Listeye dahilsem Valencia'yi alacagim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarına sarkar bu iş
- Alıntı
Yorum
-
Özel ligden devam.. oyum buna.. yarına kalırsa beni listeden silebilirsiniz1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
Normal olarak 1 lige doluşup kapışalım diyosunuz da aga bunun CL si var UEFAsı var Milli takım arası var ebesi var ücüğü cücüğü var bir sürü zaman kaybı var oyunun yavaş ilerlemesi var onun derdiyle mi uğraşacaz oyun mu oynayacaz ?1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
Turnuvaya bu gece başlıyoruz, burada olmayanlar oyun dışı kalacaktır.
Oyunu nasıl oynayacağımız konusunda oylama ile karar vereceğiz. 6'şardan iki grup ve burada başarılı olanlar en sonunda Final Grubu şeklinde mücadele edecek şekilde mi olsun (Bu şekilde herkes istediği ülkeden takımı seçip o gruplara koyabilecek) yoksa herkes tek bir ligde (Örneğin; Serie A) mi mücadele etsin?
Görüş belirtin az vakit kaldı artık...
1) alihan >>> İki Grup + Final Grubu
2) Yiğit Gayretli >>> ???
3) Serdær >>> ???
4) Çağdaş Topal >>> İki Grup + Final Grubu
5) bangkook_61 >>> Tek Lig
6) Hüseyin İlkin >>> ???
7) DNA-TS >>> ???
8) Mücahid Erdoğan >>> ???
9) Muhammet Can >>> ???
10) ilyas Bahadır >>> İki Grup + Final Grubu
11) Bilici >>> ???
12) MuratJ >>> ???
Not : İkili grup sisteminin kurulum aşamasını biliyoruz, hemen başlayabileceğiz. Ama diğeri konusunda şahsen benim bilgim yok.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes tek bir ligde istediği takımla oynayabiliyor.
Durun ben bizim çocuklardan öğreneceğimEn son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 23.02.2013, 21:51.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok güzel bir sistemle geliyorum birazdan karşınızdayım.
Serdær abi yardım etmedi kendim buldum !!!!
- Alıntı
Yorum
Yorum