Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İlk senemde laquintayı aldım forvete cok iş çıkardı

Emre cok gol ve asist yaptı

Alanı hemen sattım ben

Takıma maaş bütçesi bile verilmiyo

Bide 2046 kadar borclar yayılmş iyice

Amacım cl katılmak ins iyi takım çıkmaz bakalım..

Türkiyeden iyi topcunda pek yok yanancı sınırlamasıda var çok kötü oldu

Avrupada başarı zor

biri bug desin

İMF ye mi borçlandık ne yaptık biz ne 2046 sı alt tarafı 170 milyon TL cik borcumuz var.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Aynen o borç olayına ben de takıldım. Gerçek değildir umarım..

Yorum

• Bende ilk sezonumda 2. oldum 63 puan topladım benim arkamdan gelen 3 takımla puanım aynı olmasına rağmen averajla oldum. Galatasaray şampiyon bitirdi.

Burası ilginç ligin en az gol yiyen 3 takımından biri oldum fb ve gs ile birlikte.(aslında pek dikkat etmemiştim bu duruma.)

Mali durum tam bir skandal gerçekten transfer falan hak getire zaten bedeva oyuncu bile alamadım şahsen eldeki oyuncuları zor tutma durumu var para olmadığı için.

Daha ne kadar böyle mali durumda olan bir takımla giderim bilmiyorum transfer fln yapamayınca pek zevki kalmıyor bu işlerin
        FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• Bu dediklerinizi gidip resmi araştırma sitesinde falan dile getirirseniz ilerki güncellemelerde durum düzeltilebilir.

Yorum

• Yaw beyler ben 13 den oynuyorum 14 e geçiş yapmadımda 1461 anca oturdu yerine.. bjk de ki muhammet'i star yaptığım ts kaptı elimden bu pilot takım uygulamasını editör ayarları hariç bağlantıyı koparacağım başka bir yol yokmu heba oldu emeklerim
            1996 yılında 12 yaşındayken şampiyonluğu kaçırdığımız için kendini incir ağacına asan şehidimiz MEHMET DALMAN 'Igördün mü Kazım?Hopa’ya giderken Zigana dağları'na bakan gözlerinle bak ona. Söyle ona: ''Mehmedim 22 oldu şampiyon olamadık ama şampiyonluk için uşaklar hala uğraşıyor''

Yorum

• Borç konusunda soyle bişi var 55 mılyon euro bi borç bide 40 mılyon euro botç var

Yani iki borç gözüküyo

Yalan olmasın 55 milyon euro 2064 yada 2046 kadar yayılmş olabilir

40 milyon euro da 2024 oyle bişeydi yani 3 gündür oynamadım emin değilim ama

15 mlyon euroya onuru sattım ne borç azaldı ne bişi oldu anlamadık bişi transfer bütçesi de verilmedi yerine

Yorum

• bayağı bug var oyunda herhalde
                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bayağı bug var oyunda herhalde
                  Bug ne oluyor tam olarak?

Yorum

Bug ne oluyor tam olarak?
                    Türkçede manası "Böcek" demek...

"Bug"a bilgisayar terimi olarak bakarsak programların hataları, beklenmeyen sonuçlarını tanımlamak için kullanılıyordu. Yani yapımcının hatası...
                    En son Derbeder-53 tarafından düzenlendi; 12.11.2013, 14:58.

Yorum

• Yeni bir kariyere başlarken her zaman ilk transfer bütçesine izin verme seçeneğini aktif ederim. Yani ilk yılı gerçekteki kadroyla oynarım. Daha gerçekçi olduğunu düşünüyorum. Öyle MRA'ya sallamakla olmuyor
                      En son Atakan tarafından düzenlendi; 12.11.2013, 18:01.
                      Més Que Un Club

Yorum

Borç konusunda soyle bişi var 55 mılyon euro bi borç bide 40 mılyon euro botç var

Yani iki borç gözüküyo

Yalan olmasın 55 milyon euro 2064 yada 2046 kadar yayılmş olabilir

40 milyon euro da 2024 oyle bişeydi yani 3 gündür oynamadım emin değilim ama

15 mlyon euroya onuru sattım ne borç azaldı ne bişi oldu anlamadık bişi transfer bütçesi de verilmedi yerine
                        mali durum bu arkadaslar
                        En son ccd6167 tarafından düzenlendi; 12.11.2013, 20:31.

Yorum

• resim yukleyemdim ama nasil yuklencek bilmiyorum .karinca gibi cikti

Yorum

• Çok yoruyor Ts.

24 m € olan bütçe 2. sezon 16 m €'ya düşüyor. :s
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İşin gerçekçi kısmı burada ortaya çıkıyor bence. Bataktaki bir kulübü düze çıkarmak güzel iş
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• 1461 le mi oynasam diye kaç gündür düşünüyorum ama İlerde süprr lige çıkabilir miyim acaba

Bide 2. Sezondayım bakayım feneri avrupaya gönderecekler mi

Kulupten transfer bütçesi istedim 7 miluon euro verdilr

Cl liginde elemelerde elendim avrupa liginde de biletek havlu atmak istiyprum ligde sanpıyon olmam lazım

Çok çok kötü kadro yok

Yusuf 2 seson daha iyi

Sezon sonu malouda janko madloung zokora sözleşme bitiyo

Bosi bamba satmayı düşünüyorum boylece aylık 800 bin euro maaştan kurtulacağım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X