Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Halil Altıntop tam bir gol makinası..

Oyundan soğudum
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• 3 sezonluk man city kariyerimi istifa ederek bıraktım tottenham liverpool dan gelen teklifleri reddedip ispanyaya at.madrid in teklifini kabul etiim.
      lige iyi başladım ama 3.hafta sevilla deplasmanında 4-3 kaybettim ama taraftarlar memnunlar hallerinden. değişiklik iyi hoşama kalite farkı cidden kendini gösteriyor city ile ooynarken girdiğim her pozisyon gol oluyordu neredeyse şimdi oran baya düştü
      neyse devamını yazarım...

Yorum

• Antrenör Şeref Çiçek Aykut Kocaman ve Bülent Uygun'la iyi ilişki kurmamı söyledi, kovdum adamı.. Yeni antrenör arıyorum.
        En son Bilâl ÇOBAN tarafından düzenlendi; 27.11.2012, 14:54. Sebep: imlâ
        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• 4-2-3-1 ile oynuyorum ligde 12 beraberlik aldım 27 haftada gol atamıyorum yaaa

Yorum

• 4-4-1-1 oynuyorum..

Ait Fana'yi aldım sol açığa.. Çok asist yapıyor. Adrian, önünde Halil.. Bu taktik dışında başarılı olamadım.
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              4-4-1-1 oynuyorum..

Ait Fana'yi aldım sol açığa.. Çok asist yapıyor. Adrian, önünde Halil.. Bu taktik dışında başarılı olamadım.
              Onu ben de aldım henüz beklediğim gibi değil ama olacak.

Forvete Ademilson'u öneririm 6 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi var.
              Bordomavi.net

Yorum

• 3 sezondur aynısı oluyor ortalama 3 gol attım. takım güçlü diye bu taktiği oynuyorum istifa edip at.madrid gittim ordada tek stoper 2 ön liberolusunu oynuyorum
                En son DNA-TS tarafından düzenlendi; 25.11.2012, 18:26.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

3 sezondur aynısı oluyor ortalama 3 gol attım. takım güçlü diye bu taktiği oynuyorum istifa edip at.madrid gittim ordada tek stoper 2 ön liberolusunu oynuyorum
                  maç içi taktiğin neydi genel olarak bu taktiğin üzerine oturttuğun hücum ,savunma yada kontrollü oyun mu merak ettm?
                  FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• hucum tam saha pres direkt pas yaratıcı özgürlüğü fazlaya yakın defans çizgisi derin.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onu ben de aldım henüz beklediğim gibi değil ama olacak.

Forvete Ademilson'u öneririm 6 milyon Euro'ya serbest kalma maddesi var.
                      6 milyon €'yu nereden buldun?

Yorum

6 milyon €'yu nereden buldun?
                        Sezon başı para veriyorlar ya

CL'den Juve-Real-Stuttgart'la aynı gruba düştüm 3 maçta 7 puan 2 milyon euro galibiyet 500 bin Euro beraberlik deli para veriyor UEFA
                        Bordomavi.net

Yorum

• İyi oyunlar beyler.
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sezon başı para veriyorlar ya

CL'den Juve-Real-Stuttgart'la aynı gruba düştüm 3 maçta 7 puan 2 milyon euro galibiyet 500 bin Euro beraberlik deli para veriyor UEFA
                            Aynen 3'te 3 yaptım grupta Sadri Başkan 2,25 transfer bütçesi verdi

Yorum

Aynen 3'te 3 yaptım grupta Sadri Başkan 2,25 transfer bütçesi verdi
                              Bana 3.1 verdi
                              Bordomavi.net

Yorum

• Bu online oyunlar için burada kaç gibi turnuva yapıyorsunuz? Haberimiz olsun da biz de takılalım peşinize. Daha yeni aldım orjinali bir ter atayım Trabzonspor'u alıp.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X