Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Para vermeye gerek yok. 13 gibi değil crack sorunu yok

Hep 3 ayda kovulurdum takımda bu kez daha dikkatli başladım teknik heyete önem verdim transfer zaten yapamıyoruz Hakan'ı kiralayıp Mirkan Aydın'ı ancak alabildim bir de Çağlar var ama adam Meireles gibi ya sakat ya da oynadığı maçta kırmızı yiyor

Onur

Bosi Aykut Bamba Kadir

Zokora

Colman Soner

Olcan Malouda (Kanatlarda)

Emre

Bu kadroyla 1.yim sezon bitmedi Galatasary ve Bursa ile kafa kafaya gidiyoruz 25 maçta 61 gol attık golden yana pek sıkıntı yok..

Orjinal yamalar yükleniyor yani? Ara transfer yaması yüklenebiliyor mu 2013'te yüklenememişti..
    En son Cem Kıran tarafından düzenlendi; 01.03.2014, 13:23.
    #LiverpooL#
    -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• Football Manager 2014

İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Orjinal yamalar yükleniyor yani? Ara transfer yaması yüklenebiliyor mu 2013'te yüklenememişti..

Yamaları bilmiyorum valla hiç yüklmedim sadece crash dump hatası vermiyor..

Yorum

• Gs 5 sene üstüste şampiyon oldu şimdi 6. kez şampiyonluğa çok yakın 5 puan önümde ben 42 puandayım .

20 maçta 34 gol attım gs ise 52 golle zirvede onları geçmek hakikaten zor . Muhammet Demir ' i bonservissiz aldım çok mutlu oldum . Colmanı yollayıp Jem Karacan ' ı dahil ettim . Tek sıkıntım AMR ve DL pozisyonunda . Kadromu yavaş yavaş gençleştiriyorum iyiye gidiyor takım ayrıca 4 tane yabancıya kadar indirdim takımı Dragoviç - Simao - Peruzzi - Malouda Emre Güral ' ın maşallahı var ne goller atıyor beeee kesmeye kıyamıyorum

---------Onur-------------
        Peruzzi-Dragoviç-Aykut-Kadir
        ----------Simao------------
        ------Soner---Jem---------
        Olcan-----------------Yusuf
        -----------Emre G.---------
        En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 01.03.2014, 14:32.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onur
          Bosingwa - Aykut - Dragovic - Kadir
          Colman Soner
          Olcan - Malouda - Yusuf E.
          Emre G.

kadrosu ile ilk sezon 4. oldum çok gol yedim 1 oyuncu alabildim 11 e sadece , para yok transfer yapamıyoruz . Takım felaket kötü her maç gol yiyorum bir ara azıttık 6 maç üst üste 2 golden aşağı yemedik Allah ' tan Olcan Yusuf Malouda Emre bişeler yapıyor ilerde yoksa halimiz dumandı Janko beni çok şaşırttı her zora düştüğümde ipten aldı resmen Henrique ise aynı bildiğimiz gibi

Adrian iyi bir yedek ve param da olmadığı için 1 sezon daha bizimle olacak . Bamba - Zokora - Celustka - Henrique - Alanzinho 5 lisinden tamı tamına 1.7 milyon euro kazandım gerçekten çöp oyuncularla dolu takım . Değerlerinin çeyreğine satmakta bile zorlanıyorsun . Neyseki kurtuldum bu oyunculardan bedelsiz olarak cenk tosun vardı onu alamadım beşiktaşa kaptırdım forvet hattında iyi ve ucuz bir golcüye ihtiyacım var . Hem de ACİİİİİİL

Maksimum 1-1.5 milyona alınacak verimli bir sol bek ve forvet önerisi olan ? 3.5 milyon euroya 2 tranfer yapabilmem lazım yardım edin

Simao ' yu 500 bin euroya aldım defansif ortasahalı sisteme geçeceğim çok gol yiyorum .
          Celutska fmnin trabzona bir lütfu resmen.. Opsiyonu var 3 mü 4 mü ne hatırlamıyorum şimdi.. Teklif edince kulübü hemen kabul ediyor.
          ( ゚д゚)

Yorum

• Trabzonspor için ara transfer yaması gelince sil baştan bir şeyler yapalım dedik, 45 puan ile liderim, beni Galatasaray takip ediyor.

Dizilişim şu şeklilde;

Onur(Fatih)

Juninho(Kadir Keleş / Standart Bek)-----Bamba(Yumlu / Standart Stoper)----Aykut(Yumlu / Standart Stoper)---Bosingwa(Göksu Alhas / Ofansif Bek)

Colman(Soner / İki Yönlü Ortasaha)------Bourceanu(Zokora / İki Yönlü Ortasaha

Olcan(Yusuf / İçe Kat Eden Oyuncu)------Adrian(Takımın Beyni)----Malouda(Yusuf / İçe Kat Eden Oyuncu)

Emre Güral(Paulo Henrique-Chavez/ Komple Fovet)

23 Maçta (45 gol attım, 13 gol yedim)
            En son B61 tarafından düzenlendi; 11.03.2014, 18:50.
            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Sarıyer ile yeni kariyer açtım. Tekkeyi yanıma aldım. Takıma yaşlıları yığdım, veteran diyoruz gerçi. Hacıoğlu, Erman Özgür, Suat Usta, ceyhun, Önder, Maestro Hüseyin.. Var mı öz evlat hemen yanıma alayım
              ( ゚д゚)

Yorum

• Ynt: Football Manager 2014

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sarıyer ile yeni kariyer açtım. Tekkeyi yanıma aldım. Takıma yaşlıları yığdım, veteran diyoruz gerçi. Hacıoğlu, Erman Özgür, Suat Usta, ceyhun, Önder, Maestro Hüseyin.. Var mı öz evlat hemen yanıma alayım
                Hasan ucuncu, yattara
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hasan ucuncu, yattara
                  Hasana baktim adam sözleşmeli futbolcu ibo çıkmadı zaten yabancı gelmez sarıyere.
                  ( ゚д゚)

Yorum

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hasana baktim adam sözleşmeli futbolcu ibo çıkmadı zaten yabancı gelmez sarıyere.

Arama kisminda memleketine gore arama yap o zaman
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• Pilot takıma oyuncu nasıl kiralıyoruz ? Direkt kiralama yöntemi yok mu ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pilot takıma oyuncu nasıl kiralıyoruz ? Direkt kiralama yöntemi yok mu ?
                        Oyuncu üzerinden sağ tıklayarak oradan kadro sekmesinin en altında orada pılotlar takımlardan birine kiralayabilirsin.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                        Lazanat' lı

Yorum

• İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oyuncu üzerinden sağ tıklayarak oradan kadro sekmesinin en altında orada pılotlar takımlardan birine kiralayabilirsin.
                          Eyvallah sağolasın 1461'i yaktık ama napalım artık bundan sonra ayağa kaldırmak için uğraşacağız

Yorum

• Oyunu oynayan yok herhalde artık
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Var, olmaz olur mu
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Var var
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X