Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nereden ve nasil indirecez bu oyunu usaklar? bi destek lütfen
    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• 1461 kariyeri yapan var mı? Varsa Trabzonsporla aradaki pilot takım anlaşması ne zaman bitiyor. Süper lige çıktım, durumum çok iyi. Süper ligde 2. sezonumda şampiyon oldum, türkiye kupasını aldım. uefada gruplardan çıkıp sonrasında bir tur geçtim. maddi olarak da oyuncu olarak da Trabzonspora bağımlı değilim yani. Ama aradaki pilot takım anlaşmasından dolayı benim en iyi oyuncularımı bedavaya almaya başladılar. 20 milyona satılacak adam Trabzonspora bedava gitti
      All gave some;
      Some gave all.

PSN: Abdisson

Yorum

• oyunu aldinmi indirdinmi kardes?
        Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
        Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• satın aldım ama çalışan crack çıktı. http://kat.ph/ buradan aratırsan bulursun
          All gave some;
          Some gave all.

Yorum

• İlk olarak F.Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1461 kariyeri yapan var mı? Varsa Trabzonsporla aradaki pilot takım anlaşması ne zaman bitiyor. Süper lige çıktım, durumum çok iyi. Süper ligde 2. sezonumda şampiyon oldum, türkiye kupasını aldım. uefada gruplardan çıkıp sonrasında bir tur geçtim. maddi olarak da oyuncu olarak da Trabzonspora bağımlı değilim yani. Ama aradaki pilot takım anlaşmasından dolayı benim en iyi oyuncularımı bedavaya almaya başladılar. 20 milyona satılacak adam Trabzonspora bedava gitti
            Oyun bu kadar kolay mı oldu ya? 2012, 2013 hiç oynamadım merakımdan soruyorum.
            -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bundan önce Trabzonspor kariyerleri yaptım. Birden fazla. Açıkçası ligde çok zorlandığım oldu. Ama 1461 kariyerim çok başarılı gidiyor.

İlk sezon böyle bir taktikle oynadım:

ve 2. bitirip süper lige çıktım.

Şu an da benzer bir taktikle oynuyorum.

Bu sezondan bir skor. 3-0 dan 5-3. İş başka aşk başka

En son F.Tütüncü tarafından düzenlendi; 04.06.2013, 23:53.
              All gave some;
              Some gave all.

Yorum

• Bursa ile oynadığım maçta Bursa'ya 3 penaltı, Mersin'e 3 penaltı çaldılar.
                Takımımın penaltıcı 15 penaltısı soğuk kanlılık 14 adam 4 penaltı da hiç birini atamadı. Avrupadada penaltılarda elenmeme sebep oldu kaçırdı ordada 5 te 0 attı bu sezon. Gözünü kapatıp 5 penaltı vursan 1'i gol olur. Oyuna aşırı uyuz oldum gitti şampiyonluğumu aldı elimden resmen.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor'la ilk sezonda şampiyon olmak için kesinlikle hile şart. Mevcut oyuncuların bu kapasitesi yok. Eğer bi kaç adam satarsan bu sana maddi kaynak olarak dönmüyor. Klüp borcuna gidiyor adam alamıyorsun. İkinci sezonda şampiyon olana da saygı duyarım ne bütçe var nede adam satınca geri dönüşü oluyor.
                  Ben ilk sezon 4.
                  2. sezon 3.
                  3. sezonumda 2. oldum.
                  Uefa 2'dir çeyrek finalde eleniyorum. Penaltılarla hep.
                  2 kerede Türkiye kupasını kazandım.

Bu arada oyunda öyle şeyler varki şu olacak mutlaka diyorsun öyle oluyor.
                  Avrupa maçın ile lig maçın arasında 3 gün var kritik derbi mesela. Rövanş maçı diyorsunki kesin bu maç uzar oyuncular ölür penaltılarda kaybedersin ligde de o yorgun kadro maçı kaybeder. Aynen bu sıralamada olaylar gelişiyor ve sadece izliyorsun. Ben Lorient'le çeyrek final oynadım. ilk maçı 1-1 kaldık. 2.maç 1-1 maçın ikinci yarısı 2 defansla oynadım ki yenemezsemde yenileyim uzamasın maç Fener maçı var lig gidecek. Maç 1-1 bitti. Yenil bari 2 defans var ön libero da yok. Kesin o top girmeyecek uzayacak. Öylede oldu. Fener'de kondisyonları 80 lerde olan kadromu yendi. Oysaki sezon içinde ilk maçta ve kupada gruplarda 3 maçtada Fener'i yenmiştim. Önceki mesajımda bahsettiğim kaçan penaltılardan biriside bu maçta 1-0 ken. Bir oyuncu 15 penaltı gücü ile bir sezonda 5 penaltı kaçırır mı arkadaş.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bursa maçı 3 penaltı bide utanmadan Federasyon sessiz kalıyor penaltı değilmiş
                    Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Proper'i cıktı.5.9 gb

sorunsuz yükleniyor ve oynanıyor.
                      çok sağol deniyim bi biraz bakınıyım ben madem..

ilgim dağılmıştı sorun çıkacak falan diye..sağol
                      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Bu yıl çok iddialı transferlerle giriyorum sezona. Şu kadro ile de şampiyon olamazsam istifa ederim.
                        Şampiyonlar ligine de ilk kez katılıyoruz.3.sezonumdan sonra.
                        GK-Onur
                        DL-Celustka
                        DC-Gjokaj
                        DC-Serdar Aziz
                        DR-Alperslan Öztürk
                        ML-Cristian Tello
                        MC-Mehmet Ekici
                        MC-Kamohelo Mokotjo
                        MR-Emrah Bassan
                        ST-Gaetan Gurtret
                        ST-Muhammet Demir
                        1.Ertuğrul Taşkıran
                        2.Uğur Uçar
                        3.Salih Dursun
                        4.Giray Kaçar
                        5.Tufan Özbozkurt
                        6.Soner Aydoğdu
                        7.Simao
                        8.Jeremy Helen
                        9.Yusuf Erdoğan
                        10.Veysel Sarı
                        11.Cenk Tosun
                        Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Çok güzel giden 1461 kariyerime Trabzonspor sürekli en iyi oyuncularımı bedelsiz aldığı için son vermek zorunda kaldım.

Trabzonspor kariyerine başladım. İlk sezon yeni bitti. Ligi 2. bitirdim. Galatasarayda böyle bir kadro varken onları geçmek çok zor. Ligin başında ısınma evresindeki puan kayıplarım olmasaydı belki şansım olabilirdi.

Lig sonu puan tablosu:

Fikstür:

Takım İstatistikleri (kişisel anlamda) çok iyi değil.
                          H. Altıntop 9 gol 2 asist
                          M. Janko 8 gol 3 asist
                          M. Sapara 5 gol 7 asist
                          O. Adın 4 gol 6 asist
                          G. Colman 4 gol 3 asist
                          Alanzinho 4 gol 7 asist
                          bunun dışında neredeyse tüm oyuncular 1-3 arası gol attı. Tek transferim Amr Zaki. Devre arası aldım 3 gol 3 asist.

son olarak taktik diziliş:
                          All gave some;
                          Some gave all.

Yorum

• Yok ya, böyle rezil kadro olamaz.. Oyunu kaç kere sinirlenip kapattığımı hatırlamıyorum.. Daha oynamam sanırım..

Yorum

• Klasik modda,ilk 11'de 8 yabancı oynatabiliyorsunuz.

Yorum

• 1860 Münih ile Alman ikinci liginden oyuna basladim. Ilk sezon ikinci olarak Bundesliga'ya ciktim. Bundesliga'da adamin gözünün yasina bakmiyorlar. Dortmund, Bayern, Schalke gelen giden 4-5 salladi. Son haftalar yaptigim atakla ligde kalmayi basardim. Aslinda ilk sezon istemeye istemeye ciktim Bundesliga'ya. Cikmasaydim ve elimdeki genc yetenekler bir sene daha pisseydi Bundesliga'da daha rahat bir sezon gecirirdim ciktiktan sonra. Ikinci sezon 6. olarak Uefa'ya gittim. Daha sonra hem uefa hem kupa hem de lig oyunculari cok yipratti. Ligde 7. oldum. Uefa'da ceyrek finale ciktim. Bundesliga gercekten cok zor bir lig. Deplasmanda 17 macin 4-5'ini zor yeniyorum. Bu sezon da kötü basladim. 5-6 mactir forvetler gol atamiyor. 2016/2017 sezonundayim. Bu sezon sadece lige odaklanacagim. Kupada Köln'e elendim zaten ücüncü turda. Bosuna kupa maci yapiyorum. Bayern, Dortmund'dan firsat kalmiyor kupaya. Kadro da bu:

Internetten bir shortlist indirdim. Gercekten iyi oyuncular var icinde. Isteyen listeyi burdan indirip shortlist'ine ekleyebilir.

Bunlarin icinde altyapi sözlesmesi olan oyuncular var. Yani direkt oyuncu ile görüsüyorsunuz ve kabul ederse 17 yasina girdigi zaman size transfer oluyor. Ayrica ucuz iyi gelecek vadeden oyuncular da mevcut burda.
                                "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                                "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                                Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X