Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbol direktörü bana sözleşme öneriyo , ben de ona öneriyorum. Mutualist bi ilişki yaşıyoruz
    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beyler ama bu iş çok sürdü
      Oynayalım artık. Vizeler falan uzakken oynarız diye mutluydum
      Bana kalsa 70 kere oynamıştık.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• artık başlasa su online lig aga ne bu ya
        Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Vallahi ya, neredesiniz gençlik... Başlayalım mı bu akşam?

Yorum

• umudu kestim ben sizden
            1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
            Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Ben buraya ismimi yazalı 3 haftayı geçti heralde hala başlayacaz

Bunun üstüne biz 3 arkadaş toplanıp oynadık hatta sezonu bitirdik.Burdan hala ses yok.

Ama sıkıntı şu ki ; birbirini yakından tanıyan 3 kişi bile bi zaman belirleyip aynı saatte bilgisayar başında olması zorken,alakasız 10 kişinin aynı anda işinin olmayıp online olması pek muhtemel gözükmüyor.

Bu yüzden de herkes birbirine yıkıyor ihaleyi gördüğüm kadarıyla
              #Dik oyna

Yorum

• Alihan'ım. Topladın milletin bilgilerini aksiyon yok ortada
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Bir organizasyon yapacağız bu kadar mı kopuğuz yahu
                  Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Yok arkadaş... Malımızla rezil olduk.
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Bu akşam başlayalım, Yiğit organize etsin milleti hafta sonu fm e doyalım
                      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu akşam başlayalım, Yiğit organize etsin milleti hafta sonu fm e doyalım
                        Bu akşam başlamak isterseniz geç saatte olur. Antrenmanım var. Döndükten sonra bana uyar.
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu akşam başlamak isterseniz geç saatte olur. Antrenmanım var. Döndükten sonra bana uyar.
                          Yarın Cumartesi, bana da uyar

Yorum

• Geç saatte Yiğit Gayretli organizasyonuyla çılgın atıcaz demekk!

Bekliyoruz...

Yorum

• Yapın organizasyonu o zaman. 12 sularında da burada olurum. olmazsam dürtün muhakkak.
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Ben de buradayım gençler bensiz başlamayın

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X