

Yorum

• İlk seneyi 6.bitirdim.2. yıl şampiyon oldum.
                                3.sezon işler iyi gitmiyor. Deplasmanda 11 maçta 27 puanım var yenilmedim hiç,kendi sahamda ise 9 maçta sadece 6 puan alabildim 1 galibiyetim var.Ne taktik denediysem olmuyor.
                                .

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X