Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ne yaparsam yapayım Şenol Hoca kabul etmiyor
    Selamımı söyle
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Selamımı söyle
      Artizliğin bini bir para
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Vahid Hoca'yla anlaşmıştım Es-Es'e gitti şimdiki Futbol Direktörüm Ottmar Hitzfeld.
        Bordomavi.net

Yorum

• 72 lira çok para..Başka bir çözüm lazım
          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            72 lira çok para..Başka bir çözüm lazım
            TTnet kullanıcısıysan PlayStore'dan alınca taksitlere bölüp faturana yansıtıyorlar.

En mantıklı yöntem bu
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              TTnet kullanıcısıysan PlayStore'dan alınca taksitlere bölüp faturana yansıtıyorlar.

En mantıklı yöntem bu
              TTnet kullanıcısı değilim ama arkadaşa faturalandırırım ödemem..sevdim bunu
              işin şakası bi yana ayıp ettiler yani.. ne güzel bedava bedava oynuyorduk
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Vahid Hoca'yla anlaşmıştım Es-Es'e gitti şimdiki Futbol Direktörüm Ottmar Hitzfeld.
                Siz beni ikinci sezon görün

Bütün personelin sözleşmesi sene sonu bitiyor. Sözleşme fesihlerinde tazminat ödememek için sabrediyorum.

Biraz başarı kazanayım. Hem bütçem hem de itibarım yükselsin. Şov yaparım alimAllah
                Ayağa KALK!

Yorum

TTnet kullanıcısı değilim ama arkadaşa faturalandırırım ödemem..sevdim bunu
                  işin şakası bi yana ayıp ettiler yani.. ne güzel bedava bedava oynuyorduk
                  Ayıp mı ettiler?
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ayıp mı ettiler?
                    Hacı 2003 den bu yana 3 TL ye alıp oynuyorum,bi anda 72 TL olunca ayıp oluyor tabi. 10 senede 72 lira vermedim yaw

Orjinal oynamak isteyenler alsınlar oynasınlar,bizim gibi arkadaşlara da 3-5 liraya alsınlar oynasınlar..Kefenin cebi yok hacı

Yorum

Hacı 2003 den bu yana 3 TL ye alıp oynuyorum,bi anda 72 TL olunca ayıp oluyor tabi. 10 senede 72 lira vermedim yaw

Orjinal oynamak isteyenler alsınlar oynasınlar,bizim gibi arkadaşlara da 3-5 liraya alsınlar oynasınlar..Kefenin cebi yok hacı
                      Ben de vermemiştim ama verdim Türkçe olmasa yine vermezdim ben.
                      Bordomavi.net

Yorum

• fenerbahçe ve galatasarayın 17 maç sonunda 10 puan ardından 3. sıradayım Türk çılgınlığını abarttık mı acaba
                        En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 01.12.2012, 22:57.

Yorum

• Sao Paolo'dan Ademilson'u kaçırmayın kençler.
                          Bordomavi.net

Yorum

• Sports Interactive firmasının dünyaca ünlü oyunu olan Football Manager 2013'de, takımımız 2011 yılının şampiyonu olarak gösterildi.
                            #7 Óscar René Cardozo Marin
                            #28 Abdul Majeed Waris
                            #8 Mehmet Ekici
                            #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sports Interactive firmasının dünyaca ünlü oyunu olan Football Manager 2013'de, takımımız 2011 yılının şampiyonu olarak gösterildi.
                              ???

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sports Interactive firmasının dünyaca ünlü oyunu olan Football Manager 2013'de, takımımız 2011 yılının şampiyonu olarak gösterildi.
                                Ben oynuyorum yok öyle bir şey...
                                Ayağa KALK!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X