Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yapmayın arkadaşlar yine başlatacaksınız şu merete.. nerden buldum bu başlığı..

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Valla benim ilk işim ekiciyi satmak oldu 5 milyona Hull cityye sattım. Arka sayfadaki altyapı direktörünü almak istedim alamadım maaş veremedim adama önder özen de gitti Riekerinki aldı altyapı direktörlüğüne 4-4-1-1 oynatıyorum stoperde Akbaş fena oynuyor Duricayı kestim
      Bireysel antrenman dışında her iş bende alt yapıyı hiç sallamıyorum Nasıl olsa bırakacağım.Goztepe ile mukavelem 1 yıllık. Uzatma teklifi geliyor reddediyorum. Kulübü çıkarıp bırakıyorum sonra vel elini Ekonomik olarak rahat bir yerli kulübe ,onu da Avrupa'ya gönderdikten sonra 2. Yıl bırakıp sevgilime gidiyorum Box to box yerli çok az Jem Karacan fena değil oyunda tavsiye ederim. Mohammed Mara diye bir kanat var orta sıra ve ptt takımları için biçilmiş kaftan genç çocuk rotasyon için alın derim Jermaine Anderson var peterbroughta iyi box to box iyi gelisiyor cok genc. Finansal fair play problemi olana tavsiyem bu oyuncu. Duzluge cikinca Seko fofana yi alin yanina Sezon bitimi detayları atarım
      En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 05.06.2017, 17:24.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bireysel antrenman dışında her iş bende alt yapıyı hiç sallamıyorum Nasıl olsa bırakacağım.Goztepe ile mukavelem 1 yıllık. Uzatma teklifi geliyor reddediyorum. Kulübü çıkarıp bırakıyorum sonra vel elini Ekonomik olarak rahat bir yerli kulübe ,onu da Avrupa'ya gönderdikten sonra 2. Yıl bırakıp sevgilime gidiyorum Box to box yerli çok az Jem Karacan fena değil oyunda tavsiye ederim. Mohammed Mara diye bir kanat var orta sıra ve ptt takımları için biçilmiş kaftan genç çocuk rotasyon için alın derim Jermaine Anderson var peterbroughta iyi box to box iyi gelisiyor cok genc. Finansal fair play problemi olana tavsiyem bu oyuncu. Duzluge cikinca Seko fofana yi alin yanina Sezon bitimi detayları atarım
        Bitime 7 hafta kala şampiyonluğu ilan ettik

Yorum

• Bende dün indirimden yararlanıp satın aldım. BMN olarak lig olursa bende dahil olmak isterim.

Ayrıca asistan menajer ve altyapı sorumlusu önerebilecek var mıdır ?

Yorum

• Heh al işte. Yeşillenmiş fındık dalları
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Oyunu aldım, en sonra 2008 yılında düzenli oynamıştım bu oyunu, o zamandan beri çok şey değişmiş anlaşılan.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oyunu aldım, en sonra 2008 yılında düzenli oynamıştım bu oyunu, o zamandan beri çok şey değişmiş anlaşılan.
                Murat abi 2008'den beri değişmeyen ne var?

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Murat abi 2008'den beri değişmeyen ne var?
                  Şöyle bir göz attım da çok fazla detay var oyunda, ben bu kadar detayla uğraşmak istemiyorum. Alışmak biraz zaman alacak.

Yorum

Şöyle bir göz attım da çok fazla detay var oyunda, ben bu kadar detayla uğraşmak istemiyorum. Alışmak biraz zaman alacak.
                    Murat abi endişe etme ben 0 fm bilgisiyle 2015te başladım sıkılmazsın temel şeyler ayni

Yorum

• BMN olarak lig kuracaksak iddialıyım ? Yapıyor muyuz ?
                      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Alışırsın o kadar da karışık değil hatta ne güzel olmuş falan dersin büyük ihtimalle.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          BMN olarak lig kuracaksak iddialıyım ? Yapıyor muyuz ?

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

5-6 kişi yetmez ama biraz daha kalabalık olmak lâzım
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Oyunu bilgisayarım kaldırmıyor heralde, o yüzden yokum.

Ama takip ederim bu başlıktan liginizi, 5-6 da fena bir sayı değil.
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oyunu bilgisayarım kaldırmıyor heralde, o yüzden yokum.

Ama takip ederim bu başlıktan liginizi, 5-6 da fena bir sayı değil.
                                Hoca itiraf et benden hiç umudun yok değil mi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X