Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada beyler bizim oyunumuzun steam grubu var mı ?
    1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
    Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Beyler; Editörden bizim şimdi seçtiğimiz tüm takımları İspanya ligine editliyorum sonrasında bunu oyunda göremiyorum o işi nasıl yapacağız?

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beyler; Editörden bizim şimdi seçtiğimiz tüm takımları İspanya ligine editliyorum sonrasında bunu oyunda göremiyorum o işi nasıl yapacağız?
        oyunu açıp editlediğin paketi oyunun üstüne kaydedicen
        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Şimdi Lazio'ya girip baktım da personelim yok benim. Transfer yoksa antremansız mı çıkacam maçlara

Yorum

• Grupları belirledim kura ile her ihtimale karşı , alihan yapmayı başarırsa gerek kalmayacak herkes aynı ligde oynayacak .

Yorum

• Oldu galiba, bittim arkadaş bittim.

BMN Lig
              Şifre : bmn6161

Yorum

• Adam yaptı helal olsun alihan

Yorum

• Alihaaaaaaan ellerine sağlık !! Geliyorum .

Yorum

• Tüm katılımcıların takımının itibar ve transfer bütçesi aynı arkadaşlar.

50 milyon € olması lazım bütçelerin. Kontrol edin giriş yapınca. Benim takıma 5 milyon € koymuşum mesela sistemi baştan yapacaz sizde de öyleyse, ama sadece benim öyleyse fedakarlık yapmaya hazırım kalsın 5'te..

Yorum

• http://steamcommunity.com/groups/BmnLigi

Dallaım ağalar

Yorum

• Oraya nereden girecez

Yorum

• Ben yokum heralde.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben yokum heralde.
                            Sende oyna nasılsa bir ligde mücadele ediyoruz bir takım seç çabuk ben alihana söyleyeyim senin takımını da lige dahil etsin .

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sende oyna nasılsa bir ligde mücadele ediyoruz bir takım seç çabuk ben alihana söyleyeyim senin takımını da lige dahil etsin .
                              Valencia'yi sectim.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Valencia'yi sectim.
                                Valencia yı seçmek yasak .

Barça, Real, ATM, ManU, City, Arsenal, Chelsea, Liver, PSG, Bayern, Juve, Milan, İnter, Porto, Dortmund, Tottenham, Newcastle, Zenit, Anzhi, Shaktar, Malaga ve Valencia takımları alınamaz.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X