Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Listeye dahilsem Valencia'yi alacagim.

Yorum

• O zaman herkes görüş belirtsin gerçekten demokratik bir seçim yapalım.

Bu gece artık oynamamız lazım, her dakika yeni bir şey çıkıyor.

Yorum

• Akşama herkes geldiğinde sor Alihan burada ve ya chatte. Ne çıkarsa bahtımıza

Yorum

• Transfer olmayacak diye Bilbaoyu aldım , bilbaoda oyuncu transferi kısıtlı . Böyle devam edelim !

Yorum

• Yarına sarkar bu iş

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yarına sarkar bu iş
              Dün kararlaştırdığımız gbi yapıcaz . Bugün maçlar oynanıcak

Yorum

• Özel ligden devam.. oyum buna.. yarına kalırsa beni listeden silebilirsiniz
                1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Normal olarak 1 lige doluşup kapışalım diyosunuz da aga bunun CL si var UEFAsı var Milli takım arası var ebesi var ücüğü cücüğü var bir sürü zaman kaybı var oyunun yavaş ilerlemesi var onun derdiyle mi uğraşacaz oyun mu oynayacaz ?
                  1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                  Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Turnuvaya bu gece başlıyoruz, burada olmayanlar oyun dışı kalacaktır.

Oyunu nasıl oynayacağımız konusunda oylama ile karar vereceğiz. 6'şardan iki grup ve burada başarılı olanlar en sonunda Final Grubu şeklinde mücadele edecek şekilde mi olsun (Bu şekilde herkes istediği ülkeden takımı seçip o gruplara koyabilecek) yoksa herkes tek bir ligde (Örneğin; Serie A) mi mücadele etsin?

Görüş belirtin az vakit kaldı artık...

1) alihan >>> İki Grup + Final Grubu
                    2) Yiğit Gayretli >>> ???
                    3) Serdær >>> ???
                    4) Çağdaş Topal >>> İki Grup + Final Grubu
                    5) bangkook_61 >>> Tek Lig
                    6) Hüseyin İlkin >>> ???
                    7)
                    DNA-TS >>> ???
                    8)
                    Mücahid Erdoğan >>> ???
                    9) Muhammet Can >>> ???
                    10) ilyas Bahadır >>> İki Grup + Final Grubu
                    11) Bilici >>> ???
                    12) MuratJ >>> ???

Not : İkili grup sisteminin kurulum aşamasını biliyoruz, hemen başlayabileceğiz. Ama diğeri konusunda şahsen benim bilgim yok.

Yorum

• Herkes tek bir ligde istediği takımla oynayabiliyor.

Durun ben bizim çocuklardan öğreneceğim
                      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Herkes tek bir ligde istediği takımla oynayabiliyor.

Durun ben bizim çocuklardan öğreneceğim
                        Reis kızdı...
                        En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 23.02.2013, 21:51.

Yorum

• Dünkü sistem FOREVER !

Yorum

• Çok güzel bir sistemle geliyorum birazdan karşınızdayım.

Serdær abi yardım etmedi kendim buldum !!!!

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok güzel bir sistemle geliyorum birazdan karşınızdayım.

Serdær abi yardım etmedi kendim buldum !!!!
                              Adamsın

Yorum

• Hade bagalım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X