İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
-
-
İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle.( ゚д゚)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir şey olursa, birisi hayrına beni etiketleyerek buraya mesaj atsınGözden falan kaçırırsak diye.
Football Manager 2022’nin çıkış tarihinin üzerinden henüz 1 ay geçmeden Football Manager oyuncularının merakla beklediği güzel haber Amazon Gaming’ten geldi. Geçtiğimiz sene doğrudan Epic Games’in ücretsiz olarak FM 2020’yi üyelerine sunmasından sonra bu sene de Amazon Gaming serinin bir önceki oyunu FM 2021’i üyelerine ücretsiz sunuyor. Football Manager 2020’nin pandemi sürecinde Steam üzerinden kısa bir…
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Muhammed Kambur tarafından düzenlendi; 02.12.2021, 11:02.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammed Kambur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım Amazon prime üyeliği olanlara fm21 ücretsiz hediye ediliyor. Amazon prime'in ücretsiz deneme süresi var o şekilde de alınabiliyormuş. Kaçırmayın derim. Detaylı bilginin olduğu linki ekledim.
Football Manager 2022’nin çıkış tarihinin üzerinden henüz 1 ay geçmeden Football Manager oyuncularının merakla beklediği güzel haber Amazon Gaming’ten geldi. Geçtiğimiz sene doğrudan Epic Games’in ücretsiz olarak FM 2020’yi üyelerine sunmasından sonra bu sene de Amazon Gaming serinin bir önceki oyunu FM 2021’i üyelerine ücretsiz sunuyor. Football Manager 2020’nin pandemi sürecinde Steam üzerinden kısa bir…
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
- Alıntı
Yorum
-
- Alıntı
Yorum
-
Uzun bir süredir devre arası güncellemelerinden sonra fırsat bulup kariyer yapamamıştım. Geçen yeni bir kariyer açtım. Fırsat buldukça girip vakit geçiriyordum. Kariyerin başında Uğurcan'a İngiliz ve Alman takımlarından ilgi vardı. Bonservisini 40 milyon olarak belirledim. Kaptan hemen itiraz etti belirlediğiniz bonservis neden bu kadar yüksek diye. Biraz bozuştuk. Ama kaptan devre arasında 40 milyon teklif aldı. Tabi hemen benim kabul etmemi beklemeden yönetim teklifi kabul etti. Bu benim en yüksek bonservisli oyuncu satışım oldu.
Sanırım sırada Abdüş var. Onun içinde ilgi var ve belirlediğim 25 milyonluk bonservise rağmen takımların ilgisi devam ediyor. Bu arada Berat'ı stoper oynatıyorum ve gayet verimli oldu. Ayrıca Ahmetcan çok büyük potansiyel. Kaleyi Arda'ya teslim edemiyorum maalesef yeni bir kaleci şart. Ligde çok az fark ile ikinciyiz. Avrupa'da devam ediyoruz ancak maalesef rotasyon yaparak çıktığımız kupa maçında Denizlispor'a elendik.
Lig bitince can sıkıntısından boş vakitlerinde FM'de vakit öldürenlere selamlar.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 sezondur Trabzonspordayım. 2 3.lük 1 2.lik aldım. bu kadro ile şampiyon olmam gerekirdi en azından şampiyonlar ligine katılmam gerekirdi. bu 3 senede 1 avrupa ligi çeyrek finali 1 şampiyonlar ligi çeyrek finali 1 de yine avrupa ligi finali gördüm. finalde 119.dkya kadar 0-0 giden maçta psg golü attı aldı maçı 1-0.. çok inanmıştım penaltılarda kazanacağıma ama olsunartık ligde şampiyon olmak istiyorum. mali krizdeydim çünkü transfer bütçemi daha çok kullanmak için genelde taksitli oyuncu aldım ve kaliteli yabancılar aldığım için de çok maaş ödedim. bu sene başında kemer sıkma politikalarım sonucu ilk sezon 5milyon euroya aldığım anderson'u 17m euroya intere sattım. maaş bütçem rahatladı 4m euro yıllık ödüyodum ona
yerinde şimdi jucilei var bosman ile aldım
kadrom şu şekilde şuan
---------------------------onur(sinan bolat)---------------------------
veysel sarı---------------kara-----------bocchetti------------------------mehmet sedef
volkan şen(w.nem)-----jem karacan(jadson)-----jucilei(soner)----------------------olcan adın
----------------------wellington nem(leandro paredes)---------------------------
-----------------------carlos fierro(muhammet demir)------------------------
bu kadronun üstüne bu sezon gael kakuta, takashi inui, vincent aboubakar, obertan ve aykut demiri ücretsiz aldım. artık şampiyonluk istiyorum. yalnız çok yabancım oldu hangisini oynatcağımı şaşırdım. belki bocchettiyi satıp serdar azizi alabilirim.
not: ben 13.1.1 sürümünü oynuyorum. ilk açtığınızda mutlaka wellington nem ve leonard kweuke yi alın. wellington 4.1m 48 ay taksitle kweuke de 3.7m 48 ay taksitle geliyo. sözleşme fesih bedelleri bunlar zaten.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlginc bir futbol anlayisihey gidi ne oynardım şu oyunu sabahlara kadar. Hilesiz, hurdasız
TRABZON SPOR
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle9 yıl olmuş, ben attığım mesajı unuttum renktaş sen nereden buldun bunuhey gidi ne oynardım şu oyunu sabahlara kadar. Hilesiz, hurdasız
- Alıntı
Yorum
Yorum