Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ufak bir güncelleme sonrası oyun full versiyona geçti bende. Sıkıntı yok şu an için.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sosnunda steam yukledim oyunu mu indiryor yoksa demo mu anlamadim ama su anda bisiler iniyor..

bisi sorcam steam uzerinden online oynayabiliyor muyuz arkadadslarla?
      Steam üzerinden online oynamak diye bir şey yok. Oyunun kendi ağı var.

Yalnız Steam'den arkadaşlarını ekleyip iletişim kurabilir, başarımlarını görebilirsin. Misal benim steam hesabımın adı Foxx6161. Bu isimle aratıp ekleyebilirsin beni.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Bu arada ben oyunu Aral'dan aldım ama hala şifremi yollamamışlar.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• ben şimdi indiriyorum. hayırlı uğurlu olsun

Yorum

• ben iki kodu da girmeme rağmen güncel zaten dedi steam (beta vardı)

nasıl anlarım ki acaba aslı geldi mi oyunun?
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• şöyle sağlam bir fm 2005 torrent veya link varsa güzel olurdu...
              If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
              Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben iki kodu da girmeme rağmen güncel zaten dedi steam (beta vardı)

nasıl anlarım ki acaba aslı geldi mi oyunun?
                SiGames hala çıkarmadı oyunu. Bugün oynanmaya başlanır sanırım.
                Ayağa KALK!

Yorum

• Bende de BETA yazıyordu artık yazmıyor.
                  Bordomavi.net

Yorum

• Dün akşam bir update geldi oyuna. Otomatik indirdi kurdu Steam. Beta yazısı bende de kalktı; yalnız, online mode hala aktif değil. Aral oyunu hala kargoya vermedi, tam sürüm kodunu da postalamadı. Emin olamıyorum...
                    Ayağa KALK!

Yorum

• DÜN BAŞLADIM OYNAMAYA BENDE..laquinta ve madlung transfer ettim bedava..

alan sattım..şimdi de janko henrique satacagım.

cok ayrıntı var oyunda..bakalım 3-2-3-2 oynayacagım sistem yaratmayı düşünüyorum.

Yorum

• Torrent çektim ama kurmadim bende hayırlısı sınavlardan sonra kuracagim
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Football Manager 2014

FM 13'ün en gıcık yanı, oyunun ne istediğini kendisi de bilmiyordu. İdeal bir 11 oluşturuyordun, yine kaybediyordu, sürekli kesip biçiyordun yine kaybediyordu. Ortasını oturttuğunda 1 ayda 10 kişiye kadar oyuncu sakatlıyordu.

Bu tarz oyunlardaki yapay zekaya gıcığım. Ben dengeleri bir şekilde değiştirip üst düzey futbolcuyu almışım koymuşum kadroya, bana bir üst seviye oynat şu fok yiyenin futbolunu.

Vidal'i alıp küme düşen tanıdıklarım var ya
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• Ben D&R dan sipariş vermiştim az önce kargoya verdiler artık gelince bende başlarım 2014 e
                            FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• 2 gündür oynuyorum. 2013 ten farkı detaylarda bende fazla detaycı birisi olmadığım için benim için bir espirisi yok. 2013 e yama yapıp kullansam bir sorun olmazdı.
                              bu arada turnuva yapılacak mı?

Yorum

• D&R veya TeknoSA'lara oyun ne zaman düşecek ?
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X